Rossonero :D
JT
- Член од
- 10 јуни 2009
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 401
ништо понезаслужена плата од пато имаИ дај нека ми објасни некој што кој к*р има овој Фламини да биде втор најплатен играч во Милан, мамето негово?!
Со самото тоа што не си знаел дека сега било збогувањето со момците, тоа те прави тотално нерелевантен да даваш било какво мислење за тоа колку вреди Пато и се околу Милан.ништо понезаслужена плата од пато има
во врска со продавањето играчи милан многу јако се заебува, кога кака можеа да го продадат за дупла на сити тоа зимо, не го продадоа... истото се дешава и со пато. кажете ми која будала би дала над 20 милиони летово за пато?
--- надополнето: 13 мај 2012 во 21:15 ---
него и врска немам дека се играла последнава утакмица и дека сега било простувањето со неста, пипо и гатузо
цапо/капо/чапо, знаев за збогувањето, знаев дека ќе се збогуваат на последната утакмица (до душа не знаев со кој играме)... али стани ти у 4 саат, немај никаков пристап до интернет, имај само 16 програми на телевизор, од кои 8 спортклуб... па да те видам биди у тек со настанитеСо самото тоа што не си знаел дека сега било збогувањето со момците, тоа те прави тотално нерелевантен да даваш било какво мислење за тоа колку вреди Пато и се околу Милан.
Гледај си турски серии и пичи си
Истово сакав да го искоментирам.. Тоа до некаде се препознава и кога некои отпадоци какви што беа Боатенг и Мунтари ќе дојдат во Милан и ќе се повампират, добиваат голема подршка од навивачите и после умираат за клубот. Има нешто во Милан дефинитивно. Има таму во соблекувалната, надвор од теренот, во луѓето околу. Сите се однесуваат како семејство, дури и такви изјави даваат. Само мене ми е страв од една работа. Што ако таа атмофера ја правеа Гатузо,Неста,Пипо,Сидорф со својот карактер, класа, ненакурченост и како играчи и како луѓе. Страв ми е таа атмосфера да не се изгуби и да си замине заедно со овие со кои се збогувавме денеска. Затоа ова лето е страшно важно. Пресудно за задржување и на компетитивноста на екипата со играчки кадар, ама и подновување со нова класа добри луѓе пред се во тимот. Страв ми е ако Ибра и Боатенг станат воџи таму во соблекувална да не се наруши хармонијата и инстинктот на семејство. Секоја им чест како играчи, ама како карактери ги знаеме, не? Значи ова лето е пресудно за подновување и на играчкиот и на оној човечкиот, хуман капитал и класа во тимот.Јако е да си за Милан нека си ебе мамата, сум се насолзил прееска едвај се доджав сериозно лигавење да не падне. Нејќам да ги гледам клиповите пошто ќе биде ко Муфаса кога умре.
Никад нема да разберат фановите на другиве клубови што значи да ги имаш Пипо, Неста, Гатузо, најблиску до разбирање може да дојдат, ако видат дека и луѓе како Замбртоа и Ван Бомел, кои се краток период во тимот, липаат како мали деца кога си одат од овој клуб.
Не се согласувам затоа што Патo многупати ја докажал својата класа, а Фламини имал доста бледи изданија. Го знаат сите потенцијалот на Пато и секако дека заслужува поголема плата од Фламини. А има помала. За другиов дел не ти коментирам, сам си знаеш..ништо понезаслужена плата од пато има
во врска со продавањето играчи милан многу јако се заебува, кога кака можеа да го продадат за дупла на сити тоа зимо, не го продадоа... истото се дешава и со пато. кажете ми која будала би дала над 20 милиони летово за пато?
--- надополнето: 13 мај 2012 во 21:15 ---
него и врска немам дека се играла последнава утакмица и дека сега било простувањето со неста, пипо и гатузо
Од 1:55 до 2:15 што вика ?