Фан клуб - РК Вардар

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ќе има на МРТ;)
ШОК ИНФОРМАЦИЈА ЗА ГЛЕДАЧИТЕ : МРТ НЕ ГИ ПЛАТИЛА ПРАВАТА ЗА ЛИГА НА ШАМПИОНИ И СЕ ОТКАЖУВА ОД ПРЕНОС НА НАТПРЕВАРИТЕ!!!

На само 5 дена пред стартот на Лигата на Шампионите, МРТ се откажува од пренос на натпреварите во кои ќе играат македонските претставници Вардар и Металург.
Ова е доста низок удар и непрофесионализам од нивна страна бидејќи претходно било се договорено, па сега целиот товар паѓа на клубовите да најдат продукциска куќа која би ги пренесувала натпреварите..

На која ТВ ќе гледаме ЛШ останува да видеме во текот на оваа недела ?!?

Нездрави бе ејјј фали уште никој да не откупи:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Life comes at you fast :D

Затоа и прашав, уште од лани се знаеше дека договорот на МРТ со ракометнава ЛШ ќе им истече и со оглед на тоа што нема да има фудбалска ЛШ, голема беше шансата дека нема да има ракомет годинава на МТВ...

Прашав да не се сменило нешто во меѓувреме ама....ете...изгледа не...штета..

Не би ме изненадило до душа ако во последни моменти некоја македонска телевизија успее нешто да направи поради тоа што имаме македонски претставници во натпреварувањево...уште тоа остана, да се надеваме ќе не изненадат....

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Најверојатно Телма ќе пренесувала Лига на Шампиони, ама од Октомври. Тоа значи дека првите три натпревари со Монпеље гости, Кристијанштад дома и Веспрем на гости, нема да бидат пренесувани.
Им пишав вчера на Арена за Вардар Монпеље, ама немам сеуште одговор.

Член од
4 март 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
6.592
Најверојатно Телма ќе пренесувала Лига на Шампиони, ама од Октомври. Тоа значи дека првите три натпревари со Монпеље гости, Кристијанштад дома и Веспрем на гости, нема да бидат пренесувани.
Им пишав вчера на Арена за Вардар Монпеље, ама немам сеуште одговор.
https://sportmedia.mk/rakomet/liga-na-shampioni/lsh-natprevarot-monpelje-vardar-na-arena-sport-4

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Ја нема Arena 4, само кец.

Ќе гледам на ehftv.com, преку Tor. Бар ќе пробам, ќе ја наместам локацијата на земја која не е блокирана, па ќе видиме што ќе биде. Ако не, ќе си побарам стрим.

Член од
4 март 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
6.592
Ја нема Arena 4, само кец.

Ќе гледам на ehftv.com, преку Tor. Бар ќе пробам, ќе ја наместам локацијата на земја која не е блокирана, па ќе видиме што ќе биде. Ако не, ќе си побарам стрим.
Tor не сум користел, но ако имаш некаков проблем симни си Hola VPN и намести било која земја каде што нема телевизиски пренос од мечот. Го користам веќе со години и не сум имал никаков проблем.

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Tor не сум користел, но ако имаш некаков проблем симни си Hola VPN и намести било која земја каде што нема телевизиски пренос од мечот. Го користам веќе со години и не сум имал никаков проблем.
Фала, ќе пробам.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.099
Поени од реакции
74.906
Ах, Криштопансе, Криштопансе...
Сега најде да го лобува голманот :facepalm::facepalm::facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom