Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
Respect za site (Seedorf,Nesta,PIPPO,GATTUSO,MvB,Zambrotta) .... Prekrasni vreminja doziveavme so niv, sekoja cest za niv!!!
Ona sto e najbitno e kade ponatamu ?
Realno da gledame deka kje ni trebaat 2-3-4 godini da se izgradi noviot milan, samo ne treba da se frlat premnogu pari na nedokazani igraci. Osnova imame, vo odbrana gi imame thiago silva i abate, sredina - Boateng i Nocerino, napadot ni e full i ne gledam potreba od donesuvanje na Balotelli,tevez ili koj i da e.
Vo sredina da se zemat 2ca igraci.. bidejki vekje go zedovme montolivo, shto znaci eden kopac i eden kreativec.
Odbranata - kje bide mnogu tesko da se najde kvaliteten lev bek za mali pari, ama dosta e vekje, 4-5 godini ne bushat samo zaradi Antonini ili Zambrotta. Na ova plus eden golman i na konj sme...
Ne ocekuvajte 10 transferi, 100 milioni evra ulozeni... imame mnogu soliden tim, i mislam deka ako se zeme kvalitet na 3-4 pozicii kje gazime.
FORZA MILAN!

Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
Фала ви за се. Никогаш нема да ве заборавам, ќе ми недостигате. Се убив од плачење, ама тоа е тоа. :place:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731

Каква легенда човеЧе еј....!!!!!!! По којзнае кој пат и денеска ме натера да си поплачам малце... Пак урлање, пак екстаза, пак неконтролирани движења, пак насолзени очи. Поубав поздрав и фала на сите неможеше да ни приреди со последнава утакмица. Фала ти Гранде Пипо!!!!!!!! :))
Е и ќе биде мојот омилен играч!!
Фала им и на Неста и на Гатузо и на црниот професор Сидорф.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

"I wasn't born Ronaldinho, but thanks to strong will I managed to touch the sky"

"The proffessor or the guy who never get old! "

"The dog who never looked tired"

"One of the biggest generals that Milan had"

The General
Pippo
The proffessor
Il capitano!
GRAZZIE!!!!!!!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
од наредната година италианскиов фудбал ке биде мн поинаков мн легенди на клубови го напуштаат својот омилен клуб ... т.е во тимовите во кои играат се надевам ке имате бурно лето .... ке доведете убави играчи па од септември некаде пак да се бориме за титулата ... искрено и мене ми е криво што в ака се се завршува но како и да е тоа е тоа ...

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Легенди, шампиони, играчишта се овие... Многу ми е криво, не знам дали има некој навивач што не се насолзи на крајот. Најмногу ќе ми фали Инзаги, човекот заради кој почнав да навивам за Милан и од него ми е првиот дрес. Ни носеа многу радости и нека бидат пример за новиве генерации. Се надевам дека ќе добијат достојни замени и ќе ја продолжат нивната традиција.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140

ЛЕГЕНДИТЕ КАЖАА ЗБОГУМ.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Легендите не напуштија.Пипо, Гатузо, Неста, Сидорф...играчи го направија Милан ова што денес е.Онакви фудбалери какви што никогаш нема да има.Јасно е дека играч како Пипо повеќе нема да се роди.Ретко кој играч денеска игра со срце како Гатузо, кој би се согласил да остане во тимот па дури и бесплатно само за да игра.

Најмногу ми е жал за Инзаги и Неста.А како да не ти е жал па за фудбалери кој што се најдобри на своите позиции, башка и легенди на клубот за кој што навиваш.Секоја чест за Неста, човекот кој што на 35 годишна возраст не му дозволи да мрдне на најдобриот играч на светот, Меси.Кој што до последниот момент играше на највисоко ниво.

Фала им на сите за се.Фала на Сидорф, фала на Гатузо, на Неста, на Инзаги,на Замброта фала и на Бомел и Рома. Фала ви за се што направивте за овој тим !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom