Јас колку што разбрав многу се наведнувала низ прозор ама никој не кажа дали се превртила.Пуштете некоја критика за Селма... Овој најмалце ме влече за гледање од оскаровскиве.
Чекав и јас одговор бе... Никој не кажува!Јас колку што разбрав многу се наведнувала низ прозор ама никој не кажа дали се превртила.
Da, no ne site se zapoznaeni za likot, eve da ne procitav recenzijata nemase da sklopam dobro kockite, poso mislev likot si e takov.. ednostavno. Za gledacot e bitno da se stvori slika, ne mora direktno da pokazat sto kako no akciite na likovite mora da imaat smisla! Uostalom nema povrzuvanje i ne uzivas, ne deka mi precese recimo bavnosta ili vremetraenjeto. A tatum izgledase ko da znae da glumi oti bese miren, staticen.. demek povlecen, i retko vidov emocija od nego, osven onaa fizickata koga se mavase i sl. Mi deluvase duri retardiran.. neso nalik na Tom Hardy u The Drop. Takva gluma mene ic ne mi e dokaz za kvalitet. A steve i ruffalo posteno rasturija..Mене па обратно, Вот. И јас општо за Татум немам никакво позитивно мислење, али тука добар беше... Филмов е психолошка студија на забеган богаташ, со тој лик се е поврзано... не видов проблем со главните три лика(другите не ни беа важни)...Би се сложил со голем дел од рецензијата доле.
http://www.idividi.com.mk/showbiz/film/978700/index.html
Fear and Loathing e eden od kultnite filmovi sto gi hejtam..Почнав да ги гледам филмовите од листата што wot ја објави, најпсиходелични 25 филма. Одам од назад секако, A Field in England - забегано филмче, врвна кинематографија, режисерот си игра со лудничавоста, тоа ги приметив и во Sightseers кој лично повеќе ми се допадна.
Добра е листата, интересен challenge следните два Enter the Void и Requiem for a Dream гледани, нареден за гледање, за чудо не ми е гледан а сакав првен книгата, ама тешко да најдам време во скоро време па ќе го гледам - Страв и гадење во Лас Вегас.
Со поголема истрага на зборови во својот ум и не објавување и давање долги искази за секој ебан филм што ќе го видиш моментот дека тоа што си го видел го гледа и некој дуг а воедно го кажува и срочил добро безценетоFoxcatcher
Нестрплив бев па го гледав на 720p.web-dl.x264-evo иако се покажа доста солидно
Базирано на вистинска приказна
-Ликовите глумата одлично мене ми се допаѓа кога на некој лик камерата се фокусира макар и не правел ништо значи немора да го прави ова
за да се снима без потези некој фејс скилс незнам углавном знаете за шо зборам овој филм тоа го имаше и го обожавав камерата може и 5 минути да го снима но доколку го издржи дуелот а го издржи ондак секоја чест
-Приказната некако е чудна мислам премногу непотребни кадри несакам да се негирам самиот себе сега бидејќи режисерот се фокусирал на актерите углавном чак и премногу иако покажа одличен преформанс некако многу ми е празен=штур како да комуницираш со глув човек ми е целава прича иако се влечеше 2-05 можело да се скрати незнам и што знаеше да каже карел освен Good мислам слаби дијалози не доволно содржински исполнети иако незнам како до подобро да бидам искрен(гледајте го па ќе праиме муабет)
7.5
пс-мислам дека носот на стив карел можеше да ги победи сите борачи
Вистинскиот раскажува вели дека било доста солидно
инаку многу добар трејлер имаше он ме бутна да го глеам побрзо
Немој така перDa, no ne site se zapoznaeni za likot, eve da ne procitav recenzijata nemase da sklopam dobro kockite, poso mislev likot si e takov.. ednostavno. Za gledacot e bitno da se stvori slika, ne mora direktno da pokazat sto kako no akciite na likovite mora da imaat smisla! Uostalom nema povrzuvanje i ne uzivas, ne deka mi precese recimo bavnosta ili vremetraenjeto. A tatum izgledase ko da znae da glumi oti bese miren, staticen.. demek povlecen, i retko vidov emocija od nego, osven onaa fizickata koga se mavase i sl. Mi deluvase duri retardiran.. neso nalik na Tom Hardy u The Drop. Takva gluma mene ic ne mi e dokaz za kvalitet. A steve i ruffalo posteno rasturija..
Kako i da e, 4ka mu e mnogu spored mene, ne pa nominaciii.
Fear and Loathing e eden od kultnite filmovi sto gi hejtam..