Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Што му фалеше на Терминатор 3 бе? Дури и терминаторка имаше таму!
T3 ти е како Кум 3. Пристоен е, не ги срами предходниците, но не е на нивото. Може да се гледа а може и без него.

Така нешто, али штом станеш фан на Терминатор, нема сила што ќе те запре да ги гледаш 3та и 4та :)
Мене Терминатор ми е омилен SF а четврката не ми е гледан. Читав како го торпедираат на интернет и не сакав да си расипувам. Исто последните делови на Die Hard и Indiana Jones не ги гледав. Кога стигна Шиа да глуми во нив...

Јака ти душа! Боље ти е од Матрикс? say yes
Да. Исто T1 ми е подобар од T2 што е непопуларно мислење. Нема добри ефекти, направен е со помал буџет и многу импровизации ама приказната, ликовите... закон. Вториот си рока поштено од секој аспект, права акција, адреналин... да не зборам многу ќе треба и нив да ги репризирам... :)[DOUBLEPOST=1421598514][/DOUBLEPOST]
The Disappearance of Eleanor Rigby , што е со филмов , гледам искочил некој торент , и отворив имдб да видам што е , кога ми искачаат уште два дела од филмот. Како треба да се гледа знае некој?
Има еден дел од машка перспектива, еден дел од женска перспектива, и еден дел што е комбиниран од двата. Веројатно тој што се прикажувал на кино е комбинацијата.

Последно уредено:
Да. Исто T1 ми е подобар од T2 што е непопуларно мислење. Нема добри ефекти, направен е со помал буџет и многу импровизации ама приказната, ликовите... закон. Вториот си рока поштено од секој аспект, права акција, адреналин... да не зборам многу ќе треба и нив да ги репризирам... :)
Многу помрачна варијанта беа првите два, па и во самиот тон на камерата се познава, како некоја deep blue нијанса да даваа, третиот даваше некој светол накај весел тон, башка што бајаги на мајтап ја затераа со некои сцени. Нема везе скроз различни филмови се, залудно е да се споредува и анализира.
Јас па како што сум читал повеќе тројката го сметаат за промашување него ли четворката...

Многу помрачна варијанта беа првите два, па и во самиот тон на камерата се познава, како некоја deep blue нијанса да даваа, третиот даваше некој светол накај весел тон, башка што бајаги на мајтап ја затераа со некои сцени. Нема везе скроз различни филмови се, залудно е да се споредува и анализира.
Јас па како што сум читал повеќе тројката го сметаат за промашување него ли четворката...

Trojkata se golta, cetvorkata e zlodelo. :)

Дечкото се бара уште млад што има врска се развива ќе изгледа уште стотици филмови ќе исчита уште толку рецензи ќе разменува мислења ќе чита што лепел 9ки ако сака нека лепи и постери у детска кур да не те боли

Оценката е индвидуална работа филмот е генерална дискусија...
Кога ќе го фати делот на конечно филмско созревање и коа ќе се чита себеси ќе видиме каква ќе му биде реакцијата
Ако го направи ова значи успеал ако не значи уште е заглавен на почетокот (од приложеното има гледано доста култни кој за разлика на негови години некој незнаел ни пола од тоа од филмови фаќа убав правец како тоа он ќе го искажува виденото останува од него и како што кажав спектарот на зборови кој го поседува)

when-i-read-one-of-my-old-facebook-statuses.gif

Иако и ја сум го правел истото ама тоа е на фрндли форум бејз ;)
Не мора да филозофираш толку, научи го малиот да разбира и заебанции. :coffee:

Аууу, ај ако најде некој добра снимка одма ПП за Конан. Филмов последен пат пред 10-15 години го глеав.

Whiplash ... Крв, солзи и пот.
Мора изгледа да го поминеш тоа за да успееш на било кое поле. Всушност пораката од филмот е она што и највеќе ми се допадна. Мотивирачки филм.
Од мене има 8ца.

никогаш не ми праеле мерак тие филмови незнам зш, шварци бољи беше како конан тхе барбариан него у овие

Кога сме веќе кај Конан...

barbarians_poster_01.jpg

Се кладам дека Ио ги гледал овие на времето на Видеолента :icon_lol:

Double-Trouble-1992-VHS-Art.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom