Mojso
uneducated knob
- Член од
- 14 септември 2009
- Мислења
- 4.734
- Поени од реакции
- 12.785
Ни трејлер ни ништо. Подобра најава неам видено
![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)
Ни трејлер ни ништо. Подобра најава неам видено
Секогаш се забавни и полни со акција, за одмарање мозок. А сега хајпот е најмногу поради Пол...Како бе уште има хајп за Брзи и Бесни после 10 делови![]()
Има една трагична ситуација околу нештово. Главниот лик, не најмалиот, туку другото дете, по снимањето на филмот загинува на идентичен начин како почетната сцена од филмот од скокалната............Мислам дека станав сопственик на темава како реднек на ранч анивеј
Vozvrashchenie [The Return] [2003]
Турвивор одлично препораката од пред 4 месеци изгледанамалку се измачив доека го најдов барај по торенти нигде не се води како ретурн ама у секој случај доста мрачно,тешки депреси,децава фантастични малиот искина на него беше ставен акцентот ама слабо приметен филмов 8-10
Ќе праиме муабет за други филмови има време сеа за препораки не пошто иам доста на листа ама ќе дојдат и русиве на ред
инаку забораив ова ми беше првенче од русиве
Sergei M. Eisenstein,Andrei Tarkovsky,Andrey Konchalovskiy,Andrey Zvyagintsev i'm coming for you
Eisenstein и нeговите класици од пред 70 години тешко дека ќе ти остават некаков впечаток, подобро изгледај нешто од Aleksandr Sokurov.Мислам дека станав сопственик на темава како реднек на ранч анивеј
Vozvrashchenie [The Return] [2003]
Турвивор одлично препораката од пред 4 месеци изгледанамалку се измачив доека го најдов барај по торенти нигде не се води како ретурн ама у секој случај доста мрачно,тешки депреси,децава фантастични малиот искина на него беше ставен акцентот ама слабо приметен филмов 8-10
Ќе праиме муабет за други филмови има време сеа за препораки не пошто иам доста на листа ама ќе дојдат и русиве на ред
инаку забораив ова ми беше првенче од русиве
Sergei M. Eisenstein,Andrei Tarkovsky,Andrey Konchalovskiy,Andrey Zvyagintsev i'm coming for you
Eisenstein и нeговите класици од пред 70 години тешко дека ќе ти остават некаков впечаток, подобро изгледај нешто од Aleksandr So kurov.