Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.626
- Поени од реакции
- 59.485
За Татум дискутираат бе...
#ќесиумрам #неможампојќе
#ќесиумрам #неможампојќе
За Татум дискутираат бе...
#ќесиумрам #неможампојќе
Mене бабел најслаб ми беше од трилогијата негова, ако можи да ја речиме така.Го излгедав и Birdman, во глобала добро филмче, но уште од самиот почеток имаше нешто што ми фали во филмот, неможам да утврдам што но некако не ме влечеше, инаку се друго беше одлично, особено камерата едно големо браво, такоџе браво и за саундтракот . Е сеа, фаворит за оскари ми останува Whiplash, а ако сакате ѕирнете го и филмот од режисерот на Birdman, Babel кој мене ми беше далеку посериозен, но не и подобар филм од Бирдман.
И Amores Perros и Biutiful се тука негде со Birdman, мене Biutiful сеуште ми е #1 од неговите, Бардем > Китон секој денГо излгедав и Birdman, во глобала добро филмче, но уште од самиот почеток имаше нешто што ми фали во филмот, неможам да утврдам што но некако не ме влечеше, инаку се друго беше одлично, особено камерата едно големо браво, такоџе браво и за саундтракот . Е сеа, фаворит за оскари ми останува Whiplash, а ако сакате ѕирнете го и филмот од режисерот на Birdman, Babel кој мене ми беше далеку посериозен, но не и подобар филм од Бирдман.
Немора секој филм номиниран да се гледа. Ѕирни трејлер ако ти фаќа око симнувај.Пуштете некоја критика за Селма... Овој најмалце ме влече за гледање од оскаровскиве.
Па да, чисто сакав да имам фаворит објективно. Трејлери избегавам, колку и да сум љубопитенНемора секој филм номиниран да се гледа. Ѕирни трејлер ако ти фаќа око симнувај.
Јас одлучив да не се ѓнавам со Selma пошто ми изгледа како Lincoln од пред некоја година, т.е. borefest филм во кој целиот акцент е ставен на перформансот а филмот е meh.
Homeland star?!Најнова ствар. Избрана е женската главна улога во Дедпул Прегледај го приврзокот 114734
И јас гледам да поминам што е можно повеќе филмови од номинираните за да ми биде интересно вечерта на оскарите. Ама пак по секоја цена да гледам нешто што на прв поглед вришти на досадна драма no thanks.Па да, чисто сакав да имам фаворит објективно. Трејлери избегавам, колку и да сум љубопитен
Татум #наневидено е еден од претендентите за Оскар за главна улога во 2016 за Magic Mike XXL. #тисеверуе?[DOUBLEPOST=1424366807][/DOUBLEPOST]Мене па Biutiful ми беше екстремно досаден, пишав еднаш тука - бев хајпнат изгледа. Babel е закон, а Amores Perros не сум го гледал.За Татум дискутираат бе...
#ќесиумрам #неможампојќе
Не ни знаев дека тој е режисерот на Birdman, не знам како сте го испуштиле од оваа листа според мене неговиот најдобар филм 21 GramsИ Amores Perros и Biutiful се тука негде со Birdman, мене Biutiful сеуште ми е #1 од неговите, Бардем > Китон секој ден