Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Кој го стави Крудели највечи педер во маало!!!:tapp: Пак ми дојдоа солзите на очи,ал имам 20 годи ал 10 години* :(

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Може некој целово интервју да го најде?
Gattuso: “One day I’ll try to return to Milan and we’ll see in what role. I still feel able to do something in football.”

Gattuso: “It is my definitive decision (to leave Milan), as when I open my mouth then I mean what I say.”

Gattuso: “It was right for the club to retire the jerseys of Paolo Maldini and Franco Baresi, but we’ll leave ours to our teammates.”

Gattuso: “Nocerino can wear my jersey, especially as he’s a Southerner like me.”

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.825
Поени од реакции
6.529
Сите играчи за кои го гледав Милан си отидоа :(. Мора да се купат нови легенди, а и сегашниве играчи (како Ночерино, Касано, Силва, Абате, Шарави) да направат историја во Милан за да има пак вакви моменти во иднина.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.981
Јако е да си за Милан нека си ебе мамата, сум се насолзил прееска едвај се доджав сериозно лигавење да не падне. Нејќам да ги гледам клиповите пошто ќе биде ко Муфаса кога умре.

Никад нема да разберат фановите на другиве клубови што значи да ги имаш Пипо, Неста, Гатузо, најблиску до разбирање може да дојдат, ако видат дека и луѓе како Замбртоа и Ван Бомел, кои се краток период во тимот, липаат како мали деца кога си одат од овој клуб.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Уф... Тежок ден... Сите баравме, молевме за чистка и за нова свежа крв, но ова беше премногу... Легендите на кои им се восхитував, заради кои го засакав овој клуб, овие бои, тие кои ме научија дека фудбалот и клубот не се само една обична топка што се тркала по зелениот терен туку се нешто повеќе,нешто што не се опишува со зборови, туку се чувствува.
Можам само да им се заблагодарам за сета досегашна радост што ми ја приредија, секое фала кажано за нив е премалку...
Една генерација која беше лојална на овој клуб веќе замина, пред оваа исто така поминаа многу такви легенди, луѓе кои гинеа за клубот... сега останува да се надевам дека овој клуб ќе има нови легенди, нови идоли за нас и идните генерации...
Овој преоден рок е најважниот после 10години, дали ќе се донесат правилните играчи за да станат легенди (Малдини=Тиаго Силва) или ќе се пополнат само настанатите дупки(Сержињо=Фавали,Антонини,Таиво,Месбах,Емануелсон,Дидак Виља)...

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407

Еве го клипот од опростувањето

Него Галијани нешто истролал во стилот дека во наредните денови ќе се обидел некој од ветераниве да го продолжат договорот. После вакво испраќање ако ја направи таа работа сериозно ќе го пукам :icon_lol:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
И дај нека ми објасни некој што кој к*р има овој Фламини да биде втор најплатен играч во Милан, мамето негово?!
ништо понезаслужена плата од пато има ;)
во врска со продавањето играчи милан многу јако се заебува, кога кака можеа да го продадат за дупла на сити тоа зимо, не го продадоа... истото се дешава и со пато. кажете ми која будала би дала над 20 милиони летово за пато? :tapp:
--- надополнето: 13 мај 2012 во 21:15 ---
него и врска немам дека се играла последнава утакмица и дека сега било простувањето со неста, пипо и гатузо (n)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
во врска со продавањето играчи милан многу јако се заебува, кога кака можеа да го продадат за дупла на сити тоа зимо, не го продадоа... истото се дешава и со пато. кажете ми која будала би дала над 20 милиони летово за пато? :tapp:
него и врска немам дека се играла последнава утакмица и дека сега било простувањето со неста, пипо и гатузо (n)
Со самото тоа што не си знаел дека сега било збогувањето со момците, тоа те прави тотално нерелевантен да даваш било какво мислење за тоа колку вреди Пато и се околу Милан.

Гледај си турски серии и пичи си

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Со самото тоа што не си знаел дека сега било збогувањето со момците, тоа те прави тотално нерелевантен да даваш било какво мислење за тоа колку вреди Пато и се околу Милан.

Гледај си турски серии и пичи си
цапо/капо/чапо, знаев за збогувањето, знаев дека ќе се збогуваат на последната утакмица (до душа не знаев со кој играме)... али стани ти у 4 саат, немај никаков пристап до интернет, имај само 16 програми на телевизор, од кои 8 спортклуб... па да те видам биди у тек со настаните

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Мораше ли вака сите наеднаш :place: ама ете дојде време да се збогуваме и да ги испратиме шампионите,иконите, со едно име легендите на клубот. 13 мај 2012 датум што никој прав росоњер не смее да го заборави.
ГАТУЗО- срцето на МИЛАН во последните 13 години.:cuc:
НЕСТА -10 год. врвен фудбал ,еден од топ 3 дефанзивци што Милан ги имал досега.:cuc:
СУПЕР ПИПО- денес ни донесе победа со гол во негов стил и потсети на старите времиња кога кинеше мрежи низ Европа.:cuc:
СИДОРФ - прекрасни 10 сезони во Милан освои се што можеше да се освои,последната сезона,две годините си го направиja своето ама играше од срце :cuc: (y)
И да не заборавиме фала ВАН БОМЕЛ, фала ЗАМБРОТА, и фала РОМА за се што направивте за Милан.:cuc::cuc::cuc:
FORZA MILAN PER SEMPRE!!!UNICO GRANDE AMORE:love:
--- надополнето: 13 мај 2012 во 23:29 ---
Абате,Ночерино и Касано во прелиминарниот список на Италија за ЕП 2012

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јако е да си за Милан нека си ебе мамата, сум се насолзил прееска едвај се доджав сериозно лигавење да не падне. Нејќам да ги гледам клиповите пошто ќе биде ко Муфаса кога умре.

Никад нема да разберат фановите на другиве клубови што значи да ги имаш Пипо, Неста, Гатузо, најблиску до разбирање може да дојдат, ако видат дека и луѓе како Замбртоа и Ван Бомел, кои се краток период во тимот, липаат како мали деца кога си одат од овој клуб.
Истово сакав да го искоментирам.. Тоа до некаде се препознава и кога некои отпадоци какви што беа Боатенг и Мунтари ќе дојдат во Милан и ќе се повампират, добиваат голема подршка од навивачите и после умираат за клубот. Има нешто во Милан дефинитивно. Има таму во соблекувалната, надвор од теренот, во луѓето околу. Сите се однесуваат како семејство, дури и такви изјави даваат. Само мене ми е страв од една работа. Што ако таа атмофера ја правеа Гатузо,Неста,Пипо,Сидорф со својот карактер, класа, ненакурченост и како играчи и како луѓе. Страв ми е таа атмосфера да не се изгуби и да си замине заедно со овие со кои се збогувавме денеска. Затоа ова лето е страшно важно. Пресудно за задржување и на компетитивноста на екипата со играчки кадар, ама и подновување со нова класа добри луѓе пред се во тимот. Страв ми е ако Ибра и Боатенг станат воџи таму во соблекувална да не се наруши хармонијата и инстинктот на семејство. Секоја им чест како играчи, ама како карактери ги знаеме, не? :) Значи ова лето е пресудно за подновување и на играчкиот и на оној човечкиот, хуман капитал и класа во тимот.

Не се согласувам затоа што Патo многупати ја докажал својата класа, а Фламини имал доста бледи изданија. Го знаат сите потенцијалот на Пато и секако дека заслужува поголема плата од Фламини. А има помала. За другиов дел не ти коментирам, сам си знаеш..

Kajgana Shop

На врв Bottom