Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Исто ако некој иде да гледа некој филм во Вторник во Синеплекс знаејќи дека се тогаш цените поефтини...нека земе палома пошто е Бадник и цените се викендашки.

Чисто да ве известам на време

Pffffff! Да не бев ја, никој од вас немаше да го гледа I Origins :D. Не сакавте да го чепнете ни со 10 foot pole ни под разно. Кога реков ај јас ќе го ѕирнам филмот чим толку ризичен e па ќе пишам, тогаш као демек зачешавте глави, а па кога изнесов позитивни импресии само @Iceboy нека е жив и здрав прочита и лајкна. Другиве почекавте некоја страна и после сите одеднаш земавте да пишувате дека сте го гледате ради препораки или не знам што. Ма мрш таму! Педери :D.

Шала на страна, супер филмче според мене, и веќе имам почнато (и скоро завршено) рецензија за истиот, деновиве ќе ја комплетирам и постирам во соодветна тема. И уште од старт да пишам дека ја хејтам на њотот рецензијата за истиот филм :D.
Си чекав второ мислење! :P

Глејте го begin again фантастичен филм тотално позитивни вибраци импресиониран сум

8-10 Топла препорака

Не мешајте хипстерај со филмов иако се ќе ве наведува на тоа неможев да се воздржам а да не пишам

Групна рецензија наскоро демек[DOUBLEPOST=1420318367][/DOUBLEPOST]
Io, ne praas background check ko primas luge u tim...?

Shkorpi, ako ne ti se dopadne fajkla, ja ke ti daam. :D

Brat, plakas net? Ako da, nemoj. Ovie 3-4 giga moes od wifi da gi simnes od nekade popat.
Ne im davaj 500ce za dzabe. :D

Комшијата ми дава гага нека ми живее уше долгоооооооооооооооооо време пер да ти покажам конфигурација срам ми е тостерот ми е подобар од компјутерот

Глејте го begin again фантастичен филм тотално позитивни вибраци импресиониран сум

8-10 Топла препорака

Не мешајте хипстерај со филмов иако се ќе ве наведува на тоа неможев да се воздржам а да не пишам

Групна рецензија наскоро демек
neli eraserhead ke go gledase ti be, ili se otkaza? :)

ГО ГЛЕАВ ПЕР АМА ЈА МАВАМ ГРУПНА РЕЦЕНЗИЈА НЕ СЕ ВЛЕЧАМ ФИЛМ ЗА ФИЛМ ОСВЕН НЕКОЈ АКО МЕ ИЗДИГНЕ ОД БЕЗДНАТА е тек тогаш го коментирам као бегин агаин не дека у меѓувреме сум глкедал послаби филмови па затоа не ги коментирам туку овој ми покажа добра батина :icon_mrgr:

8-10 Топла препорака

Филм со Adam Levine? :eek:

Count me the fuck in. Next on the watchlist.

Дечки дајте предлог добар трилер/мистерија од типот на Gone Girl, Prisoners, Zodiac...Немора 2014, ама нека биде барем задњиве 10-15 години :D
Se7en, Mystic River, The Bone Collector, Along Came a Spider, Suspect Zero.

[spojler]Земи палома[/spojler]

+Памперс[DOUBLEPOST=1420329337][/DOUBLEPOST]Avenging Force 1986 720p BluRay FLAC2 0 x264-DON

оф оф мераци, како копук филмот во кино, алва, плус семки или сончоглед тогаш тоа беше во мода :D

Последно уредено:
Back
На врв Bottom