Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.992
Поени од реакции
37.278
@HoT IcE , pred da gi izgledas Terminator 1 i 2 ne sakam da me komuniciras po PP, na profil, so citat, tag i ne sakam da mi go spomnuvas nikot zaludno vo post.

Now get to work! :-D
Што му фалеше на Терминатор 3 бе? Дури и терминаторка имаше таму!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
The Hobbit:An Unexpected Journey и The Terminator си лапнаа 9-ка од Дрогирашот.
Сега ќе каже дека пак му идам контра. :icon_lol:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
The Hobbit:An Unexpected Journey и The Terminator си лапнаа 9-ка од Дрогирашот.
Сега ќе каже дека пак му идам контра. :icon_lol:
Глуп си и колку твојот ник, иди гледај дигимон, тоа би ти лежело најмногу.

Неќам да јадам бан од темава, ако сакаш расправии пиши пп, ако незнаеш како кажи, јас ќе ти пишам.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
Оригиналниот Терминатор е за 9, одличен Sci-Fi и класик.

Хобитите подфрлија во споредба со LotR но сепак се добра забава и must watch за фановите на Tolkien.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Глуп си и колку твојот ник, иди гледај дигимон, тоа би ти лежело најмногу.

Неќам да јадам бан од темава, ако сакаш расправии пиши пп, ако незнаеш како кажи, јас ќе ти пишам.
Мислиш дека имаш ник на паметен книжевник и туку така ќе лепиш 9-ки? :coffee:

@Дињата на Анчо моментално гледа Дигимон.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Леле бе па тоj нашол за никови да збори а до вчера беше бомбастичен дрогираш..
Аj бе идам Baby's day out да си глеам на тв го даваат после 15 години

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Ај бе доста се расправате. Дињата, само колку за инфо, му реплицираш на некој дупло помлад од тебе. Не знам како ти е интересно. Ако продолжите после овој пост ќе давам опомени.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.953
Поени од реакции
6.829
Си допуштаат многу децава денес, у мое време коа некој ќе предложеше глуп филм у мало ластици јадеше :anco:

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Мислиш дека имаш ник на паметен книжевник и туку така ќе лепиш 9-ки? :coffee:

@Дињата на Анчо моментално гледа Дигимон.
Дечкото се бара уште млад што има врска се развива ќе изгледа уште стотици филмови ќе исчита уште толку рецензи ќе разменува мислења ќе чита што лепел 9ки ако сака нека лепи и постери у детска кур да не те боли

Оценката е индвидуална работа филмот е генерална дискусија...
Кога ќе го фати делот на конечно филмско созревање и коа ќе се чита себеси ќе видиме каква ќе му биде реакцијата
Ако го направи ова значи успеал ако не значи уште е заглавен на почетокот (од приложеното има гледано доста култни кој за разлика на негови години некој незнаел ни пола од тоа од филмови фаќа убав правец како тоа он ќе го искажува виденото останува од него и како што кажав спектарот на зборови кој го поседува)

Иако и ја сум го правел истото ама тоа е на фрндли форум бејз ;)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Што му фалеше на Терминатор 3 бе? Дури и терминаторка имаше таму!
T3 ти е како Кум 3. Пристоен е, не ги срами предходниците, но не е на нивото. Може да се гледа а може и без него.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Дрогирашот покажува повеќе интелект од добар процент повеќекратно постари јузери на форумов.
Нормално дека не може иста оценка да добие и Хобитот и Терминатор, но тој ги гледа во современо доба каде ефектите на Терминатор 1 се далеку од денешното ниво и не може да го доживее како тогаш, кога бил на врвот.

T3 ти е како Кум 3. Пристоен е, не ги срами предходниците, но не е на нивото. Може да се гледа а може и без него.
Така нешто, али штом станеш фан на Терминатор, нема сила што ќе те запре да ги гледаш 3та и 4та :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Така нешто, али штом станеш фан на Терминатор, нема сила што ќе те запре да ги гледаш 3та и 4та :)
Мене Терминатор ми е омилен SF а четврката не ми е гледан. Читав како го торпедираат на интернет и не сакав да си расипувам. Исто последните делови на Die Hard и Indiana Jones не ги гледав. Кога стигна Шиа да глуми во нив...

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Мене Терминатор ми е омилен SF а четврката не ми е гледан. Читав како го торпедираат на интернет и не сакав да си расипувам.
Јака ти душа! Боље ти е од Матрикс? say yes

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Јака ти душа! Боље ти е од Матрикс? say yes
Да. Исто T1 ми е подобар од T2 што е непопуларно мислење. Нема добри ефекти, направен е со помал буџет и многу импровизации ама приказната, ликовите... закон. Вториот си рока поштено од секој аспект, права акција, адреналин... да не зборам многу ќе треба и нив да ги репризирам... :)[DOUBLEPOST=1421598514][/DOUBLEPOST]
The Disappearance of Eleanor Rigby , што е со филмов , гледам искочил некој торент , и отворив имдб да видам што е , кога ми искачаат уште два дела од филмот. Како треба да се гледа знае некој?
Има еден дел од машка перспектива, еден дел од женска перспектива, и еден дел што е комбиниран од двата. Веројатно тој што се прикажувал на кино е комбинацијата.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom