- Член од
- 25 јуни 2007
- Мислења
- 2.307
- Поени од реакции
- 1.134
Па ако ништо друго од Ноември до сеа имаше плеј оф бар Иначе ставрно има некоја екипа скоцкано за сезонава ?Што ќе се пише кога нема новости.
Па ако ништо друго од Ноември до сеа имаше плеј оф бар Иначе ставрно има некоја екипа скоцкано за сезонава ?Што ќе се пише кога нема новости.
Мираковски,Ефремовски,Тасовски,Николиќ, Чековски, Андреј Маслинко...Кои играчи ги има Работнички во својот состав?
На последното интервју рече дека кариера ја завршува во РМ, а кога го прашаа дали во Металски, тој рече: Јас сум дете на Работнички.http://www.mkd.mk/30949/sport/antic-karierata-definitivno-ke-ja-zavrsam-vo-mzt-skopje
Ова дека е центарско дете го изјавил. Перо е вртикапа, каде му е интересот, натака се врти. Да не го тепал некој ова да го изјави пред неколку години, па уште и облечен во дрес на МЗТ Скопје...
Да, ама го искористија МЗТ како повод да се срчкаат.ne zbori gluposti, problemot megju vrba i pero datira uste od mnogu poodamna i nema nikakva vraka so mzt, tuku e privaten megju niv problem.
spored nekoi moj soznanija ima sansi siriscevic da potpise za rabotnicki ama pak neka ostane vo domen na spekulacija