Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Na dekemvriskata kako na mene 12.900 ti lupnale od rakav a vo januarskata imas poramnuvanje pa zatoa e pomala. Kaj mene vo januarskata skapa pisale 0kw i smetkata vkupno mi e 6000 den.

Na dekemvriskata kako na mene 12.900 ti lupnale od rakav a vo januarskata imas poramnuvanje pa zatoa e pomala. Kaj mene vo januarskata skapa pisale 0kw i smetkata vkupno mi e 6000 den.
Za zal ne e taka, presmetkoven period mi e okolu 6 vo mesec koga i samiot go citam saatot i presmetuvam otprlilika kolku bi imal za plakanje taka da vo dekemvri mi e ocekuvana smetka , so 100 kw ja promasiv bidejki merele na 09.01 a ne na 06.01 kako i za mesecov citav na 06.02 istite kw gi imam kako sto presmetav,samo sto se gream na klima avo dekemvri na paneli.
Ne znam dali gi citaat redovno ili imaat uvid od daleku bidejki imam od novite saati pa da ne imaat uvid od dalecina ili moze kaj mene inkasantot redovno cita saati.

1. ЛИСТАТА НЕ Е КОМПЛЕТИРАНА - Фалат категориите Акција @џимеј ?

Akcija moze samo da ja zacneme, i dvajcata go glasame John Wick. :D

Vidi, ne e neso problem da ja dovrsime, ke kazeme po 5 filma i gotovo, porano bese sostavena od 3ca moderatori i poraznovidna bese listata.

Mene ne mi e problem za 5min so dzimi ke ja dovrsime, ama koj kur faktori sme nie 2ca da zborime za site tuka.

Jas ja odlozuvav za da bidat nekako vmetnati i clenovite, ama idi organiziraj glasanje ako ne te mrzi..

Edino ako se nafati Io so nas, golem hejt jadev za animiranite.. strav mi e malku, you guys are kind of a bastards. :D

Ne znam dali gi citaat redovno ili imaat uvid od daleku bidejki imam od novite saati pa da ne imaat uvid od dalecina ili moze kaj mene inkasantot redovno cita saati.
не читаат редовно ама и немаат таква можност преку wi-fi или мрежно да пратат колку трошиш месечно биди сигурен во тоа

Пуштете некоја критика за Селма... Овој најмалце ме влече за гледање од оскаровскиве.

Sega ja gledam smetkata za sredina Dekemvri-sredina Januari.
6.189 den. Tolku i ocekuvav.
Zapisav sostojba na strujomer na 14.01 i vo smetkata ANT e do decimala tocno, AVT nekolku kw pomalku. Sigurno se pogodilo denta da citaat. No na prethodnata desetina dena ne bea izracunati, ne citale sostojba izgela, znaci ovie 6.200 den se za negde 40-tina dena vo najladniot period.
Novata smetka ja gledam za period sredina Januari-sredina Fevruari.
3460den.
Spored moe citanje na strujomer na 12.02. tolku i stvarno imam potroseno kako iznos vo denari, no sostojbite na skapa i eftina ne soodvetstvuvaat. Mnogu poveke pisale na skapa a pomalku na eftina (duplo poveke na skapa) od stvarnata sostojba. Znaci nemaat citano, od rakav im se istreseni vrednostite, no sepak vo iznos za plakanje e toj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom