- Член од
- 11 април 2010
- Мислења
- 348
- Поени од реакции
- 8
+100000000000000000000000000000000000Конечно ден после Лига на шампиони кога игра Реал ќе отидам у школо и нема да ме заебаваат..
+100000000000000000000000000000000000Конечно ден после Лига на шампиони кога игра Реал ќе отидам у школо и нема да ме заебаваат..
Абе не заебаај, незнаеш која е атмосвера да глеаш со фанови на Реал поминување у 1/4 после 7 години чекање.... Импресии незнам, не се коментира... Не замисливо, тоа само се доживува не се раскажува . Бати не се израдува на голот на Бензема, буљаш е. И такаКажи импресии не биди геј.
Ај размисли убаво. Ако испадневме сеа ке беше 7 години од коа неаме поминато. Ние пак го дочекавме тој датум, фактички 7 години чекаме, а 6 испаднавме... 7мата се посреќи. Ипак 7 сме чекале.А ова со Абидал мислам оти некој постира поназад дека им забраниле да носат блузи а сепак носеја. Ја прекршија забраната или дозволија копиљаците?
И Шурикен 6 години беа не 7.
Силикони имаНе бе, тоа важи за кога ќе излезат на терен пред натпреварот, тогаш не смее.
А приметивте Адебајор кога се загреваше, тоа маркерот едвај го облече, до гради не му стигна...
Подобро што не дојдов, сеа коа е во форма Бенз ќе требаше да се расправам со Батистута што нејќе да го слави голот неговИначе Вамос: Бевме Јас, Урбан, Каскамц, Бати, Николич, и уште 4 шо не се од форумов како што мислам. Као и да е топ беше. Требаше да дојдеш, помала ке беше можноста да завршиш на токсикологија
Че се степавтеПодобро што не дојдов, сеа коа е во форма Бенз ќе требаше да се расправам со Батистута што нејќе да го слави голот негов