Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
I
--- надополнето ---

[/COLOR]
Брат вие не сте пијани ама јас сум крш :)

--- надополнето ---

--- надополнето ---

стварно?не се приметува:pos2:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Дефинитивно ова Мурињо го изведе мајсторски. Играчите на Лион немаа многу простор и не направија ништо во нападот, додека ние со дисциплинирана игра одлично се браневме од контри и други срања, кои нам ни се случуваа низ сите овие години.
Што се однесува до нашиот тим, сите задоволија. Сите играчи одиграа одлично, почнувајќи од Касиљас до Адебајор. Немам замерки. Ме радува како изгледавме на теренот. Без страв, дисциплинирано, организирано, секогаш знаевме што сакаме. Почнуваме навистина да личиме на оној стар Реал, на еден силен, конкурентен, европски тим.

Еве некое мое видување за играчите:

Касиљас - Без работа вечерва, едино во првото полувреме имаше одлична интервенција кога шутираше Делгадо. Имаше огромна поддршка од одбранбените играчи.

Рамос - Наш најдобар дефанзивец вечерва. Секоја чест и за Карваљо, но Рамос одигра маестрално. Секогаш да затвори, да ја исфрли топката, да покрие на крило, а и во напад беше одличен.
Пепе - Би можел да го намали бројот на глупите фаули и ударања на играчите. Тоа не е во манирот на некој професионалци, а поготово играч на тим како Реал Мадрид. Иначе добар, одличен.
Карваљо - Одигра перфектен натпревар. Едноставно треба да му се восхитуваме него. Големо засилување.
Марсело - Со оглед дека сите играчи одиграа одличен натпревар, тешко ми е да одлучам кој беше најдобар, но кога би бирал би го одбрал Марсело. Во одбрана одигра фантастично, дисциплинирано, немам зборови. А во напад.. Се се виде со оној гол. Уште па и запиша асистенција за Бензема. Браво !

Чаби - Тоа што важи за Карваљо назад, важи за Чаби во средниот ред. Нашиот диригент оваа вечер покажа дека е еден од најдобрите играчи во тимот, без грешка си ги вршеше работите, и напред и назад.
Кедира - Го одработи својот дел од работата, и тоа многу успешно.

Роналдо - Да беше 100% фит, разликата ќе беше огромна. И вака многу допринесе за тимот, неколку пати беше близу до постигнување гол, а и одлично му асистираше на Марсело при првиот гол.
Озил - Сјаен. Асистираше за третиот гол, кога одлично го проигра Ди Мариа. Учествуваше скоро во сите акции, а често беше и иницијатор на истите. Ми се допаѓа и пожртвуваноста која ја покажа.
Ди Мариа - Во второто полувреме не се забележуваше многу, мада одигра коректно. Кога Лион се отвори и тој стана подобар. Сјаен гол за потполно славје.

Бензема - Одличен и тој. Освен што даде гол, се избори за можеби десетина топки, често се враќање назад да му помогне на тимот, а и чести беа контранападите после топките за кои се избори.

Адебајор - Не играше многу, не е лош, мада не ми се допаѓа тоа што стално висеше во офсајд.
Гранеро - Многу благодарен играч. Одигра солидно со оглед на минутажата.
Лас - Добар и тој, иако кратко играше. Целта на овие тројца беше да го приведат натпреварот само мирно кон крајот, и тоа добро го направија.

btw, Лорис во цела кариера има примено три гола меѓу нозе, сите три од Реал. :pos:

Уживајте мои мадридисти, заслуживте, сите долго го чекавме овој ден, оваа вечер, конечно ќе го гледам Реал во Лига на шампиони после Март. ХАЛА МАДРИД !

Член од
8 септември 2008
Мислења
87
Поени од реакции
44
MARCELOOOO... BENZEMAAAA.... Oeziiil... Di Mariaaa :|:|:|:|:|:|:|

nemozam so zborovi da ja opisam mojata radost :| ne se opisuva ... konecno go skrsivme mrazot :D

site pobedi do krajot na sezonata :D

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
!JO TE QUERO MADRID!

добра ноќ и уживајте,затоа што вреди после толку години,страдање

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Роџер да не те цитирам, си пишал се што треба, само уште да додадам...

Најпрво најважното. Мурињо го виде кај Лион тоа што никој друг не го виде, слабата точка, десната страна. Затоа и Марсело играше, затоа и им е*аа мамата по таа страна.

После, Алонсо и Кедира имаа огромен број на прекинати додавања на Лион, нешто што фали во играта, затоа и одбраната делуваше порастеретено. Швабата е човек за вакви утакмици, ви реков дека тој неговото ќе го одигра во ЛШ. Гуркуф и Лисандро скоро и да ги немаше.

И да... Benzema - Finishing 65 >>> 73 ... :)

A на Ди Мариа top speed и acceleration му се 99 од раѓање. :pos:

--- надополнето ---

и заборавив да ве отпоздравам...

Бензема воскресна - Вистина воскресна !!!

:salut:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Пепе е најлуда фаца во клубот. Башка двата фаула од него и плус сакаше да се тепа...:pos2:
Највеќе кој треба и заслужува да се пофали е Рамос:toe: Останато освен Роналдо све е одлижно. Приметив многу деатаљи ама повеќето ги заборавив од што сум пијан ама почна да ме пушта:)

Член од
8 септември 2008
Мислења
87
Поени од реакции
44
Роналдо е одличен играч но нема визија .. и ја губи топката .. понекогаш се кочи и мисли предолго за неговиот следен потег :(

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Роналдо е одличен играч но нема визија .. и ја губи топката .. понекогаш се кочи и мисли предолго за неговиот следен потег :(
Он беше порано одличен играч ама оваа сезона иако има намногу голови не е тоа тоа што беше лани и во Манчестер.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Честито дечки. Сакав да видам како ќе играте без Роналдо, ама ништо..Ви викав јас уште кога го земавте дека не ви треба Адебајор и дека Бензема е подобар од него. Ми се прави мерак за Бензема, а и Марсело е звер.
Ако сакате трампа Марсело + некој копиљ од младинците или Гаго <-> Фабрегас :):)

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Guess who just got back today?
Those wild-eyed boys that had been away
Haven't changed, haven't much to say
But man, I still think those cats are great... :)

Hala Madrid!

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
КОНЕЧНООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Конечно ден после Лига на шампиони кога игра Реал ќе отидам у школо и нема да ме заебаваат.. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И уште нешто, ако може некој у гиф. формат да ми го даде Бензема, кога му го поништија голот. Сакаше да му каже нешто на помошникот, 5 пута закажа нешто ама изгледа слабо англискиот...слабоооо :):):) Сум се згазил од смеење.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Пууу, зар дочекавме и ние 1/8 финале ? Нека е честито после добри 7 години страдање, редно е да влезевме даље, нека е со среќа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom