Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.204
Поени од реакции
8.297
[spojler]Земи палома[/spojler]
+Памперс[DOUBLEPOST=1420329337][/DOUBLEPOST]Avenging Force 1986 720p BluRay FLAC2 0 x264-DON

оф оф мераци, како копук филмот во кино, алва, плус семки или сончоглед тогаш тоа беше во мода :D

Последно уредено:
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Глеам тука дека многу ги извлажнивте гаќичките за и оргинс обично не подпаѓам под влијание на трендот глеј го сите го гледале да не бидеш сирак(иако стварно каснам и за гоне гирл,тхе мазе ранер не ми текнува на други сеа) ама ајде го почнав тхе социјал нетворк 5 минути па го исклучив и го пуштив и оргинс добар добро почна имаше клише моменти како што кажа некој неколку страници назад стивен хокингс премногу се забега со приказната сци фи ко надмина спилберг ама океј глеам лупате оценки 11-10 453-10 мислам смирете се малку влијаније-а страсти емоци добар поглед чил оут таа оценка што ја има сега му е добра тоа е се 7.3 ќе треба да го глеам и анотхер еартх од истиов типац а глеам тука нешо се зборело за тие филма компараци,рејтинзи т.н

Инаку да ова сум го кажал и пак ќе го кажувам Ни следува бран генерација на чудаци ваквите филмови ќе бидагт се почести и ќе им се додават називи Вов амазинг искулирајте

Го ставам на листата на упстреам колор,пример,ерсхеад-ака чудни филмови (и уше некој имаше ама не ми текнува)

Моментот Ги измачуваш црвите :pos:ма не ме јеби бре

И као се побив за коментирањево

ДЕВИЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.125
TRON (1982)
Trivia
The film was disqualified from receiving an Academy Award nomination for special effects, because the Academy felt at the time that using computers was "cheating".

Па нормално...ова се правите специјални ефекти бе баба

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
Филм со оцена над 8 нема место за грешка, ниту миноритна.
http://www.imdb.com/title/tt1684226/
го почнав тхе социјал нетворк 5 минути па го исклучив
lol u noob go frag urself
Panic room e najpotcenet film na Fincher
+1. Каков страва филм е Panic Room. Го гледав на касета многу одамна, уште се сеќавам како бев постојано напнат при гледање на филмот.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Panic Room е филмот кој го утепаа од давање на нашите телевизии во последните 5-10 години, барем од коа ја памтам за телевизиите, Panic Room е најприкажуваниот филм на нашите телевизии. Супер филм е, напнатост 100ка и ликовите се супер обработени. Го имам гледано преку 10 пати сигурно.

Kajgana Shop

На врв Bottom