Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Оса ќе се врати, мислам дека од тимот ќе лета Петриќ пошто не верувам дека може уште долго да игра :)
Можно е и Симовиќ да лета, мада он му е миленик на Вујо :D

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Утре женското дерби ЖРК Вардар-Металург,16-00 во Кале .
Вардар можат да направат добар резултат бидејќи можеа и со Жито Прилеп да победат ама последните напади не ги искористија и натпреварот заврши нерешено .Напред Вардар

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Се прашувам само дали и Вујо мали ќе лета од тимот :unsure:
Мене бар ми е прв пик, за напуштање на Вардар.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Инаку и најавено е дека ќе се земат уште еден бек и десно крило и плус ќе се враќеле некој позајмени играчи од Куманово :)
Па доста го шетаа Оса... време е да се врати дома и цела една сезона ментор да му биде Вујо...

МРК мораше да опстане како проект сигурен сум дека ќе се вадеа таленти и од таму, ако не за друго и за мерење со вториот тим на платениците...

П

Паспарту

Гостин
Полуфинале во куп:

Вардар - Пелистер

Металург - Куманово

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Тежок но очекуван пораз од ЖРК Вардар во денешното дерби со ЖРК Металург од цели 15-46...
Тоа е тоа, од идна година со новите ракометарки ќе атакуваме и на овој фронт :icon_mrgr:
Па редно беше и они да не победат во некоја конкуренција годинава :icon_lol:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Тежок но очекуван пораз од ЖРК Вардар во денешното дерби со ЖРК Металург од цели 15-46...
Тоа е тоа, од идна година со новите ракометарки ќе атакуваме и на овој фронт :icon_mrgr:
Па редно беше и они да не победат во некоја конкуренција годинава :icon_lol:
Абе нели ќе направеа добар резултат? :D

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Па ЖРК Вардар играше без Кликовац која секогаш дава по 10 голови плус бранеше голманката од другата постава и трејнерот шанса му даде на младите ,сигурно се спремаат добро за полуфиналето во купот на македонија .

Kajgana Shop

На врв Bottom