- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.615
- Поени од реакции
- 14.488
А Бензема истото што и Роналдо дебелиот.Озил ќе им го прави истото што им го правеше Зидан
А Бензема истото што и Роналдо дебелиот.Озил ќе им го прави истото што им го правеше Зидан
немој бе не ми го споредувај со Него ! Кристиано ќе има прави нешто плус од Озил на своитеА Бензема истото што и Роналдо дебелиот.
и ти ли ебеше како Реал?Имав секс....
Сигурно ебели ти ли ебеше како Реал?
Вамос не е пијан,сакат да имат најмногу постој да ја отворит другата тема....ај вие! [/QUOTE
Оправдано му е па и вие.....
Ако имам само поради Лион најмногу постови нема да ја отворам јас темата :wink:Вамос не е пијан,сакат да имат најмногу постој да ја отворит другата тема....ај вие!
Вамос не е пијан,сакат да имат најмногу постој да ја отворит другата тема....ај вие! [/QUOTE
Оправдано му е па и вие.....
Брат вие не сте пијани ама јас сум кршШала си е шала, ама дај Вамос олади малку молимте Иди отспи малку, поарно ќе ти биде
Брат вие не сте пијани ама јас сум кршШала си е шала, ама дај Вамос олади малку молимте Иди отспи малку, поарно ќе ти биде