Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
Се ближам кон стотката! Ќе мора да се одбележи со некој посебен филм. Any suggestions?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.211
Поени од реакции
42.954
^некој му го собрал акаунтот

@Ron Burgundy те видов кај Синеплекс ама не ми изглеаше на кајгана друштво и не пријдов.
Филмот беше супер ама не може да се носи со Interstellar... не, не, не.
Martian е некако по меинстрим (со сите тие шеги на Мет кои беа одлични) и нема deep фактор се до последната сцена.
Најмногу ми се допадна што го немаше класичното клише каде што Дејмон е оженет, со деца, па овие патат по него, плачат (мада ова некако ми се контрадиктира со претходниот ред)...
Значи и без тоа може да се направи одличен филм.
А и за другите crew members дадоа ептен мало значење на ова. (y)
ne te znam ovaka moze sme se razminale :D inace znae nekoj film slicen na groundhog day i edge of tomorrow?

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Филмови со 60 fps не ви изгледаат малку како да се убрзани? :D

G

grande-juve

Гостин
Последно уредено од модератор:
Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
ае да смениме малце...

The Martian > Interstellar

уживав у филмот максимално, посебно ми се свиѓаше добрата смисла на хумор на Вотни (Дејмон), екипата убаво скоцкана, типчето шо му го откри цел план баш ме насмеа кога го прикажа неговиот план за враќање на Вотни :pos:

исто и крајот > од на Интерстелар, ептен ми се свиѓаше... screw you Neil Armstrong:roker:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
Сакав да ти го предложам Singin' in the Rain, али не бил у каталогов :eek:... и вториот што ми текна не е тука, Lawrence of Arabia :eek:...
еве Witnes for the prosecution, и Rear Window за до 100ка
Може, и двата не ми се гледани. Иако мислам дека баш 100ката ќе биде реприза на Кум. Ти до кај си? Се обложувам - преку 200.

G

grande-juve

Гостин
Може, и двата не ми се гледани. Иако мислам дека баш 100ката ќе биде реприза на Кум. Ти до кај си? Се обложувам - преку 200.
Ако е реприза нема да ти го рачуна, пак ќе ти остане на 99 изглеани :D

175, али малце ми е климава листава, јас за вистинско водење низ филмскиот свет би ја препорачал оваа, нема утка.

Kajgana Shop

На врв Bottom