Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
P

PewDiePie

Гостин
Можда ќе збеснет незнам :), но сигурен сум дека ако некој дојди нема да е ни Констант ни Лопез туку некој сосем 10ти како што беше работата со Ночерино.
Може ама не ми е тоа муабетот,за да се оствари тоа што го викаш погоре,треба некои многуууу појаки од 2-3 ночериновци заедно да дојдат.
:)
Барса не знам дали некој може да ја победи,сериозно. Она не е нормално,што кур им е Господ знае.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Барса не знам дали некој може да ја победи,сериозно. Она не е нормално,што кур им е Господ знае.
Само Гетафе на домашен терен со помош на виша сила. :icon_lol:

ОК се случи и тоа Силва да одигра слаба партија, не е машина и неправедно ќе биде да му замеруваме но факт е дека многу посигурно делува кога Неста е покрај него, ама си мислам да има поголеми муда да му удри еден ултиматум на Галијани ќе видите дали нема да имаме класа лев бек па и достојна замена, изјавува легенда на Милан она-ова ама може да дојде време кога ќе му прикурчи и да си го фати авионот за Барселона, можеби сега звучам како Кировски :icon_lol: но сценариото сигурно не е исклучено, Амелиа не сакам веќе да го видам пред очи наместо да се радува на гол од пенал за водство како да нема утре подобро нека се сконцентрира да избрани до крај пристојно без такви киксови да не губиме бодови така ефтино, Абиати нема шанси да си дозволи такво нешто вие што сакате зборувајте Нојер е за него. Аквилани баксуз од човек бил ми се чини никогаш нема да ја затресе мрежата но сепак подобро изигра од Боатенг кој поеба милион топки те со пети те со непрецизни додавања и шутеви од невозможни позиции, Ибра се трудеше ама џабе кога нема пордшка а за Пато што се чудите, не играше еден натпревар поради настинка сега две-три да влезе во форма па таман од нова година натаму ќе гази и ќе го потопи Реал. :icon_lol:

Значи до крај на полу сезона со Сиена и Каљари шест бода ни помалку ни повеќе во случај на кикс мислам дека и не заслужуваме титула, а вечер forza Roma е работата не ни преостанува друго.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
На сите гомна што ги имам изедено за Боатенг сезонава, последниве 3-4 меча ги игра одлично, зрело без многу глупи потези и топки продавање.
Незнам кај му најдовте мана кога вчера беше единствен што нешто размрда во нападот.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
JUVENTUS & AC MILAN, Duel for Maxwell :pos:
Било кој да дојде само да не ја гледам 77-цата :mad:

P

PewDiePie

Гостин
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=68169
Таиво испукал и дал изјава дека веќе не му се седи на клупа и сака да си оди. Сега ќе си отиде од кај нас и кај и да отиде ќе кине,ќе видите такви малери сме ние.
Алегри на ќерка ти да не и се симнам никогаш,дегенерик еден играј го кловнот антонини му ебам тоа фацата мутава,фаца теодосиќ.
И кого ќе земат сега,Максвел :tapp::гомце:

Ебете се цела управа на чело со Алегри. Никогаш не им се дава шанса на луѓево......ептен се накурчив !

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Куров ми сте и вие, дај бидете реални малце.
Таиво ни знае италијански ни бутур.
Позиционирање на терен има нула нешто што во Италија е најбитно.
Антонини колку и да е глуп и прост и дегенерик барем знае левата бековска дека е од лево корнер знаменце и во тој радиус од 20 метра негде.

Сега е моментот да се фрли пара за Али Сисоко по втор пат и да се затвори тој проблем за наредни 7-8 години.

P

PewDiePie

Гостин
Куров ми сте и вие, дај бидете реални малце.
Таиво ни знае италијански ни бутур.
Позиционирање на терен има нула нешто што во Италија е најбитно.
Антонини колку и да е глуп и прост и дегенерик барем знае левата бековска дека е од лево корнер знаменце и во тој радиус од 20 метра негде.

Сега е моментот да се фрли пара за Али Сисоко по втор пат и да се затвори тој проблем за наредни 7-8 години.
Абе не заебавај,вчера не знаеше на кај тера како и секогаш,а во одбрана го дупат како сакаат кој стигне......

Немој нејќам ни да помислам дека некој може да мисли дека има полош бек од Антонини,па дури тоа бил и не вклопениот Таиво.

И добар си за сисоко,тие кога требаше не го зедоа па сега.

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Далеку дека е полош ама со оваа самодоверба и со овој италијански да незнае кај да тргне сепак 77 треба да биде пред него.

Ја гледаше со Плзен?
Мислев дека за Плзен играат Меси и Марадона што му правеа на кутроно црнче.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.420
Поени од реакции
25.311
Сигурно Алегри има причина што го држи Таиво на клупа, уствари сите ја знаеме - тешка дрветина се покажа. Антонини да ти зема место значи треба нешто да не е во ред со тебе, а не со другите.

Многу ме насмеа еден коментар на фан групата на фејсбук:

Pagnajotis Kone mu ja prefrli topkata preku glava ej koj e tia Kone be , ami da bese Riberi ili neznam drug da ne nabrojuvam ke mu ja stave na glava ke mu udre edna kloca i ke go natera sam da si ja vnese u golot, posto golman nema neli Amelija e prica za sebe

:pos::pos::pos:
Реално и сурово

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Таиво е како робот како трактор во одбраната, со Плзен како голо куче го поминаа а во овај момент било кој да дојде ќе е супер само да не го гледам Антонини и со Максвел ќе бидам задоволен или Вила да си го вратат жално не му дадеа повеќе шанси а во Еспаљол сега е стандарден. :гик:
И Емануелсон со него нека си пакува куферите там и двајцата заедно или Вердер или Лион.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.530
Поени од реакции
15.003
Нека си оди Таиво, тоа најверојатно ќе биде причина да се земе друг некој, ваљда подобар. Овој нека иде кај сака, ако може и Коентрао нека биде, но веќе да не го видам во Милан. Штом правиме муабет дали Антонини или Таиов, тогаш да се плукнам во засилувањето што сме го донеле.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
да сум на местото на Мексес и некој да го стави Боенра во игра пред мене одма го напуштам тимот па ако треба цел живот нема да заиграм фудбал
Мексес=Таиво
Бонера=Антонини

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494

Гранде Пипо, колку ќе ми недостига типов у Милан едно чудо. Која фацетина е се надеам дека ќе стане тренер еден ден :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
у право е чоеков слушајте го :) не се напотресувајте толку за вчера...

Иначе имам кажано и пак ќе кажам , Лука Антонини 28,е најлошиот фудбалер што некогаш играл фудбал на Сан Сиро..
Сите научија дека тој ни е најслаба тачка,па и со топка го префрлаат....Чим го видам него на терен се ежам,неможам да замислам како стигнал тој да игра за Милан..

Kajgana Shop

На врв Bottom