H
HoT IcE
Гостин
Ич не си трошете гигабајти на срањето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za zal ne e taka, presmetkoven period mi e okolu 6 vo mesec koga i samiot go citam saatot i presmetuvam otprlilika kolku bi imal za plakanje taka da vo dekemvri mi e ocekuvana smetka , so 100 kw ja promasiv bidejki merele na 09.01 a ne na 06.01 kako i za mesecov citav na 06.02 istite kw gi imam kako sto presmetav,samo sto se gream na klima avo dekemvri na paneli.Na dekemvriskata kako na mene 12.900 ti lupnale od rakav a vo januarskata imas poramnuvanje pa zatoa e pomala. Kaj mene vo januarskata skapa pisale 0kw i smetkata vkupno mi e 6000 den.
1. ЛИСТАТА НЕ Е КОМПЛЕТИРАНА - Фалат категориите Акција @џимеј ?
Хаха молиим?!се бројат деновите до interstellar на добра снимка![]()
не читаат редовно ама и немаат таква можност преку wi-fi или мрежно да пратат колку трошиш месечно биди сигурен во тоаNe znam dali gi citaat redovno ili imaat uvid od daleku bidejki imam od novite saati pa da ne imaat uvid od dalecina ili moze kaj mene inkasantot redovno cita saati.
Чекав и јас одговор бе... Никој не кажува!Јас колку што разбрав многу се наведнувала низ прозор ама никој не кажа дали се превртила.
Novata smetka ja gledam za period sredina Januari-sredina Fevruari.Sega ja gledam smetkata za sredina Dekemvri-sredina Januari.
6.189 den. Tolku i ocekuvav.
Zapisav sostojba na strujomer na 14.01 i vo smetkata ANT e do decimala tocno, AVT nekolku kw pomalku. Sigurno se pogodilo denta da citaat. No na prethodnata desetina dena ne bea izracunati, ne citale sostojba izgela, znaci ovie 6.200 den se za negde 40-tina dena vo najladniot period.