Фан клуб - РК Вардар

Член од
23 април 2012
Мислења
75
Поени од реакции
16
chelsea pobedi so srce istoto denes i vardar. Sepak dva trofeja se poveke od eden :) osven ako ne se sluci nekoe cudo na kale.
--- надополнето: 20 мај 2012 во 19:05 ---
Го лапна Металург, овој Лино бааѓи глупости изнаправи на овој меч.
Додер играше за Вардар, се е каша попара низ клубовите, дали тоа значи дека ќе остани во Вардар или ?
doder od slednata sezona odi vo metalurg

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Шампиони, браос. Судииве ги ебеа ептен, али заслужено победија...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Честито, баш ми е кеиф дека изгубија надуените :cool:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
тооооо браво !!! Честитки! Позаслужено од ова амин!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Дури и мене ми е мило што победија Вардарци. Браво, со срце си победија. Ептен на сила им се згнаа да ти тепаат Металурзиве.

И морам да кажам, добро бе Червар до кога ќе се будалиш со маркеров?:facepalm:

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Браво за РК Вардар. Изгинаа машки на терен.

Среќа што победија зошто ќе беше срам за ракометот. После исклучувањето на Стоилов, тренерот на РК Вардар како да чекаше момент за да ја повлече екипата и да направи прекин.

Уште еднаш, браво за ракометарите.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Браво за момците изгинаа на терен.Лино пак нека пробува нека се еб?ава со тие негови финти со играч повеќе со "маркер".Наредна сезона идеме уште појако па зошто да не и титула мада и оваа сезона не е се завршено,мора да го поминат пеколот во Кале..

Го лапна Металург, овој Лино бааѓи глупости изнаправи на овој меч.Додер играше за Вардар, се е каша попара низ клубовите, дали тоа значи дека ќе остани во Вардар или ?.
Додер наредна сезона ќе настапува за Металург неможе одма хахаха:pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Додер наредна сезона ќе настапува за Металург неможе одма хахаха:pos:
Па не реков одма да настапува за Металург, мислев дека е ситуацијата како онаа со Собол, и нема да ги одигра овие два последни натпревари.
Како и да е, честито куп :)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.822
Поени од реакции
5.628
Вујовиќ повторно му одржа лекција на Червар ... Вардар има страшни играчи ама буквално играчи... Марковиќ во напад и Кукоски и Вујовиќ во одбрана кинеа денес (зошто Јовчески и Кукоски ги нема во репрезентација??)... алал да му е на голмаништето од Вардар ладнокрвен, по постапкиве и по физиономијата на Борко потсеќа :)

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Поздрав до селолург.

Се гледа како се игра во малку од малку нормални услови, а не во шталата во автокоманда да те плукаат идиоти што висат од ограда.

Вардар оди и против притисок,полициски инспекции,подмолно поткупување ја играчи и пак победува.

Браво за момците

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.285
Поени од реакции
563
Среќа што победија зошто ќе беше срам за ракометот. После исклучувањето на Стоилов, тренерот на РК Вардар како да чекаше момент за да ја повлече екипата и да направи прекин.
Браво и честитки за Вардар ...

Инаку ме изиритира Стоилов со неговата реакција ... каде бе со таа реакција ... што не реагираше така на Европското првенство или на квалификациите за Олимпијада ... ЕХФ ќе го исфрлеа од ракометот ко парталче, како смее така да реагира кон судија, макар и да судијата згрешил ... колку неправди од судиите ни се случуваат на репрезентацијата, ај да го видам таму така нека реагира ... јас да бев ко судијата одма црвен ќе му дадев и ајт со здравје ... негово е да игра, а не да се буни, плука, или да има контакт со судијата ...
--- надополнето: 20 мај 2012 во 19:40 ---
Стоилов ми беше идол, ама после ова ...

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
патем речено, на вакви утакмици се гледа фан базата на селолург. Губат и ги нема нигде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom