Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Напишани се имињата на ликовите во филмовите.Jас не сум во тек нешто изгледа..
Нели Jeremy Renner беше Hawkeye, од каде сега овоj watshisname![]()

Не знам шо ми е денес, фала.Напишани се имињата на ликовите во филмовите.
Клинт Бартон е името на ликот кој оди под псевдонимот Хокај во Марвел. Џереми Ренер си се вика актерот приватно. И истиот ти останува.![]()

Не знам шо ми е денес, фала.
Ги знаев работиве...
Ке одам да си легнам ако не..![]()

Понудите праќајте ги у инбокс до 20ти мај. После тоа ќе одлучам доколку ми се засвиѓа нешто од понудата дали ќе се трампаме или сепак ќе си почекаат филмовите вдомување кај некој пријател. 
Дупли ми се брат, шо да праам. Неам некој филмаџија околу мене моментално, па викам може некој ги сака, а не бил на манифестацијана. На Кајгана ако не го продадам, на друго место ич нема да идит.Направи наградна игра за филмовите хаха.
Може вака побрзо ќе отидат. 

Кажи ми што се дешава со муабетов, ја имам мислам вишок карта (вообичаено ги чувам ваљда тука ми е) ќе ти дадам..еве случајно ја отварам темава и го глеам ова...само кажи што е финтата пошто не ни знам за што ти е постов..делат монографии со карта од филмовиве на Милчо ? Пошто ја во саботата само за филмот бев монографиите ги давале 2 саата пред филмот кога имало некое предавањеДа не има некоја добра душа што гледал повеќе од еден филм од циклусот на Манчевски да ми даде поклон карта да си земам гратис монографија?
1000 ден е продажна цена, а криво ми е не успеав да изгледам ниеден филм ради колоквиумската.
Кажи ми што се дешава со муабетов, ја имам мислам вишок карта (вообичаено ги чувам ваљда тука ми е) ќе ти дадам..еве случајно ја отварам темава и го глеам ова...само кажи што е финтата пошто не ни знам за што ти е постов..делат монографии со карта од филмовиве на Милчо ? Пошто ја во саботата само за филмот бев монографиите ги давале 2 саата пред филмот кога имало некое предавање
Ја би ти дал, why not, ама само еден билет имам од Пред Дождот. А прашав на билетарницата на Милениум денес и ми рекоа само со картите од Пред дождот можело да се земе монографија.Да не има некоја добра душа што гледал повеќе од еден филм од циклусот на Манчевски да ми даде поклон карта да си земам гратис монографија?
1000 ден е продажна цена, а криво ми е не успеав да изгледам ниеден филм ради колоквиумската.

Милчо имаше пишано на фејс дека со картите од сите 4 филма можело од денес на билетарницата на Милениум да се подигне неговата монографија. Денес отидов на билетарница со билет од Сенки, ми рекоа само со билети од Пред дождот можела да се земе, па така да вечер пред Mad Max ќе си ја подигнам мојата.Кажи ми што се дешава со муабетов, ја имам мислам вишок карта (вообичаено ги чувам ваљда тука ми е) ќе ти дадам..еве случајно ја отварам темава и го глеам ова...само кажи што е финтата пошто не ни знам за што ти е постов..делат монографии со карта од филмовиве на Милчо ? Пошто ја во саботата само за филмот бев монографиите ги давале 2 саата пред филмот кога имало некое предавање

БУУУУУУУУУУУУЈа би ти дал, why not, ама само еден билет имам од Пред Дождот. А прашав на билетарницата на Милениум денес и ми рекоа само со картите од Пред дождот можело да се земе монографија.
Милчо имаше пишано на фејс дека со картите од сите 4 филма можело од денес на билетарницата на Милениум да се подигне неговата монографија. Денес отидов на билетарница со билет од Сенки, ми рекоа само со билети од Пред дождот можела да се земе, па така да вечер пред Mad Max ќе си ја подигнам мојата.![]()