Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Interstellar.2014.1080p.BluRay.x264.DTS-RARBG
15 giga, :icon_lol:
За оваа верзија направив место, јас користам хард диск со вкупен капацитет од 230гб :)[DOUBLEPOST=1426427155][/DOUBLEPOST]
La Isla Minima (y)(y), јак Шпански крими трилер, одлична атмосфера, ко да гледав True Detective(минус монолозите на Кол), препорачувам.
Фала, ова сигурно ќе се проба

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Interstellar.2014.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG
Оваа верзија никако , радосен јас ке го гледам ,пуштам на усб и катастрофа , цела коцки

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
До пред 13-14 години сите гледавме филмови на скапани видео касети, а сега си го мериме кој колку гига симнал за еден филм...

Just watch the goddamn movie :uzi:
До пред 13-14 години немаше ниту торренти, а лимитот на интернетот беше 4 гб от Т-ХОМЕ. Во денешно време да спуштиш и гледаш некоја си шит верзија од јифј или пак двд рип од Интерселлар, филм кој го очекуваме долго време би било залудно. Денес имаме неограничен интернет кој фура со 5-10 мегабајти во секунда , иако споредено со странство е катастрофа. Значи сето тоа е вкус на поединецот. Јас го постирав тој торент од 42 гб пошто нели тој излезе прв, иако се очекувше да излезе рип од 5-10 гб.

Оваа верзија никако , радосен јас ке го гледам ,пуштам на усб и катастрофа , цела коцки
Јас ја препорачувам Interstellar 2014 IMAX 1080p BluRay DTS x264-EVO, иако подоцна ќе излезат квалитетни рипови од CtrlHD, EbP, TaYto итн.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.115
pa ne znaci deka ne e tocno, site tuka hajpnati sme za rewatch :)))

nego wild na witerspoon did so much for me, predobar.. ne ocekuvav

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
jас имам 500gb free на hdd и пак го чекам yify, шо имат врска... И после на 42 инчи го гледам :pipi:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
На лаптоп ако глеам, знае да ми биде. Ама глеам акции, саj-фаj да ги пуштам на те-ве и таму не ми праи разлика
Мене многу тивки ми се од јифи. Дури и на целосно попуштено од тв.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
Ништо чудно. Често сум налетувал на ваков проблем од RARBG.
Веројатно за да бидат меѓу првите, користат многу брз preset за енкодирање и добиваме ем голем size ем лош квалитет.
jас имам 500gb free на hdd и пак го чекам yify, шо имат врска... И после на 42 инчи го гледам :pipi:
That's just bad man. Го глеав на телевизор вчера End of Watch 1080p од YIFY. Не беше којзнае колку лошо меѓутоа коцкици имаше на многу сцени...

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Ништо чудно. Често сум налетувал на ваков проблем од RARBG.
Веројатно за да бидат меѓу првите, користат многу брз preset за енкодирање и добиваме ем голем size ем лош квалитет.

That's just bad man. Го глеав на телевизор вчера End of Watch 1080p од YIFY. Не беше којзнае колку лошо меѓутоа коцкици имаше на многу сцени...
Тоа со коцкиците знам дека им е проблем, ама коцките каj yify се чист рулет. Jас го имам искусено тоа со The Other Boleyn Girl, додека се друго што сум гледала им било ок.
Тоа е, ризик. Ме нервираат големиве торенти што бараат многу да се чека да се симнат. yify симнува за 5-7 минути.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Верзијата од 8.75гб ја има на Замунда, на кик асс нема воопшто сидери.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Јас го изгледав уште еднаш

Зошто толку се восхитуваме бидејќи успеале да покажат-изведат преформанс кој е над очекувањата едноставно пробивање на бариерата :cuc:заедно со последната сцена од бреакинг бад кога се измеша 100 емоци во едно неконтролирана реакција па дури и за самиот актер изненадувања на кој им нема крај затоа ќе се раскажуват и прераскажуват и ќе се редат уште купи интерни фотки и стати бидејќи успеа да останат забележани во историјата белег,точка,дамка како кур ти сакаш

знам дека фразава е клише ама да не те допре ова треба да си камен(у кино се воздржав со крајни сили) у соба се ослободив(иде дунав колку може ќе се спасиш)

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom