Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Sea koj saka neka ni se padne, i da otpadneme uste od prviot natprevar ne mi e krivo iCH

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

El noche magico!

Сите овие што го сакате Шалке, ако стварно ни се падне има по едно црвено да ви дадам... :icon_lol:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891

El noche magico!

Сите овие што го сакате Шалке, ако стварно ни се падне има по едно црвено да ви дадам... :icon_lol:
Оти бе ?? :) Би било убаво да видиме како ќе биде пречекан РАУЛ на Бернабе. :)

--- надополнето ---

Аууу да, Честито Победа ! :smir:

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
ајде Манчестер ! :) кога веќе сите кажувате желби, ова е мојата, фарса ги сакам во финале !

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Уффф,незнам што правам у пм :) Многу сум среќен,одиме напред !
HALA MADRID !

Член од
4 август 2010
Мислења
318
Поени од реакции
189
Ја би било кој да падне - ѕверска ни е екипава и пред се трењерот!
Бенз не ме изневери :) Ќе се цитирам самиот себе од пред 200 страни :tv:
Како во Лион можеше против тимови како Манчестер да постигнува голови? И да биде најдобар стрелец? Не верувам дека одеднаш заборавил да игра... Он може да го постигне истото и во Реал, само треба да му се врати самодовербата која тотално ја изгуби-што е страшно за напаѓач. Ако му тргне 2-3, не верувам дека ќе допре...
Со Бенз и Озил во форма, Кристијано стандард и одбрана бикови, ќе тепаме се што ќе налета. Хала Реал!

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Дајте бе......Каков Шалке.Тоа ќе биде една мизерна победа.........Го испративме Раул како ништо по долги години,таман си ја најде среќата и сега ние паметните од ЛШ ќе го исфрлиме.....Не иде......
Утре е моментот.....Каков тест физика,какви бакрачи........Па цела гимназија ќе ечи..........Посебно моиве од клас,со навика-педерчињата победија ли?Ќе си ги изедат зборовите што ги јадат цела недела.....
ALE....ALE...ALE....ALE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom