Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
јас ја гледав бе... ама Озил не изигра на потребното ниво како првите 10 утакмици на почетокот од сезоната...
не беше лош, ама не беше тоа тоа... игра детето ама некако како да не го дава максимумот, може он многу подобро... се убаво трча се движи разигрува, ама некако како да не е тој главниот шо ќе ја презема одговорноста, и некако нема слобода во играта.
затоа делува дека игра слабо мислам...
поздрав и честито пролаз даље :)
А од Бензема си задоволен? :)

Ќе видите сеа дека ќе биде мирен ко мравка наредниве утакмици... :)

Инаку, да пишам желбите и очекувањата за утре... Значи ги посакувам Челзи или Интер а ги нејќам Шалке заради Раул и Барса заради тоа што мразам кога играме со исти противници у краток период. Се нервирав што Милан ни се паднаа у ЛШ втора година по ред, а не ова у еден месец 4 утакмици со еден тим, нема врска што е Барса, и Сантандер да е би ми било глупо...

А од друга страна, се ме влече дека Манчестер ќе ни се падне... :)
Имаме иста желба...И ја сакам да ни се паднат Челзи или Интер,за интер посебно чисто за задоволство.А иначе перфектно би било доколку ни се падне Шалке,Тотенхем или Шактјор реално послаби се од другите екипи.Подобро 1/2 финале него ли трауматично и неизвесно 1/4 финале :)
Тоа се мојте желби за утре т.е денес во 12 :)

http://sportski.net.hr/nogomet/liga-prvaka/page/2011/03/17/0300006.html

Сега ми е јасно зошто Пепе таке ги тепаше како свои деца. Се наљути зошто му даде судијата уште на старт жут картон и тоа за не толку опасен старт, па се реши да му покаже на судијата на што све е спремен :pos2::pos2::pos2:

А Гатузо бе ??!? Немој вакви пропусти :DD

ауу да бе :) да и тој мора да е тука, четворицата мускетари :pos: не дај Боже некогаш да заиграат во иста екипа, пред време ќе откажуваат противниците :)

ауу да бе :) да и тој мора да е тука, четворицата мускетари :pos: не дај Боже некогаш да заиграат во иста екипа, пред време ќе откажуваат противниците :)

т.е. сите ќе бидат тепани, на овај или онај начин :)

http://sportski.net.hr/nogomet/liga-prvaka/page/2011/03/17/0300006.html

Сега ми е јасно зошто Пепе таке ги тепаше како свои деца. Се наљути зошто му даде судијата уште на старт жут картон и тоа за не толку опасен старт, па се реши да му покаже на судијата на што све е спремен :pos2::pos2::pos2:
Да и ја сум сто посто сигурен дека ради тоа лудуваше, уствари го тестираше судијата дали ќе досудиц уште ден жолт, пошто првиот му го даде ептен брзо и ова после ко гратис си го чувствуваше

Ајде Шалкеееееееее... :se_ molam

Ajde Barsa da vi se padni ne bi bilo loso a ??? :) :) :)

^
Сакав Баерн, али ај...чул те господ и Барса не би ги одбил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom