Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Under the Skin

Кој ви даде камера да снимате бе све да ви ебам бе све кај кур се одобрува ваков филм за снимање мислам озбилно сериозно како добри идеји лежат фаќат прашина по фиоки за пари да се одвојатза снимање за вакво глупо проклето нешто незнам мислам симнувам филм седнувам да го гледам најмалку што очекувам е вакво нешто иако кога се гледа филм не се знае НО Ова е апсолутно проклето шампионско срање заедно со Упстреам колоур значи владет Јохансон си ја продаде пичката за ефтини пари тематиката на филмот глупава глумата дремење ко мисир не е глума Имаше добри кадри филмов(тумблр да да) но тоа не ја оправдува глупасвоста на филмот мене супер ми беа они рандон небитни ликови кој и покажува кој е патот м-8 или кај се наоѓа ќебапчилницата Одлично си одигра онака сасвим природно исто така кадрите јесте луѓето не биле одбрани на кастинг туку само вадење камерата надвор и снимање на секојдневието во шкотска(кај и да беше снимано-град) соундтрак освен почетната незнам баш сеа ќе го преслушам го симнав ќе видиме иако вака у филмов скоро неприметено)

Дрогираш НЕ КРУЖЕЊЕ ОКОЛУ СТОЛ ја незнам што ќе праиш ако го глеаш филмов

5-10

Скарлет дао би да ми се усере на курац :icon_lol:

Еј а шо беше со трол фејс ?

Последно уредено:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Заебавајте се, ама ко ќе седнам на местото на вот јас, тогаш ќе се видиме. Симнувам Under the skin, одамна му се местам.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Слушај ме немој што и да правиш немој оди искочи негде незнам дури и да се обесиш е позабавно од овој филм веруј ми ти кажувам како столица на маса

Сеа сфаќам зошто обичните луѓе во филмот ми биле со толку кул реакци бидејќи камерите во комбето биле скриени откако ќе ги прашала и ќе помине сцената ги известуват за тоа дека снимат филм :pos:

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Резенција бај дрогираш:

Еј досаден филм ,ништо не се дешава, кружев околу маса за дур да заврши филмов, среќа имаше ок глумење, и Скарлет беше гола иначе ептееен глуп филм.

8.5/10

:D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
А ко ќе седнуваш на неговото место, се мисли на неговата столица или сопствена ќе си донесиш?
лично мое столче ќе си донесам, од школо некои ќе џапнам

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Oвие Телма колку и да даваат добри или популарни филмови, џабе, сликата им е мизерна.[DOUBLEPOST=1417301154][/DOUBLEPOST]
Заебавајте се, ама ко ќе седнам на местото на вот јас, тогаш ќе се видиме. Симнувам Under the skin, одамна му се местам.
Само пази да не седнеш пред тој да стане...

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.988
Поени од реакции
37.271
Кружење околу стол...честитки Дрогирашу измисли фраза....у кино само околу што ќе кружиш ако е тапа филм не знаеме :D
Околу фиктивен стол ќе кружи...

фиктивно! :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom