Какви се глупости не се изнаслушав на вестиве на канал 5 :pop: (спор ми е нетот па ме мрзи да барам видео на нет
)
Како било крајно време да му се стави крај на хулиганизмот во кошарката, како требало по 30 дена затвор да се лежело без разлика каков инцидент ќе се направел и уште мал милион други глупости:pop:
Божеее во каква идиотска држава живееме :pop:
Кое хулиганство го видоа на финналево :pop:
--- надополнето ---
Нов епилог околу настаните...
Работнички и МЗТ ќе играат три меча без публика :pop:
Во превод следново дерби во сабота ќе се игра без публика.
Работнички истотака во тој меч ќе биде и без Симиќ кој покрај суспензијата од два меча добива и казна од 50 000 денари, а мислам дека истата судбина го снајде и Хаџибулиќ Кај МЗТ единствен ќе плати казна Зивчевиќ и тоа казна од 25 000 денари поради тоа што не сакал да го земе медалот :pop: Која глупост :pop:
Значи во недла МЗТ има голема шанса во празна сала и без Симиќ (како што кажав за Хаџибулиќ не сум сигурен) да дојде до третата победа и водство од 1-0 во плеј-офот.
Но таму голема предност ќе има Работнички.
МЗТ до крајот на регуларниот дел има само една утакмица дома, така да певите два меча (а можеби и иединствените два меча) во плејофот против Работнички ќе мора да ги игра без публика во Јане Сандански.
Работнички сите мечеви во кои нема да смее да има публика ќе ги изгра до крајот на сезоната, бвидејќи има уште три меча на домашен терен, па така во мечевите за плејофот ќе може да смета на своите навивачи.
Пародија од КФМ,
еве и за навивачите
Така да напразни се сите подготовки на ЦПБ и ФА за сабота, пошто публика нема да има...