Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Една недела Драгонски нема да издржи. Толку многу спојлери во филмот, толку многу искушенија... :)
Волкот ќе ја изеде бабата во црвенкапа !

Принцот ќе ја бакне пепелашка !

Брус Вилис е мртов цело време во Умри Машки !

А ниеден спојлер немам пишано у темава, само анти-драгонски кампања да се ширело..(n)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Надоврзување само мало не се глупирајте искрено да чекате до Март 2015 идете си у кино вреди за секој денар

nope.jpg, гледање филм сам, без ништо да ти го одзема вниманието > all.

Грешка си, а згора на тоа и ќе настрадаш од спољери и ќе се чудиш :)

Туку осеќам дека ќе има Тим А : Тим Б меч. Првиот тим од нехајпнати изненадени гледачи и вториот од оверхајпнати спољерисани изнервирани и разочарани гледачи.

Ќе прајме муабет во темана без спојлери.

Туку осеќам дека ќе има Тим А : Тим Б меч. Првиот тим од нехајпнати изненадени гледачи и вториот од оверхајпнати спољерисани изнервирани и разочарани гледачи.

Јок никад не начекувам спојлери, т.е. ептен ретко...

За другото, не сум грешка, смеење, и зборење за време на филм ме полудува, дома си правам ритуали :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

изглеа ја у тим Б ќе сум

@Шкорпион, ќе се изненадиш ама и јас сум sci-fi фанатик а Одисејата ми е досаден. Мислам разбирам се тоа, пред своето време, врвна режија, мастерпис... ама пак ми е досаден.

@Шкорпион, ќе се изненадиш ама и јас сум sci-fi фанатик а Одисејата ми е досаден. Мислам разбирам се тоа, пред своето време, врвна режија, мастерпис... ама пак ми е досаден.

Koga go gleda? Posle mal milion filmovi li?

Psyside the type of nigga што кога женска ќе го викне кај неа да ГЛЕДААТ ФИЛМ, не и иде за да не го деконцетрира од приказната на филмот.

@Anon Ваљда сам си го хајпнал филмот/другите му го хајпнале..иначе...:facepalm:

Иначе Аватар цртанана серија ја давале на МТВ..синхронизирана ама..тие што се по серијата ваљда ќе ги интересира..

:(

Okay-meme_reasonably_small-1-.jpg

Ио топ што ти е досаден 2001, у муабетиве за Интерстелар и сите споредби на 2001 како МАСТЕРПИС НА САЈ (ФАЈ)...добро е контра пост да се прочита :D

Се сложувам со она за 2та тима на Интерстелар..цела среќа јас па очекував да бид премногу хајпан и пред да го гледам.

А филмот реално е премногу хајпан..ретко некој да пише дека ова е еден од подобрите филмови на годинава но сепак имало многу подобри филмови во последниве неколку години.

Или има AUUUU BRAT4EEEE FILMCISTEEEEEE LELELEEEE или има AUUUU SRANJE OVA FILM LI E BE DOSADNO TAMU U VSELENA NESTO AU GLUPOSTI

Не, на времето на малите екрани, го утепаа од вртење. Мислам, сакам поштен да си бидам и да кажам дека ми е досаден, не како Бомбастичниот да се преправам дека ми се свиѓа Фајкла за Њот да ми дава лајкови. :cool:

@Anon Ваљда сам си го хајпнал филмот/другите му го хајпнале..иначе...:facepalm:
Не сфаќам. За цветков-ретардов збориш?
А филмот реално е премногу хајпан..ретко некој да пише дека ова е еден од подобрите филмови на годинава но сепак имало многу подобри филмови во последниве неколку години.
Освен Аватар (кој всушност му е на рамниште) во последниве неколку години дефинитвно нема подобри филмови.
Овие 2 филма се extraterrestrial и минимум една класа над сите други.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom