Фан клуб: Работнички

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.371
Поени од реакции
5.461
Па Пупович беше најдобар во МЗТ само не знам шо му беше финтата на тренерот го извади и не влезе поќе..
Пупович, Јане и Николовски беа најдобри во МЗТ, Пеце Наумовски денес беше слаб..
Кај Работнички на крај драгоцено беше искуството на Перо каде стигнаа до победа и беше прогласен за МВП..

П.С Честито титула

Altair

Шмеќер
Член од
30 јуни 2008
Мислења
306
Поени од реакции
192
ајде титула нека ни се множат :D :D
<3 работнички !!

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Одлична утакмица, Работнички подобар во текот на целата, малце на крај се заеба али тоа е тоа, МЗТ грешка во целата поставеност на играта, требаше повеќе да се игра на центарските позиции, преку Кире и мислам дека Гоцевски треба да има поголема минутажа, оној дедото мора да се избаци од тим, барем на вакви утакмици.

За навивањето мислам дека беше добро од двете страни, прво полувреме ФА грмеа, ЦПБ на моменти, второ полувреме обратно, на крај ЦПБ беа одлични, ама тоа си го носи резултатот.

Pece ima mal seksualen problem......Kur go boli za MZT !!!!!!!
:pos2:морам да се сложам со тебе :)))

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
мен само не ми беше јасно како е можно кошаркар, репрезентативец, димитровски иако не играше седеше на клупа, откако се деси инцидентот кој дојде од горната трибина кога беше погоден марин, да земе столица и да ја фрли во долната трибина каде седеа деца и девојчиња. и после тоа си дојде си седна на клупа како ништо да не било, ниту казнетништо. ова само кај нас го има.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
мен само не ми беше јасно како е можно кошаркар, репрезентативец, димитровски иако не играше седеше на клупа, откако се деси инцидентот кој дојде од горната трибина кога беше погоден марин, да земе столица и да ја фрли во долната трибина каде седеа деца и девојчиња. и после тоа си дојде си седна на клупа како ништо да не било, ниту казнетништо. ова само кај нас го има.
:pos2::pos2::pos2:Јас се прегазив од смеење, само мислев да не сум грешка, да не е некој од дечките од ЦПБ што влетаа ама у право сум бил :pos:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Апсолутно заслужена победа на Работнички......
И со малку играчи во ротација,го убија МЗТ на тактика.....
Некој спомна погоре дека Марин не бил добар тренер...
Е па фактите говорат....
Гледајте играта на Работнички овие дена...и играта пред само неколку недели со истите овие играчи но со Србиновски на клупа....
Разликата е огромна....
Марин е најголемото засилување за Работнички шо можеа да го донесат....
Перо МВП...:zver:
Пример за помладите како треба да се игра....
За МЗТ шо да кажам....катастрофа тактика...
Се изгуби тренерот...
Ај шо го држеше Пеце на терен,ами со другите?
Ненавремени измени....погрешни измени....ги чува Србинот некои играчи кој само стоеја на терен...
Со ваква игра немаше да го победат ниту еден Торус,а камоли еден ваков мотивиран Работнички....
Работнички цело второ полувреме играше со двајца центри со по 4 лични,МЗТ доби поклон шо не го искористи.....
На крај кога се ќе се собери,апсолутно заслужена победа на Работнички.....:pehar:...
Ако продолжат вака и во плеј офф ќе гледаме супер кошарка...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Богоев има српско потекло?

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47

Па ако гледаме по православниот знак да се каже тоа со три прста и црнецов ли има српско потекло? Не прашувајте такви глупи прашања... :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Па ако гледаме по православниот знак да се каже тоа со три прста и црнецов ли има српско потекло? Не прашувајте такви глупи прашања... :)

Не не црнецот постира раперски знак, сум гледал рапери како прават така, има разлика, ако некој знае зашто богоев тоа го напрви нека каже, ако не ќе остане енигма за нас обичните луѓе неговиот потег.

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Црнецот со два прста е тоа позади не е негов прст.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Можеби му е трета титула во Купот бе од каде знаете... со АМАК освои кога играа во Охрид во финалето со Пелистер и беше најдобар, лани освои со Фени во финалето против Торус и беше исто така најдобар, и сега со Работнички даде огромен придонес :)... е сега ако има уште некоја со Струмица или каде има на друго место играно, незнам :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.054
Поени од реакции
74.646
Какви се глупости не се изнаслушав на вестиве на канал 5 :pop: (спор ми е нетот па ме мрзи да барам видео на нет:))
Како било крајно време да му се стави крај на хулиганизмот во кошарката, како требало по 30 дена затвор да се лежело без разлика каков инцидент ќе се направел и уште мал милион други глупости:pop:
Божеее во каква идиотска држава живееме :pop:
Кое хулиганство го видоа на финналево :pop:

--- надополнето ---

Нов епилог околу настаните...
Работнички и МЗТ ќе играат три меча без публика :pop:
Во превод следново дерби во сабота ќе се игра без публика.
Работнички истотака во тој меч ќе биде и без Симиќ кој покрај суспензијата од два меча добива и казна од 50 000 денари, а мислам дека истата судбина го снајде и Хаџибулиќ Кај МЗТ единствен ќе плати казна Зивчевиќ и тоа казна од 25 000 денари поради тоа што не сакал да го земе медалот :pop: Која глупост :pop:
Значи во недла МЗТ има голема шанса во празна сала и без Симиќ (како што кажав за Хаџибулиќ не сум сигурен) да дојде до третата победа и водство од 1-0 во плеј-офот.
Но таму голема предност ќе има Работнички.
МЗТ до крајот на регуларниот дел има само една утакмица дома, така да певите два меча (а можеби и иединствените два меча) во плејофот против Работнички ќе мора да ги игра без публика во Јане Сандански.
Работнички сите мечеви во кои нема да смее да има публика ќе ги изгра до крајот на сезоната, бвидејќи има уште три меча на домашен терен, па така во мечевите за плејофот ќе може да смета на своите навивачи.

Пародија од КФМ, еве и за навивачите

Така да напразни се сите подготовки на ЦПБ и ФА за сабота, пошто публика нема да има...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.415
Преседан !

--- надополнето ---

Аајајај, сеа видов, МЗТ 2те дома у плејоф со празни трибини ќе ги игра, ааааеееееееееееееееееееееахахахаахахахахахахахахаа, кило шлајм у фаца заслужуваат оние кои ги донеле овие апсурдни одлуки, како само не им е срам ?!!?

Па уште оној дебилон од МКФ се маваше у гради за успесите на македонската репрезентација демек со моменталната нивна работа у федерација имаат успех и на национално ниво, оо бе бедо една јадна, па тие успеси ти се од генерација која пунеше сали секоја година и генерација која моментално '' умира '' и треба да се менува, со ваков дебилен однос ќе го допреме дното на фудбалската репрезентација во тоа сум убеден, бркаат навивачи од сала а со тоа ја ништат и промоцијата на овој спорт, создаваат слика на навивачки армагедон а со тоа и ретко кој ќе се дрзнува да спонзорира, ги бркаат и оние од НЛБ кои сакаат и македонски клубови у нивната лига.

Каква смрдена реа раширија со ова ни сами не се свесни ...

Мада не сум изненаден, Макдеонија ...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

Не, не .. :) Грешка е разбран, иначе другарче ми е мене.3 пати во серија го освојува купот, полани со Амак, лани со Фени, оваа година со Работнички, тоа сакаше да покаже Тимба, да не биде грешка разбран ! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom