- Член од
- 28 октомври 2005
- Мислења
- 8.293
- Поени од реакции
- 1.646
Преседан !
--- надополнето ---
Аајајај, сеа видов, МЗТ 2те дома у плејоф со празни трибини ќе ги игра, ааааеееееееееееееееееееееахахахаахахахахахахахахаа, кило шлајм у фаца заслужуваат оние кои ги донеле овие апсурдни одлуки, како само не им е срам ?!!?
Па уште оној дебилон од МКФ се маваше у гради за успесите на македонската репрезентација демек со моменталната нивна работа у федерација имаат успех и на национално ниво, оо бе бедо една јадна, па тие успеси ти се од генерација која пунеше сали секоја година и генерација која моментално '' умира '' и треба да се менува, со ваков дебилен однос ќе го допреме дното на фудбалската репрезентација во тоа сум убеден, бркаат навивачи од сала а со тоа ја ништат и промоцијата на овој спорт, создаваат слика на навивачки армагедон а со тоа и ретко кој ќе се дрзнува да спонзорира, ги бркаат и оние од НЛБ кои сакаат и македонски клубови у нивната лига.
Каква смрдена реа раширија со ова ни сами не се свесни ...
Мада не сум изненаден, Макдеонија ...
тоа ме плаши и тоа изгледа ќе се случи
Морнар му ги бранува плановите на МЗТ
Црногорскиот Морнар пројави амбиција да влезе во кошаркарската НЛБ-лига на местото на чешкиот Нимбурк. Не е исклучена и можноста јадранската лига во следната сезона да биде намалена и на 12 клуба.
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=ADD457B723F79D4BAA6250669F2B9E4C
Морнар кој сезонава игра и во Балканската лига, имал поддршка од Нова љубљанска банка која е генерален спонзор. Црна Гора во сезоната 2003/2004 имаше два свои клуба во НЛБ-лигата и сакаат тоа да го повторат и во следната сезона. Морнар ќе плати 150 илјади, но сака да ја задржи клупската стратегија да форсира млади играчи.
ако се случи ова нека м услужи на чест на кфм што ќе ја ослабне клубската кошарка а со тоа и репрезентацијата од клубот кој ќе игра во јака лига акде тие играчи ќе имаат јаки утакмици и ќе напредуваат.