Фан клуб - РК Вардар

Оса ќе се врати, мислам дека од тимот ќе лета Петриќ пошто не верувам дека може уште долго да игра :)
Можно е и Симовиќ да лета, мада он му е миленик на Вујо :D

Утре женското дерби ЖРК Вардар-Металург,16-00 во Кале .
Вардар можат да направат добар резултат бидејќи можеа и со Жито Прилеп да победат ама последните напади не ги искористија и натпреварот заврши нерешено .Напред Вардар

Се прашувам само дали и Вујо мали ќе лета од тимот :unsure:
Мене бар ми е прв пик, за напуштање на Вардар.

Инаку и најавено е дека ќе се земат уште еден бек и десно крило и плус ќе се враќеле некој позајмени играчи од Куманово :)
Па доста го шетаа Оса... време е да се врати дома и цела една сезона ментор да му биде Вујо...

МРК мораше да опстане како проект сигурен сум дека ќе се вадеа таленти и од таму, ако не за друго и за мерење со вториот тим на платениците...

Полуфинале во куп:

Вардар - Пелистер

Металург - Куманово

Тежок но очекуван пораз од ЖРК Вардар во денешното дерби со ЖРК Металург од цели 15-46...
Тоа е тоа, од идна година со новите ракометарки ќе атакуваме и на овој фронт :icon_mrgr:
Па редно беше и они да не победат во некоја конкуренција годинава :icon_lol:

Тежок но очекуван пораз од ЖРК Вардар во денешното дерби со ЖРК Металург од цели 15-46...
Тоа е тоа, од идна година со новите ракометарки ќе атакуваме и на овој фронт :icon_mrgr:
Па редно беше и они да не победат во некоја конкуренција годинава :icon_lol:
Абе нели ќе направеа добар резултат? :D

Па ЖРК Вардар играше без Кликовац која секогаш дава по 10 голови плус бранеше голманката од другата постава и трејнерот шанса му даде на младите ,сигурно се спремаат добро за полуфиналето во купот на македонија .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom