Фан клуб - РК Вардар

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Super e ovaa vest so dodjanjeto na Rajkovic.... Konecno klasicen bek shuter razbijac... Se glea deka dobro razmisluvaat... Faleshe pojacanje na bekovi i toa go praat. Jedino mi se kine srce sto Stole najverojatno ke ide, a mnogu sakam da odigra ushe nekoja sezona za nas. Ajde ke vidime kako ke bide, vazno ideme napred! Vardar!!

Член од
23 април 2012
Мислења
75
Поени од реакции
16
Која е шансата само да остане Столе за следна година?:(
Просто неверојатно...
За жал според мое видување иако Никола Марковски е добар играч, сепак мислам дека е бар класа зад Столе и Ратко :(
Го нема тој момент, кога пикерот ја фаќа топката и одма оди напред со што или дава гол и ли вади пенал :)

За десно крило, имам една желба, а тоа е побратимот на Собол, Јан Филип :icon_mrgr:
Иако се мислам дека едно од крилата на Металург ќе приземји во Кале следна сезона ;)

Иначе Рајковиќ веќе се приклучи така?
Не сватив баш... Дали ќе има право да игра за нас во остатокот од првенството?
jan filip ima 39god, sobol treba da ostane osven ako ne dojde temelkov na negovo mesto, a krilata na metalurg imaat potpisano dogovor.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
jan filip ima 39god, sobol treba da ostane osven ako ne dojde temelkov na negovo mesto, a krilata na metalurg imaat potpisano dogovor.
Е да на тоа не помислив :icon_mrgr:
Инаку за Собол скоро сигурно е дека ќе замине, многу тешко дека ќе остане...
Инаку има најави за едно од крилата на металург :)
За Темелков нема шанси, мислам дека и сам има изјавено дека несака да игра во македонска лига...
Моја желба е Продановиќ кој лани го носеше нашиот дрес и изигра одлично во дресот на Србија како резерва...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Ако земеме уше некој бек значи нема да има место и оваа сезона за Георгиевски у тимот :cautious:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Е да на тоа не помислив :icon_mrgr:
Инаку за Собол скоро сигурно е дека ќе замине, многу тешко дека ќе остане...
Инаку има најави за едно од крилата на металург :)
За Темелков нема шанси, мислам дека и сам има изјавено дека несака да игра во македонска лига...
Моја желба е Продановиќ кој лани го носеше нашиот дрес и изигра одлично во дресот на Србија како резерва...
Зарем Вардар ќе го купува Златко Мојсоски? :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Георгиевски во Вардар? Или ќе барате некој неоткриен талент :)
Абе лесно е да се оцени за кого станува збор :)
Кој грее клупа кај нив, а блескаше во нашите редови во квлификациите за ЛШ како позајмен од Тиквеш?:)

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Кој грее клупа кај нив, а блескаше во нашите редови во квлификациите за ЛШ како позајмен од Тиквеш?:)
Милан Левов би требало да е.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Милан Левов би тревало да е.
Е би требало :icon_mrgr:
Дреме како мисир таму, чека да го наполни ќесето со пари, па ваљда ќе му текне да одбере клуб каде што ќе ги покаже квалитетите :)
Беше интересен за Вардар едно време, али со толкав пад во формата, мислам дека нема што да бара веќе назад...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Па добро, Левов повеќе игра на бек, отколку на крило... Ама супер избор, што побрзо во Вардар, толку подобро, за него, за Вардар, за репрезентацијата.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Не верувам дека Металург ќе ги пушти да си идат, посебно не за у Вардар да дојдат. Веројатно истата грешка со Столе 2 пати нема да ја повторат. Ќе треба да бараме некој странец и за таа позиција. :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Нема што да му ја мислат многу, ако сакаат успеси ќе мора да си купат нови крила...
Козла мора да остане ради брат му, претпоставувам ќе купат еден странец и плус ќе го задржат Георгиевски како нивно дете. Така да нема да имаат многу место за Левов :)

Али пак ќе кажам посакувам дa се врати Продановиќ назад :)
--- надополнето: 23 април 2012 во 23:46 ---
И типично Македонски, прослава на титулата залиена со литри алкохол :icon_mrgr:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Инаку и најавено е дека ќе се земат уште еден бек и десно крило и плус ќе се враќеле некој позајмени играчи од Куманово :)

Kajgana Shop

На врв Bottom