Tegla
Interista
- Член од
- 20 февруари 2012
- Мислења
- 5.118
- Поени од реакции
- 9.068
Лесна авантуричка.Tomorrowland интересно филмче
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
Лесна авантуричка.Tomorrowland интересно филмче
Освен Три Ани што ми стои у компјутер 2,3 месеци, другиве ги имаат давано и предавано по телевизиите.
Сепак кино е киноОсвен Три Ани што ми стои у компјутер 2,3 месеци, другиве ги имаат давано и предавано по телевизиите.Мада, добар гест, ова. Би отишол ако дадат некои од овие шо ги нема нигде ко Ангели на отпад и слични. А од мене имаат предлог и да даваат македонски филмови еден ден у неделата и да бидат бесплатни за студентите. Да се запознае младинава со нашиве филмови.
![]()
Јас не успеав да го догледам ни трејлерот толку што ми беше глуп. Уште еден флоп на Дизни.Tomorrowland интересно филмче
Кажи кога ќе го гледаш новиот од Гаспар Ное.ok i konecno toa se desi melodrama u 3d, reziser wim wenders i toa, u rolji james franco i rachel mcadams i milenickata na lars charlotte gainsbourg...
ne znam kako bi bilo toa u 3d ali filmot u 2d falese dubocina, fokusot izgleda bil na eksperimentiranjeto and in all fairness imase predobri kadri i kvalitetna kamera ama sepak pod prosek..
loso razrabotena dobra prikazna, losa gluma..
everything will be fine 2015
rano e, uste eden mesec za u kinata.. :\Кажи кога ќе го гледаш новиот од Гаспар Ное.
Или некој друг кога ќе го гледа, да пише рецензија обавезно.![]()
Кино е филингот, знам. Не дека и ја не сакам да ги гледам у кино, ама ќе си ги чекам во Кинотека за по 50-вче. Убаво е ова што го прават во Синеплекс, ама не секој кинољубец може да си дозволи да фрли од џеб 1000че и кусур за сите филмови. Тоа ми беше муабетот. Туку, чекам импресии откако ќе ги изгледаш во Синеплекс, што-како, имало народ, џамче слика, едно друго.Сепак кино е кино. Треба да ги дадат сите мк филмои у кино за да моеш да ги изглеаш ко чоек... Ја баш три неам глеано, а ги иам симнато, Среќна 49 од дамна глеан, едино Тетовирање скоро го глеав... али на другиве обавезно идам.
Denny Devito Violin на гугл, третиот резултат е трејлер со името на филмот.Сакам да најдам еден филм со Дени Девито ама неможам да се сетам на насловот.
Во филмот Дени Девито доаѓа во едно мало гратче да ликвидира фабрика со тоа што ќе ги купи акциите од вработените и ќе ја пренамени. Мештаните се сентиментално поврзани со фабриката од една страна, но финансиски се принудени да ги продадат акциите бидејќи компанијата не прави профит.
Девито ќе се соочи со една млада, згодна и амбициозна адвокатка и ќе се вљуби во неа, ќе и свири на виолина преку телефон и слично, но тоа нема да ги смени неговите намери во врска со фабриката.
Дали некој го препознава филмов и дали знае како му е насловот?
Other People's Money (1991)Сакам да најдам еден филм со Дени Девито ама неможам да се сетам на насловот.
Во филмот Дени Девито доаѓа во едно мало гратче да ликвидира фабрика со тоа што ќе ги купи акциите од вработените и ќе ја пренамени. Мештаните се сентиментално поврзани со фабриката од една страна, но финансиски се принудени да ги продадат акциите бидејќи компанијата не прави профит.
Девито ќе се соочи со една млада, згодна и амбициозна адвокатка и ќе се вљуби во неа, ќе и свири на виолина преку телефон и слично, но тоа нема да ги смени неговите намери во врска со фабриката.
Дали некој го препознава филмов и дали знае како му е насловот?
Да
ФалаDenny Devito Violin на гугл, третиот резултат е трејлер со името на филмот.