Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
Какво кјутче е Кери Мулиган во Drive, лелелле, како се смешка awwww циицициицици амммммм ЊОМ.

киииииииииииииииииииии
Многу стар ми е некако овој. Ретко гледам филмови постари од 90та.
Ало, како помина незабележително ова?
Бан одма.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Ја финиширав и Jurassic Park триологијата, таман пред да излезе новиот. Фан сум на авантури, првиот беше :cuc:, секоја чест, уживав во секој детал. Вториот такоџе беше добар. Е третиот, веќе мислам дека и не требало да постои, едноставно немало потреба, ништо, ама тотални ништо не ми беше лол во филмот. Сите три имаа добри краеви (y)
Џурасик Парк новиот ќе биде римејк или некои никакво продолжение? Не сум упатен.

У меџувреме, сеа на ред е терминатор :).

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Ја финиширав и Jurassic Park триологијата, таман пред да излезе новиот. Фан сум на авантури, првиот беше :cuc:, секоја чест, уживав во секој детал. Вториот такоџе беше добар. Е третиот, веќе мислам дека и не требало да постои, едноставно немало потреба, ништо, ама тотални ништо не ми беше лол во филмот. Сите три имаа добри краеви (y)
Џурасик Парк новиот ќе биде римејк или некои никакво продолжение? Не сум упатен.

У меџувреме, сеа на ред е терминатор :).
Досега го немаше гледано Терминатор? o_O :eek: o_O :eek:

H

HoT IcE

Гостин
Што ако ви пишам дека ги немам гледано мајмуните сите делови и терминатор. Ќе јадам бан?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Gi imav prvite 2 dela gledano mnogu pati, sea i niv gi repriziram pred noviot koj ke izleze godinava.
Аха да ти кажам и дека ќе има нови делови на Fast and Furious и
Mission Impossible време е да почнеш да ги репризираш претходните. :)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Аха да ти кажам и дека ќе има нови делови на Fast and Furious и
Mission Impossible време е да почнеш да ги репризираш претходните. :)
Ej brad, mi ides kontra na sekoj post, izvini ama moze da znam so tolku ti iam zgreseno? Mene mi dosadi veke, aj staj me na ignor.

On topik, ne grizi se za FF i mision impossibl, ke Im dojde redot.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Ej brad, mi ides kontra na sekoj post, izvini ama moze da znam so tolku ti iam zgreseno? Mene mi dosadi veke, aj staj me na ignor.

On topik, ne grizi se za FF i mision impossibl, ke Im dojde redot.
Брад :icon_lol:
Репризирање на филмови е подосадно и од моите контри.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.724
Поени од реакции
12.741
Што ако ви пишам дека ги немам гледано мајмуните сите делови и терминатор. Ќе јадам бан?
Да. Како причина ќе пишува You'll be back, пошто со целиот тајм травел некои ситници се променети :icon_lol:

H

HoT IcE

Гостин
Ќе ги зирнам кај и да е.
Иначе го гледав Under The Skin, конечно.. Интересно филмче, ме замори малце да бидам искрен па малце и го гуглав на крај за да сфатам комплетно, али интересен филм онака отворен за различна интерпретација, сметам дека беше малце пребавен али пак ќе кажам - интересен, поради начинот на кој се отпакува приказната, ситните детали во филмот и то.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
The Disappearance of Eleanor Rigby , што е со филмов , гледам искочил некој торент , и отворив имдб да видам што е , кога ми искачаат уште два дела од филмот. Како треба да се гледа знае некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom