- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.120
- Поени од реакции
- 37.613
La Haine, Kontroll, Naked 1993, The Tin Drum
ne te znam ovaka moze sme se razminale inace znae nekoj film slicen na groundhog day i edge of tomorrow?^некој му го собрал акаунтот
@Ron Burgundy те видов кај Синеплекс ама не ми изглеаше на кајгана друштво и не пријдов.
Филмот беше супер ама не може да се носи со Interstellar... не, не, не.
Martian е некако по меинстрим (со сите тие шеги на Мет кои беа одлични) и нема deep фактор се до последната сцена.
Најмногу ми се допадна што го немаше класичното клише каде што Дејмон е оженет, со деца, па овие патат по него, плачат (мада ова некако ми се контрадиктира со претходниот ред)...
Значи и без тоа може да се направи одличен филм.
А и за другите crew members дадоа ептен мало значење на ова.
Triangle ???ne te znam ovaka moze sme se razminale inace znae nekoj film slicen na groundhog day i edge of tomorrow?
go neam gleano, dobar e?
Па... солиден, да речам. Пробај, нема што да изгубиш, освен 2 саати од животот.go neam gleano, dobar e?
Има еден куп порничи, пилотот од брејкинг бед и surviror4k филмови има ли некаде за симинање?
Не.Филмови со 60 fps не ви изгледаат малку како да се убрзани?
Сакав да ти го предложам Singin' in the Rain, али не бил у каталогов ... и вториот што ми текна не е тука, Lawrence of Arabia ...
http://www.imdb.com/title/tt0443274/?ref_=nm_knf_i2ne te znam ovaka moze sme se razminale inace znae nekoj film slicen na groundhog day i edge of tomorrow?
Може, и двата не ми се гледани. Иако мислам дека баш 100ката ќе биде реприза на Кум. Ти до кај си? Се обложувам - преку 200.Сакав да ти го предложам Singin' in the Rain, али не бил у каталогов ... и вториот што ми текна не е тука, Lawrence of Arabia ...
еве Witnes for the prosecution, и Rear Window за до 100ка
Ако е реприза нема да ти го рачуна, пак ќе ти остане на 99 изглеаниМоже, и двата не ми се гледани. Иако мислам дека баш 100ката ќе биде реприза на Кум. Ти до кај си? Се обложувам - преку 200.