Фан клуб - РК Вардар

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Судиите исто така ги имаа и пак им се врати се.Не можеш против екипа која игра така со срце.......честитки и до играчите и до ВУЈО МАЈСТОРОТ........
.
Ја мислам дека е до Бошкоски! Дебелиот за селектор! :icon_lol:

него Видески на преносов, на почетоток се глеаше дека е за Металург, али откако се исподесија пиздариите се здиве за Вардар. :D

сакав да прашам, овој Клинчаров, за кој има играно порано, оти не го паметам !? Репрезентативец ми се чини не бил... o_O

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.047
Ја мислам дека е до Бошкоски! Дебелиот за селектор! :icon_lol:

него Видески на преносов, на почетоток се глеаше дека е за Металург, али откако се исподесија пиздариите се здиве за Вардар. :D

сакав да прашам, овој Клинчаров, за кој има играно порано, оти не го паметам !? Репрезентативец ми се чини не бил... o_O
За Металирг во времето кога можеа само да се надеваат дека ќе ги победиме под 20 разлика...
Времето лечи се, САМО КОМПЛЕКСИ НЕ!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Честитки за Вардар,момците играа со срце и заслужија подршка од нас Комитите,дефинитивно грешна одлука донесе водството на групата кога кажа да не се навива за РК Вардар али тоа е бидна сеа .

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ЛУДИЛОООО :vozbud: :vozbud:
Ауу што беше на трибина.
Ги утепавме и таму и на терен. Секоја чест за играчите, стварно е тешко да играш онака кога те млатат судии. Можда да судеа фер ќе изгубевме, ама од инат матер им расплакавме на крај !
Секоја чест момци :cuc:

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
ШТО ДА СЕ КАЖЕ ПОВЕЌЕ!!!!

ШАМПИОНЕ ШАМПИОНЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Ми го продолживте животот за десет години момци. Вакво нешто не се гледа секогаш. Вака педерска екипа, вештачки навивачи, радост без емоции, судиска помош до максиму, притисоци од управата во секое време, заслужи само да го испуши патлаков.
Го собраа гневот на цела сала, на цел тим и едноставно ги отворивме.
Ова е за сите ЦРВЕНО-ЦРНИ МОМЦИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.

Прво да го поздравам мистер пируета ака Манасков, што не беше храбар денес да сврти некоја пируета? Го изеде жив Милиќ, го посра!
Втор поздрав иде до Мистер ДО КОГА ЌЕ ТИ РАСТАТ УШИТЕ кој знае само против Вардар да игра. Го стигна повредта и толку курчење не е на арно. Се надсевам нема никогаш во животот повеќе да заигра :giggle:
Трет поздрав иде до Козлина. Абе баце кај ќе бегаш идна година во Кале кога ќе се вратиме на трибини. Браво каков професионалец, дојде и ни покажуваше кур БРАВО БРАВО
Четврт поздрав до Нарко Маниќ. Ќе се курчи и он пре3д утакмица каде бе дечкоооо беее хахахаха
Го собра гневот на цела сала, ечеше НАРКОМАНЕЕЕЕ!
На крај се виде и неговата големина кога одбиваше да го прими трофејот. Изгледса сакаше една црта бело да му направат да зашмрка, што ќе му е трофеј ебате :pos:
ПЕТИОТ И НАЈГОЛЕМ ПОЗДРАВ до судиите и до Чокрев. Ова беше срамота човече. Вакво нешто во животот не сум видел. Вакво судење е СРАМ за целото раководство на Металург, којзнае колку пари фрлиле денеска. Мизерија лелеле
Милион пасивни напади, милион пенали, смешни исклучувањња, невидени пробивања, мајко мила :facepalm:
Малку фалеше цела трибина да влезе на терен кога цела екипа се пушти да го тепа Битолското копиле.
Пази Стоилов дава ЧИСТ гол, овој суди фауил во напад и две минути за Столе хахахахахахаха
Сега ќе се јават неутралците ои душа даваат за Металург и ќе речат добро беше судењето.
СЕГА ЈАСНО ВИ Е КОЈ Е ГРОБАР НА МАКЕДОНСКИОТ РАКОМЕТ?
А Чокрев седеше позади голот. И цело време си збореѓе со судијата, до фаца му доаѓаше.
Педерите џандарски само на нс не ни даваа да стоиме до ограда, а овие можеа и да му го задудслаат на судијата. Па кога видоа дека ќе тепаме, требаше цела екипа колективно да ја исклучт. Па како ти се молам смее они да изгубат?

Пиратчиња... хахахаха
Си собраа знамињата на полувреме, си седнаа гревоите, беа надвикани од обична публика хахахаха
Не им се слушна ГЛАС!
Поздрав до пеачот, ете сега нека искомпонира една симфонија со наслов ДО КОГА ЌЕ ГО ПУШИШ МЕТАЛУРГГГГГГГГ МЕТАЛУРГ МЕТАЛЧУРГГГГГГГ!!!
Ја па Металург, МИНЧОЛУРГ бе, ќе скине конци копилето ќе престанат да постојат.
Поздрав и до маж и на Арнаудова. Па нека нескока толку бе, изгледа слабо му дава малава, вишок енергија има.

ВИДОВТЕ ШТО Е РАДОСТ? ШТО Е ПРАВА РАДОСТ? НАВИВАЊЕ СО СРЦЕ А НЕ ЗА ПАРИ?
Учете пички, уште многу треба да јадете да се мерите и со НЕОРГАНУИЗИРАНИТЕ Комити, а камоли да навивбаме организирано.

Комбат им извсдија една парола ги измрдаа од лежиште хахаха
Ауууу закоп брате, нека не се појават веќе на трибина.

АУУУУУ КОЛКУ СУМ РИПАЛ, лелеле :vozbud:
Фала ви момци, и со судии, и против цела федерација и против шиптарскта полиција, ФАЛА ВИ ЗА ОВАА РАДОСТ!

Ги отворивме со срце, со муда. Милиќ ги еба. Му фаќа пенал на ушлето, топкава се одбива кај него и пак му ја фаќа хахаха
Петриќ им даде лекција во крајни минути. Марковиќ стандарден. БРАВО МАЈСТОРИ!
Дури и Додер беше на ниво!
Ќе си касне од јајцвата што не шитна за да го облече нивниот педерски дрес. Му се гледаше на Алуш во погледот дека срце му се кине. Само на него му дадов аплауз. И на него би му вило срам да игра во ваква екипа, во вакво срамотно првенство, со срамотно СУДЕЊЕ.
Ојлески се лукаше во дресот, кај знакчето. Те молам немој никогаш да ги облечеш нивните бои!
За Кукоски сум сигурен, за Марковиќ исто! НИКОГАШ КАЈ ПЕДЕРИТЕ!
А ќе ги видам идна сезона без Нарко Маниќ :D
Нека ни се множат титулите.
КУПОТ НАШ КУРОТ ВАШ!

ВЕ ПОСРАВМЕ ПЕДЕРИ И НА ТЕРЕН И НА ТРИБИНИ!

Којзнае да имавме дфер судење сег ќе имавме +10 од автокоманда, а не -9...
другар честитки имате и од мене , да ви признам и јас навивав за Вардар , и јас бев обземен со бес од некои грешки на судии , после ми беше и жал за Металург , јебига овој га има само у македонију нигде другде , најјарно нека биде да се најдат судии од странство ( ако е можно е двата клуба да одберат од некоја држава да судат судии ) или пак може од некоја соседна држава.
Ако не беше смешно ќе беше трагично , ова да се случеше некаде во европа на пример во Германија веќе одма ќе ги дисвалификуваат тимови ( Металург и Вардар ) несмее да има притисоци врз судии оставете ги да си ја вршат работа , но не ми е јасно до кога ќе бидат корумпирани судии , до кога ќе се делат на позиција и опозиција односно ( јас сум поблизок до власта ) ќе ми помогнат .... ај да не забегувам
Мора да се реформира и РФМ и КФМ и ФФМ за конечно да тргнеме напред во спортот .... :confused:
Извините ако отидов скроз офф-топик , уште еднаш честитки за купот (y)

Член од
11 мај 2012
Мислења
68
Поени од реакции
34
Супер натпревар, штета што салата не беше исполнета, али тоа е кога се прават исти грешки константно :tapp: зар не видоа дека во финалето на купот во кошарка со вакви цени нема публика, не ми е јасно стварно како размислуваат или воопшто дали размислуват :facepalm:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Супер натпревар, штета што салата не беше исполнета, али тоа е кога се прават исти грешки константно :tapp: зар не видоа дека во финалето на купот во кошарка со вакви цени нема публика, не ми е јасно стварно како размислуваат или воопшто дали размислуват :facepalm:
Јас и сум задоволен од бројката горе-доле :) со оглед на тоа дека карта беше 200 денари а плус имаше и на ТВ директен пренос...Најмногу ме изненади обичната публика која со душа навиваа за Вардар :) горе се објаснија дечките...Се би дал за вакви моменти :) нека ни е честито купот Вујо Мајстореее :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
БЕКСТЕЈЏЏЏЏЏЏЏЏЏЏ
--- надополнето: 20 мај 2012 во 22:56 ---
Каде е Марија мислам беше сега да каже нешо за брендот и тој Ленче или Ленче како му беше името да јадат трици дека се бренд ,дека се класа подобри од Вардар каде им се навивачите од ЛШ кој толку верно го бодреа клубот како така се деси 70% од салата да бидат навивачи на Вардар ајде сакам за ова репортража ,сакам да кажат зашо Наркоманот нејќеше да го подигне трогјеот зашо Козлина провоцираше со тој потег зашо кога ќе дадеа гол провоцираа накај публиката и за крај место они да станат и гродо пошто се бренд и да честитаат на Вардар оне тоа не го направија тоа лие бренд така ли постпауваат вистински професионалци ајде каде се сега сокриени нека се јават нека не се кријат

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.754
Поени од реакции
5.011
Чест ми беше да присуствувам на финалево .., и чест имав да видам као ЃУБРИЊАТА од судии се праат ебани у гз :tapp: ...
Кога му го брцнаа на Станиќ од другиот дел на теренот , мислам дека одлепив:D
Не памтам одамна да сум се дерел као денеска.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ме се испуни срцево денес :) Криво ми е што не се собравме Комити Кајгана во пун состав, како што беше планот, ама до последен момент не знаев дал ќе најдам гага карта. Иако никад не сум бил од тие што по секоја цена гледаат да се протнат без пари, ама овојпат се заинатив зашто стварно ја претераа со цените. Утакмицава баш како што е потребна за финале. Напето, стресно, со многу контроверзи, ама се исплатеше дефинитивно. Ќејф ми се направи кога ги видов и прва екипа на Комити заедно, почнувајќи од Драгче Куле па до Бошко Луди, како се обидуваат да ги анимираат сите вардарови навивачи во салата. И на моменти стварно ечеше, иако немаше организирано навивање, ако не ги рачунаме Комбат. Селолурзине ќе пукнат од мука затоа што рачунаа дека лесно ќе го добијат Вардар, ама Вујо е далеку од наивен. Човекот е легенда дефинитивно! Мора да се појави во среда во Парк на славење на титула. Ќе добие невидени овации од сите. На Металург им се покажа она помодарство што го форсираа во мечевите од ЛШ. Немаше гратис карти, сокчиња, сендвичи и нормално дека 70 % од луѓето во салата беа за Вардар. Каде им беа сега тие верни инстант навивачи на Металург. За наредна дефинитивно ќе треба да се преиспита одлука за неодење на ракомет. Денес меѓу обичната публика видов многу Комити што значи не им е баш мило на многумина што се донесе таква одлука за отуѓување од ракометниот клуб.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ниеден автокомандос немам сеа на FB, а пред тоа ме умреа од замарање :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.047
И Раде Стојановиќ беше на трибина и навиваше за Вардар :D
Те чекаме мајсторе идна година во нашиот дрес!

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Марковиќ го реши натпреварот ,секоја чест и за другите кои беа храбри,треба да се задржи овој состав и за идната сезона . :D

Kajgana Shop

На врв Bottom