Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 1.878
- Поени од реакции
- 4.627
Замена и доплата од Сити за Грилиш ?Кој играч би бил замена за него еве чисто ме интересира пошо има многу експерти у фан клубов?
Грилиш мислам дека нема да биде многу од корист.Замена и доплата од Сити за Грилиш ?
Затоа што другиве се научна фантастика дека 80-100 милиони ќе одвои управава.
Иначе желба ми е Нико Вилијамс.
Тео се извинил. Толку сакав.
Ќе прости ова срце, што сѐ не простило.![]()
Немај гајле, сега, откако сезоната е практично готова и нема притисок за ништо и он и Леао ќе везат по терен и ќе се изнадаваат голови. Сконцентрирани и присебни, ќе бидат се она што требаше дс бидат во клучните моменти на сезоната во кои ко по навика живи ги нема.Нека престане да се глупира и да почне да си ја врши својата работа да игра фудбал,нека се однесува како професионален фудбалери,нека си ги превземе одговорностите во ростерот помагајќи им на соиграчите и тимот,нека се докаже на теренот и нека даде се од себе до крај на сезонава ако воопшто добие шанса да игра па потоа ќе почнам да размислувам за давање прошка.
Деновите секако му се одбројани во Милан,до него останува како ќе биде запаметен и дали фановите ќе му го прифатат извинувањето не само за вчера туку за летаргичноста во последниве 3 години.Немај гајле, сега, откако сезоната е практично готова и нема притисок за ништо и он и Леао ќе везат по терен и ќе се изнадаваат голови. Сконцентрирани и присебни, ќе бидат се она што требаше дс бидат во клучните моменти на сезоната во кои ко по навика живи ги нема.
Знам, затоа и се заебавав. Нема теорија асална замена да се најде за Леао каков и да бил.Грилиш мислам дека нема да биде многу од корист.
Lang od PSV, takov nekoj.Кој играч би бил замена за него еве чисто ме интересира пошо има многу експерти у фан клубов?
Не се согласувам, еве и Лаутаро е како слеп пред гол оваа сезона, па што треба да го продадете?Lang od PSV, takov nekoj.
I mislam deka nikoj ne gi spori kvalitetite i talentot na Leao, tuku faktot sto Milan 2 godini u redosled nema nikakva korist od toa, duri i ve koshta pari.
Primer, lani so Njukasl doma za pobeda, sakase da dade jutub gol i se izblamira, Milan ispadna od grupi. Sega so Feenord imase cista 1 na 1 sansa so golman, pocista zdravje, isto, se izblamira ne ni sutna.
Pogledni mu gi brojkite zadnji 2 sezoni, i vidi kakva digresija ima od sezonata pred 3 godini. Ti go percepiras spored ona sto znaci negoviot maksimalen potencijal, ama na teren toa Milan ne go gleda, zatoa imaat osnova muabetite za prodazba, vo sprotivno nemase ni da postojat. 3 treneri se smenija, so edniot i ja spuka (Fonseka), so nitu eden ne izvadi 100% od ona sto go poseduva, a toa pod difolt treba da se podrazbira koga igras za vakov klub, ili bilo koj klub, seedno.