Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Transformers Age of Extinction Едвај го догледав, на моменти ми беше многу досаден, станував од стол и кружев околу него од досада. Со сила 7мица. Можело многу подобро да се направи.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
The Secret Life of Walter Mitty ми се допадна, добар филм.
Приказната:
When his job along with that of his co-worker are threatened, Walter takes action in the real world embarking on a global journey that turns into an adventure more extraordinary than anything he could have ever imagined. - во превод man up и направи нешто во твојот живот, не биди anti-social и шетај доколку имаш можност за кога ќе те прашаат каде си бил да не им одговориш со: "ниедно место кое вреди да се спомни".
Немав никакви очекувања, well Бен Стилер режисер али бев пријатно изненаден, иако имаше некои досадни cheesy моменти филмот се на се беше океј.
Камерата, Дејвид Боуви, преубавите кадри и моментот на Шон Пен - Beautiful things don't ask for attention.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Па шала настрана Дрогирашот за годините што ги има е супер, гледа добри филмови и количински многу, се труди да дискутира за нив, а има време и да си го истенчи вкусот, пред него се годините кога ќе почне поинаку да ги доживува филмовите (тука има и едно "ако", тоа зависи колку ќе го слуша вот :icon_mrgr:).
Само да не вообразиш тогаш и да ми маваш шамари за модератор да те стават :icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Дрогирашот ако го слушта вот ќе се заебе ептен :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
H

HoT IcE

Гостин
Па шала настрана Дрогирашот за годините што ги има е супер, гледа добри филмови и количински многу, се труди да дискутира за нив, а има време и да си го истенчи вкусот, пред него се годините кога ќе почне поинаку да ги доживува филмовите (тука има и едно "ако", тоа зависи колку ќе го слуша вот :icon_mrgr:).
Само да не вообразиш тогаш и да ми маваш шамари за модератор да те стават :icon_mrgr:
Баш ова му го реков на @Iceboy на факултет али па ги разбирам овие што сакаат да му удрат ремет, тоа кружењето јако испадна :D

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.808
Поени од реакции
42.442
иначе го гледав и гудфелас и шознам некако волкот у споредба ми е каде каде поинтересен #hatersgonnahate

H

HoT IcE

Гостин
Кога сме веќе кај него, и ја учев од него. Особено за ТВ серии, мислам дека секој негов предлог на форумов го имам гледано :D

Kajgana Shop

На врв Bottom