Фан клуб - РК Вардар

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Во животот имам што сакам ШТО САКАМ ! пари и жени цел куп ЦЕЛ КУП ! а најголем мерак ми прави МИ ПРАВИ ! ВАРДАР да освои куп ВАРДАРЕЕЕЕ !!! Кој е Комита со подолг стаж сигурно ја знае песнава :D
Иначе браво за момците докажаа како се игра за со срце за црвено црниот дрес,нека продолжат вака да не радуваат и другата сезона !!!

П.С ВУЈОООООООО МАЈСТОРЕЕЕЕЕЕ !!! :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Него, извадивте една парола у прво полувреме, или ја којзнае што сум видел !? :D

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Ajdeeeee ajdeeeee ajdeeeeee Vardaaareeeeeee Vardareeeeeee Vardareeee !! Prekrasni momenti u BT za site Vardarci.... Dusava mi se ispolni... Tvrdam deka i ovaa utakmica da ja igravme u avtokomanda, pa i vo koja bilo druga sala nadvor od Skopje ke ja izgubevme.. Toa sto go pravi metalurg e mizerija... Da ne se desese incidentot na pola vtoro poluvreme sudiii imase da ne ebat pak.... Svaka mu cast na Vujo koj vikna tajm aut i so cela ekipa im se pusti i im dae do znaenje deka Vardar ne e nekoja selska ekipa koja mu se voshituva na Metalurg, i deka nema da dozvoli taka da go ebat na teren...Svaka cast i za site nas koi bevme na ovaa utakmica... Imase decki od Kombat, koi bea na gorniot del i i vo kombinacija so site od montaznata ( ful bese za Vardar) napravivme spontano ekstra navivanje... Use ednas se pokaza koj ima navivaci koj go sakaat svojot klub od srce, koi ne idat u drescnja na mojsovski i mirkulovski samo zatoa sto im se vlazni na niv. Najbolji moment - Dragce od stara garda komiti me prasuva kako se vika golmanov na Vardar, i mu vikam Strahinja Milic ama Dzambo go vikaat... I pocinjame da skandirame site Dzambooo i tipov prvo mu brani penal na Mojsovski, pa i odbiena topka posle penalot:D Ludilo na tribina se desaaa! hahhahah najbolje utakmica... Cestito do site Vardarci dusava mi se ipsuni! VARDAR!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Него, извадивте една парола у прво полувреме, или ја којзнае што сум видел !? :D
Бренд се станува со расчистени сметки, а не со муабети на небитни тетки :)
Фановите на металург си знаат што значи ова :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Заслужена победа на Вардар ги надиграа и физички и психички!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Auuu kakva utakmica, strasno! Kopilinjava kao Mirkulovski kozlina i drugove sve da im ebam!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Најмногу задоволство ми се направи мене а и на цела сала кога им дадовме неколку гола преку цел терен. Кога червар правеше експерименти место голман уфрлаше играч. Каква радост имаше во сала како кога ќе падне гол на фудбалска утакмица :)

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Најмногу задоволство ми се направи мене а и на цела сала кога им дадовме неколку гола преку цел терен. Кога червар правеше експерименти место голман уфрлаше играч. Каква радост имаше во сала како кога ќе падне гол на фудбалска утакмица :)
Koga se frli Narko Manic po topkata koa se iskrsi i pak go primi, najbolje:D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Феноменална утакмица,душата ми е полна после ова денес.Се виде и на трибина и на терен кој е кој.......
Металург последнава година толку ме разочараа тоа не е нормално.Милсев дека после тоа во Автокоманда дека не можат подоле да дојдат.За жал се лажев........има тоа мајмунот Козлина,па и Миркуловски следната сезона кога ќе се вратиме Комити на Кале да пунат гаќите.И Станиќ да остануваше во Металург исто ќе му се спремаше добар дочек,али има среќа,па отиде во Германија.Таква некултура и примитивизам......алал да им е.Да плукаш и да покажуваш половиот орган на публиката.........е ќе видат они на Кале.Во БТ не можеш да стигнеш до нив,на Кале одма до тебе се........ова ќе им се памти.Лино исто тежок сељак.....
За на трибини немам зборови.Без навивачка група (ни Комбат,а посебно не Пирати не ги рачунам за навивачки групи) имаше феноменална атмосфера 60 минути.Цела трибина и старо и младо и мажи и жени скокаа, пееја..........тоа мајмуниве никогаш нема да го имаат.Срцево ми се исполни,не ми беше гајле за резултатот кога гледав како се навива за Вардар.
Судиите исто така ги имаа и пак им се врати се.Не можеш против екипа која игра така со срце.......честитки и до играчите и до ВУЈО МАЈСТОРОТ........
А Додер слободно нека си седи у ќоше додека другите со нас славеа куп.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.047
ШТО ДА СЕ КАЖЕ ПОВЕЌЕ!!!!

ШАМПИОНЕ ШАМПИОНЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Ми го продолживте животот за десет години момци. Вакво нешто не се гледа секогаш. Вака педерска екипа, вештачки навивачи, радост без емоции, судиска помош до максиму, притисоци од управата во секое време, заслужи само да го испуши патлаков.
Го собраа гневот на цела сала, на цел тим и едноставно ги отворивме.
Ова е за сите ЦРВЕНО-ЦРНИ МОМЦИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.

Прво да го поздравам мистер пируета ака Манасков, што не беше храбар денес да сврти некоја пируета? Го изеде жив Милиќ, го посра!
Втор поздрав иде до Мистер ДО КОГА ЌЕ ТИ РАСТАТ УШИТЕ кој знае само против Вардар да игра. Го стигна повредта и толку курчење не е на арно. Се надсевам нема никогаш во животот повеќе да заигра :giggle:
Трет поздрав иде до Козлина. Абе баце кај ќе бегаш идна година во Кале кога ќе се вратиме на трибини. Браво каков професионалец, дојде и ни покажуваше кур БРАВО БРАВО
Четврт поздрав до Нарко Маниќ. Ќе се курчи и он пре3д утакмица каде бе дечкоооо беее хахахаха
Го собра гневот на цела сала, ечеше НАРКОМАНЕЕЕЕ!
На крај се виде и неговата големина кога одбиваше да го прими трофејот. Изгледса сакаше една црта бело да му направат да зашмрка, што ќе му е трофеј ебате :pos:
ПЕТИОТ И НАЈГОЛЕМ ПОЗДРАВ до судиите и до Чокрев. Ова беше срамота човече. Вакво нешто во животот не сум видел. Вакво судење е СРАМ за целото раководство на Металург, којзнае колку пари фрлиле денеска. Мизерија лелеле
Милион пасивни напади, милион пенали, смешни исклучувањња, невидени пробивања, мајко мила :facepalm:
Малку фалеше цела трибина да влезе на терен кога цела екипа се пушти да го тепа Битолското копиле.
Пази Стоилов дава ЧИСТ гол, овој суди фауил во напад и две минути за Столе хахахахахахаха
Сега ќе се јават неутралците ои душа даваат за Металург и ќе речат добро беше судењето.
СЕГА ЈАСНО ВИ Е КОЈ Е ГРОБАР НА МАКЕДОНСКИОТ РАКОМЕТ?
А Чокрев седеше позади голот. И цело време си збореѓе со судијата, до фаца му доаѓаше.
Педерите џандарски само на нс не ни даваа да стоиме до ограда, а овие можеа и да му го задудслаат на судијата. Па кога видоа дека ќе тепаме, требаше цела екипа колективно да ја исклучт. Па како ти се молам смее они да изгубат?

Пиратчиња... хахахаха
Си собраа знамињата на полувреме, си седнаа гревоите, беа надвикани од обична публика хахахаха
Не им се слушна ГЛАС!
Поздрав до пеачот, ете сега нека искомпонира една симфонија со наслов ДО КОГА ЌЕ ГО ПУШИШ МЕТАЛУРГГГГГГГГ МЕТАЛУРГ МЕТАЛЧУРГГГГГГГ!!!
Ја па Металург, МИНЧОЛУРГ бе, ќе скине конци копилето ќе престанат да постојат.
Поздрав и до маж и на Арнаудова. Па нека нескока толку бе, изгледа слабо му дава малава, вишок енергија има.

ВИДОВТЕ ШТО Е РАДОСТ? ШТО Е ПРАВА РАДОСТ? НАВИВАЊЕ СО СРЦЕ А НЕ ЗА ПАРИ?
Учете пички, уште многу треба да јадете да се мерите и со НЕОРГАНУИЗИРАНИТЕ Комити, а камоли да навивбаме организирано.

Комбат им извсдија една парола ги измрдаа од лежиште хахаха
Ауууу закоп брате, нека не се појават веќе на трибина.

АУУУУУ КОЛКУ СУМ РИПАЛ, лелеле :vozbud:
Фала ви момци, и со судии, и против цела федерација и против шиптарскта полиција, ФАЛА ВИ ЗА ОВАА РАДОСТ!

Ги отворивме со срце, со муда. Милиќ ги еба. Му фаќа пенал на ушлето, топкава се одбива кај него и пак му ја фаќа хахаха
Петриќ им даде лекција во крајни минути. Марковиќ стандарден. БРАВО МАЈСТОРИ!
Дури и Додер беше на ниво!
Ќе си касне од јајцвата што не шитна за да го облече нивниот педерски дрес. Му се гледаше на Алуш во погледот дека срце му се кине. Само на него му дадов аплауз. И на него би му вило срам да игра во ваква екипа, во вакво срамотно првенство, со срамотно СУДЕЊЕ.
Ојлески се лукаше во дресот, кај знакчето. Те молам немој никогаш да ги облечеш нивните бои!
За Кукоски сум сигурен, за Марковиќ исто! НИКОГАШ КАЈ ПЕДЕРИТЕ!
А ќе ги видам идна сезона без Нарко Маниќ :D
Нека ни се множат титулите.
КУПОТ НАШ КУРОТ ВАШ!

ВЕ ПОСРАВМЕ ПЕДЕРИ И НА ТЕРЕН И НА ТРИБИНИ!

Којзнае да имавме дфер судење сег ќе имавме +10 од автокоманда, а не -9...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.047
Мечот за малку ќе имаше непријатен прекин кога судијата Благојче Тодоровски во 41. минута имаше своевидно шоу со кое како да сакаше да го реши победникот на финалето во Купот на Македонија откако наместо да го признае голот на Стојанче Стоилов или во најмала рака да досуди пенал за Вардар про тој досуди пробивање. Веднаш потоа овој судија го исклучи Стоилов на дури четири минути откако истиот заврши во него, но само поради тоа што беше турнат од Филип Миркуловски.
Овој однос на Тодоровски оправдано ги изреволтира сите на клупата на црвено-црните, кои на првиот следен тајмаут побараа објаснување од судиите, за што добија уште едно исклучување. Каков беше односот на судиската двојка кон ракометарите на Вардар во првиот дел од второто полувреме говори и податокот што избраниците на тренерот Веселин Вујовиќ добија дури осум минути исклучувања во првите 13 минути од овој дел од играта откако во првото полувреме не беа исклучени ниту еднаш.
Но, и огромната судиска помош во овој дел од играта не им помогна на ракометарите на Металург да се одлепат резултатски со оглед на тоа што за шесте минути со играч повеќе остварија само еден гол повеќе во позитивата во однос на противникот. Инцидентот се случи при резултат 18-16, а кога Вардар се комплетира на семафорот стоеше резултатот 20-17 во корист на „металурзите“. Тогаш на сцена стапија пулените на Вујовиќ кое го оставија срцето на теренот и на своите навивачи им донесоа двојно славје – титула во Купот на Македонија, но и победа против големиот ривал Металург.

ДА СЕ ЗНАЕ!!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ги имам на видео снимка послеедната минута и славјето, ќе ги аплоадирам покасно :)
--- надополнето: 20 мај 2012 во 21:48 ---
ДА СЕ ЗНАЕ!!!!
Брат заеби, на Бекстејџ после ќе следи експресен демант.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.047
Сега ќе напишат една статија, Михајло вака Михајло онака, сега мислам дека на сите им е јасно кој ја има моќта ;)
Абе деца бе ве лажат биле Македонска репрезентација, ве лажат како они биле угнетувани а сите конци ги влечат во ракометот, и НАЈВАЖНОТО САКААТ ДА ГО УНИШТАТ ВАРДАР за слободно да владеат во Македонија, а не да напредуваат.
Се виде само како може да мне победат ;)
Се надевам идна година ќе добијат една претешка група, па без Нарко Маниќ да го земат како баба внуче.

Абе кај е Жарета Ангеловски да даде еден стручен коментар за Ракометниот бастион :pos:

Во младински конкуренции сите трофеи им ги земавме ;)
Во кадети завршија и после Тинекс Пролет. Нормално КРИВЦИ СУДИИТЕ!

Ае пилиња идна година и во женска категорија да ве отвориме. Бтв Пецевска денеска одново навиваше за Вардар :D

Kajgana Shop

На врв Bottom