Фан клуб: Работнички

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
aj poleka se smirija strastite...cestitki za osvoeniot kup,pozasluzeno zdravje..inaku moe mislenje namernata licna beshe pozasluzena (sekoj faul od pozadi se sviri nameren,taka pishe u pravilata,pa bash ovaa godina mislam na Lebron ako ne mu svirea takva licna na tri sekundi do kraj,i Majami izgubi so toj faul) otkolku vo prethodniot napad koga mu svirea na Pero licna u napad.

Ако сакаш да коментираш за купот тогаш коментирај за КУПОТ, а не за Естудијантес.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Рачунајте на нас срамота е да ја пеат (според мене) иста е ко на гробари само преведена, иначе мислам дека не спортската беше регуларна зошто он кога ја подате топката му беше направен фаул без топка, МЗТ се заебаа зошто чекаа 15 секунади за да направат фаул и после и нервозата се зголеми кај нив и Јане (мислам он беше) направи таков глуп фаул.

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Ретко каде во светот во последната мин се свири намерен фаул,пошто секој фаул во тоа време е намерен и ако се досудуваат сите тогаш што ке биде....освен сеа овој да му влезе со сите 4 у фаца па да МОРА да свирне намерна......како и да е судиите им беа наклонети на работнички,повеќе од очигледно....али не е тоа оправдување за поразот
честитки за нежните за освоениот куп

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Ретко каде во светот во последната мин се свири намерен фаул,пошто секој фаул во тоа време е намерен и ако се досудуваат сите тогаш што ке биде....освен сеа овој да му влезе со сите 4 у фаца па да МОРА да свирне намерна......како и да е судиите им беа наклонети на работнички,повеќе од очигледно....али не е тоа оправдување за поразот
честитки за нежните за освоениот куп
Не е намерен, него неспортски :D За судиите незнам баш колку повеќе беа наклонети кон Работнички, причините за поразот треба да се бараат во тактичката поставеност на играта на МЗТ

M

marko 1996

Гостин
Да не знае некој дали ке се пренесува на тв. и у колку саат?

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Во 20:00 на А2, така пишува на МКФ страната :salut:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
На а2 ќе имаш пренос од 19:30

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Работнички
МЗТ Скопје А.
03.04.2011
20:00
А2
:toe:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Честито победа,CPB се слушаа на моменти во првото полувреме :pos: . Иначе МЗТ според мене изгубија поради инвалидот на клупата :toe:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.231
Каков глуп тренер ејјјј...
Колку треба да си глуп за да не научиш иста лекција во рок од една недела...
Реприза на финалето. И повторно Вер со 4 лични, овој пат ни Симиќ го немаше, и пак ги потпија. Тотално заслужена победа на Работнички...
Се знае, Перо МВП :cuc:
А овој колку е глупо ни кантар не го мери...
Кај Пуповиќ беше најдобар, уште и го извади и си го стави Пеце :pos:
Бот, бот, бот, бот,бот, бот, бот, бот, бот... и така до бесконечноста и назад...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Aлал вера за победава, секоја чест, без Марин на клупа, без Симиќ на терен, уз проблеми со лични кај играчите кои тераат под кошеви ( Блажевски, Вер ), па и Мираковски 4 ги имаше, и тоа не само што не беше доволно да бидат победени туку и извојуваа убедлива победа ...

МЗТ згрешија со изборот на тренер според мене, јес да има уште да се игра али денес Работнички искина иако беа прегрдо десеткувани, организирани беа во нападите, одлични беа во одбраната, едноставно беа предобро синхронизирани и не делуваа ко раштиман оркестар, знаеа што прават на терен, знаеа како до победа.

Честитки !

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
И без играч и без тренер и без публика пак се тепаат ,,ривалите,,.Ова веќе станува не интересно,дуелот меѓу овие екипи повеќе го гледаме заради навивањето отколку на теренот.Како што сме во залет сега нема никој да не запре во плеј-оффот.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
мзт сам себе се победи, тренерот е глуп и можеби толку знае, играчите на мзт многу грешеа, многу продадени топки, као да не знаат да играат преку центар, многу чуден натпревар, сепак честитки до работнички и докажа дека ова е дерби без разлика кој играчи играат секој може да победи. ова го велам зашто лани мзт беше во ваква и потешка ситуација кога го победи на работнички за кого играа чековски и тренер беше докузовски и други репрезентативци имаше мислам.

Kajgana Shop

На врв Bottom