go neam gleano, dobar e?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па... солиден, да речам. Пробај, нема што да изгубиш, освен 2 саати од животот.go neam gleano, dobar e?

Не.Филмови со 60 fps не ви изгледаат малку како да се убрзани?![]()
... и вториот што ми текна не е тука, Lawrence of Arabia
...

ne te znam ovaka moze sme se razminaleinace znae nekoj film slicen na groundhog day i edge of tomorrow?
Може, и двата не ми се гледани. Иако мислам дека баш 100ката ќе биде реприза на Кум. Ти до кај си? Се обложувам - преку 200.Сакав да ти го предложам Singin' in the Rain, али не бил у каталогов... и вториот што ми текна не е тука, Lawrence of Arabia
...
еве Witnes for the prosecution, и Rear Window за до 100ка
Ако е реприза нема да ти го рачуна, пак ќе ти остане на 99 изглеаниМоже, и двата не ми се гледани. Иако мислам дека баш 100ката ќе биде реприза на Кум. Ти до кај си? Се обложувам - преку 200.

..
. Ако е точно, анализите велат дека би требало да заработат барем дупло од двата филма, за да не испадне флоп. Give James Cameron a call maybe!?
. Со букирањето на тој термин, премиерите на соло филмовите на Black Panther и Captain Marvel се поместени за првиот квартал од 2018-та, односно 2019-та.На Ио му го објаснував еднаш истово - сите филмови што ми се гледани пред 2003 не ми се обележани како изгледани на Letterboxd, од проста причина што речиси и не се сеќавам на ништо од нив. А Кум мислам дека го гледав многу порано од 2003. Затоа.Ако е реприза нема да ти го рачуна, пак ќе ти остане на 99 изглеани
175, али малце ми е климава листава, јас за вистинско водење низ филмскиот свет би ја препорачал оваа, нема утка.