Глеам тука дека многу ги извлажнивте гаќичките за и оргинс обично не подпаѓам под влијание на трендот глеј го сите го гледале да не бидеш сирак(иако стварно каснам и за гоне гирл,тхе мазе ранер не ми текнува на други сеа) ама ајде го почнав тхе социјал нетворк 5 минути па го исклучив и го пуштив и оргинс добар добро почна имаше клише моменти како што кажа некој неколку страници назад стивен хокингс премногу се забега со приказната сци фи ко надмина спилберг ама океј глеам лупате оценки 11-10 453-10 мислам смирете се малку влијаније-а страсти емоци добар поглед чил оут таа оценка што ја има сега му е добра тоа е се 7.3 ќе треба да го глеам и анотхер еартх од истиов типац а глеам тука нешо се зборело за тие филма компараци,рејтинзи т.н
Инаку да ова сум го кажал и пак ќе го кажувам Ни следува бран генерација на чудаци ваквите филмови ќе бидагт се почести и ќе им се додават називи Вов амазинг искулирајте
Го ставам на листата на упстреам колор,пример,ерсхеад-ака чудни филмови (и уше некој имаше ама не ми текнува)
Моментот Ги измачуваш црвите
ма не ме јеби бре
И као се побив за коментирањево
ДЕВИЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ