- Член од
- 21 март 2012
- Мислења
- 3.277
- Поени од реакции
- 3.055
Kolku e karta za finale?
300 за делот до паркетот, 200 за погорните.Kolku e karta za finale?
Neznam, tapa mi se... Padjaat pod pritisok... Aj samo se nadevam poso BT ne e toa stalata u avtokomanda pa nema koj da visi ko majmun i da sece glavi, pa valjda ke otsudat vo najmala raka podednakvo.... Bi sakal da bide gusta do kraj, da ne dozvolime rano da ni se odlepat.. Znaci da se vleze u neizvesen finis, i taka imame pogolemi sansi da pobedime.Добри беа тогаш, прво полувреме одлично го одсудија, второ малце беа наклонети на Металург. Немаа некои катастрофални грешки ама има некои дискутабилни одлуки. Ваљда сега ќе судат ко што треба цел натпревар.....
Него ја од тоа што го видов у полуфиналето, некој од Симовиќ/Петриќ ќе игра излеа и како крило. Пошо таму сме само со Јовчевски. Додер не верувам дека ќе игра многу.... Ваљда Вујо ќе најде одговор за одбраната на Червар коа Манасков игра фластер на некој од нашите бекови Иако не е некој показател, ама застрашувачки делуваше одбраната на Металург против Куманово.
И кај нас може да се малце измешани работите со заминувањето на Додер, не верувам дека баш на највисоко ниво е атмосферата у тимот.... Али ај, се надевам Вујо ќе ги мотивира играчиве па да им вратиме дупло за тоа што ни го земаа најдобриот играч, со освојување на купот.
Ja kao sto cuv otiden si e Sobol... Mu se zablagodarile na doverbata, i se vraka u Tatran.Го ископаа сега и Мите Стоилов така да одбраната им е тип-топ...
Многу тешко ќе даваме голови
Реално со шитнат Додер, без Собол (кај исчезна комшијава или може го чува за финале?), со притисоци врз пола играчи со нудење скришни договори, со разни задкулисни игри, не ни останува многу да очекуваме
Абе како може сред сезона да си е отиденJa kao sto cuv otiden si e Sobol... Mu se zablagodarile na doverbata, i se vraka u Tatran.
E koja sred sezona?? Vise e kraj na sezona, use 2 saglam natprevara imaat do kraj( finalevo na kup i taa so Metalurg u Kale). Tipceto bese prosek, i mu rekle cao prijatno Toa e toaАбе како може сред сезона да си е отиден
Ни требало да остане до крај па да си иде
Можно е да не му плаќаат за крија, да скратат париE koja sred sezona?? Vise e kraj na sezona, use 2 saglam natprevara imaat do kraj( finalevo na kup i taa so Metalurg u Kale). Tipceto bese prosek, i mu rekle cao prijatno Toa e toa