Фан клуб - РК Вардар

Член од
31 јануари 2014
Мислења
405
Поени од реакции
1.211
БРАВО МОМЦИ!!!! Зрело, стабилно, шампионски!! Ќе има уште многу мнооогу нервози и полоши партии сезонава ама вакво натртување на шампионот на негов терен прави мерак. Во сабота мора полна сала, ако е Кристијанштад, а не екипа погодена за селфи/фејсбук/инстаграм, значи скептици и позери евентуално барајте стрим на нет, останати поддршка 60 миниту во сала.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
ВаРДаР НеМа Да ПоМиНе ГруПи гОдИнАвА

Не дека победава гарантира фајнл фор и неверојатно ќе биде тешко да се направи нешто такво (и нели, не се ни тоа очекувањата), aма стварно не ми се верува дека некои мислеа дека Вардар ќе се мачи да помине групна фаза...

Да, групата на ПСЖ е ептен полесна, ама би требало топ4 да заврши Вардар во групава.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
колку само скептици имаше за тој некојси Милосављев што бил трет голман у српска репка...
сеа ке излезе дека у ќар ке сме со заминувањето ма Штербик

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
4 март 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
6.592
Зборував уште пред неколку месеци дека се потценувa Милосављев, иако рака на срце не очекував ни јас до волку да е добар уште на почеток. Страшна партија, разновидни акции, ме изненадија ептен. У одбрана бевме страшни, Калараш прегруб во моменти кога немаше потреба да биде, но што е тука е. Се надевам дека Јане ќе биде полна следна недела.

PS. Каква мини-машина е Скубе! :cuc:

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Искрено, сите добро играа. Немам некоја замрека за никој. Малку ме иритира што Борозан знае избрзано да шутира и кога нема добра ситуација. Нерафиниран играч ми е он, без некој осет, ама сила на природа е на моменти. Човекот даде 8 гола, па да не грешам душа.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.272
Поени од реакции
10.395
Ја гледам репризава, и приметувам колку уствари Чупич се збумбарил. Пуштање меше пивско, мука нема. Ама стварно машка игра. Во ниеден момент не се покажаа инфериорни како лани на Ф4. Дури и Криштопанс беше доста солиден. Ми се свиѓа што доста комбинираат, многу често кога ќе се кренат на шут, додаваат на играч сам на петерец и има лесна реализација. Доста паметно играат, за сега тактички не може да се осети заминувањето на командантот. Има доста потенцијал во тимот, само треба паметно да се искористи.

Член од
3 мај 2014
Мислења
910
Поени од реакции
3.006
Сеуште се мислам, дали можеби Монпелје имаше лоша утакмица, или ние со овој тим со огромни промени и заминување на клучни играчи, играме така лесно, комбинираме, се браниме.. Скоро перфектно.
Времето ќе даде одговор, а јас имам нешто да дополнам:
Дали сме свесни како народ, каков тим и клуб имаме у земјава, каков колектив, играчи, стручни лица, услови, публика..
Ние сме пример у Европа, за борбеност, за тимска игра, за тоа како не се откажуваме, за тоа како грми во Јане.. и за уште милион работи, децата мали низ Европа се вљубени у великанот Вардар, гледат идоли у моменталните играчи..
Овој Вардар заслужува полна сала и во Сеха Лига.
И уште нешто ќе речам, со зборoвите на Ел Команданте:
Почит!

Последно уредено:
Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Сеуште се мислам, дали можеби Монпелје имаше лоша утакмица, или ние со овој тим со огромни промени и заминување на клучни играчи, играме така лесно, комбинираме, се браниме.. Скоро перфектно.
Треба да се земе и во предвид дека пред некој ден, Милосављев спаси победа во последна секунда против Тартан Прешов. Така што, да не се залетуваме. Иако, искрено мене ми делува како тие СЕХА натпревари да не ги спремаат многу, а овие во ЛШ да трпат многу анализа и стратегија.

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Ја гледам репризава, и приметувам колку уствари Чупич се збумбарил. Пуштање меше пивско, мука нема.
Читав пред малку извештај за мечов на еден француски сајт. И таму авторот го имаше истиот коментар, дека Чупиќ доста се здебелил. Ме потсети на овој пост тука, па да споделам :)

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Голем си Вардаре!
Скубе е многу добар играч:cuc:
А и Милосављев не може да биде лош кога доаѓа од Партизан:zver:

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
А лево крило само со Тимур?
Недановски е исто лево крило, ама него не му даваат да влезе во ЛШ. Стварно е малку мистерија зошто не донесоа друго лево крило овие две сезони. Нешто ко флетруваа со идеата Тоше Ончев да го играат лани, ама кренаа раце од него. Тимур игра скоро цели натпревари. Дури мислам дека не се и цени соодветно неговиот придонес. Кој е огромен.

Kajgana Shop

На врв Bottom