Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.463
Поени од реакции
28.800
Кој играч би бил замена за него еве чисто ме интересира пошо има многу експерти у фан клубов?
Замена и доплата од Сити за Грилиш ? :icon_mrgr:
Затоа што другиве се научна фантастика дека 80-100 милиони ќе одвои управава.
Иначе желба ми е Нико Вилијамс.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.094
Поени од реакции
7.066
Замена и доплата од Сити за Грилиш ? :icon_mrgr:
Затоа што другиве се научна фантастика дека 80-100 милиони ќе одвои управава.
Иначе желба ми е Нико Вилијамс.
Грилиш мислам дека нема да биде многу од корист.

Нико Вилиамс не доаѓа за платата на Леао, уште летоска бараше дупло кога го поврзуваа со Барса, а и ваму у Атлетико зима скоро дупло од Леао.

Тоа ми беше поентата, платен е Леао помалку од резерва у било кој голем клуб, а у Милан се очекува сам да го носи тимот.

Па уште да го продадат за да го земат од Челзи оној Украинецот, или па да го вратат Диаз од Реал :icon_lol:

И на крај Салемакерс ќе ни биде најголемото засилување.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.878
Поени од реакции
4.627
Тео се извинил. Толку сакав.
Ќе прости ова срце, што сѐ не простило. :cool:

Нека престане да се глупира и да почне да си ја врши својата работа да игра фудбал,нека се однесува како професионален фудбалери,нека си ги превземе одговорностите во ростерот помагајќи им на соиграчите и тимот,нека се докаже на теренот и нека даде се од себе до крај на сезонава ако воопшто добие шанса да игра па потоа ќе почнам да размислувам за давање прошка.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.131
Нека престане да се глупира и да почне да си ја врши својата работа да игра фудбал,нека се однесува како професионален фудбалери,нека си ги превземе одговорностите во ростерот помагајќи им на соиграчите и тимот,нека се докаже на теренот и нека даде се од себе до крај на сезонава ако воопшто добие шанса да игра па потоа ќе почнам да размислувам за давање прошка.
Немај гајле, сега, откако сезоната е практично готова и нема притисок за ништо и он и Леао ќе везат по терен и ќе се изнадаваат голови. Сконцентрирани и присебни, ќе бидат се она што требаше дс бидат во клучните моменти на сезоната во кои ко по навика живи ги нема.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.878
Поени од реакции
4.627
Немај гајле, сега, откако сезоната е практично готова и нема притисок за ништо и он и Леао ќе везат по терен и ќе се изнадаваат голови. Сконцентрирани и присебни, ќе бидат се она што требаше дс бидат во клучните моменти на сезоната во кои ко по навика живи ги нема.
Деновите секако му се одбројани во Милан,до него останува како ќе биде запаметен и дали фановите ќе му го прифатат извинувањето не само за вчера туку за летаргичноста во последниве 3 години.
На него останува со какво лице ќе се покаже до крајот на сезонава,иако мислам дека управата веќе има решено што ќе прави со него.
За Милан може само да биде позитивно ако изигра неколку добри утакмици до крајот на сезонава а со тоа и би имало поголем избор на понуди за него.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.298
Поени од реакции
46.837
Кој играч би бил замена за него еве чисто ме интересира пошо има многу експерти у фан клубов?
Lang od PSV, takov nekoj.

I mislam deka nikoj ne gi spori kvalitetite i talentot na Leao, tuku faktot sto Milan 2 godini u redosled nema nikakva korist od toa, duri i ve koshta pari.
Primer, lani so Njukasl doma za pobeda, sakase da dade jutub gol i se izblamira, Milan ispadna od grupi. Sega so Feenord imase cista 1 na 1 sansa so golman, pocista zdravje, isto, se izblamira ne ni sutna.

Pogledni mu gi brojkite zadnji 2 sezoni, i vidi kakva digresija ima od sezonata pred 3 godini. Ti go percepiras spored ona sto znaci negoviot maksimalen potencijal, ama na teren toa Milan ne go gleda, zatoa imaat osnova muabetite za prodazba, vo sprotivno nemase ni da postojat. 3 treneri se smenija, so edniot i ja spuka (Fonseka), so nitu eden ne izvadi 100% od ona sto go poseduva, a toa pod difolt treba da se podrazbira koga igras za vakov klub, ili bilo koj klub, seedno.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Лукман едини фудбалер што реално би имал некакви шанси Милан да го земе у случај на продажба на Леао и што би можел приближно да го замени.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.212
Тео и Леао мора продавање по можност во Саудиска Арабија за големи пари. А и голманчето ќе треба да се жртвува можеби. Нешто налик Интер што направи со Онана. Продажба за голема сума и земање некој поефтин за да брка работа. Но пред се потребен е добар тренер, а и структура над него што ќе му носат добри играчи кои ќе одговараат на стилот и ќе се вклопат.
Ливерпул има добитен систем за ова, само што не сакаат да трошат, а и донекаде сентименталноста на Клоп ги кочеше некои трансфери. Не ќе е лошо да побараат вашиве некое советување од Мајкл Едвардс, Ричард Хјуз и компанија :icon_lol:

Down

Член од
4 мај 2012
Мислења
4.094
Поени од реакции
7.066
Lang od PSV, takov nekoj.

I mislam deka nikoj ne gi spori kvalitetite i talentot na Leao, tuku faktot sto Milan 2 godini u redosled nema nikakva korist od toa, duri i ve koshta pari.
Primer, lani so Njukasl doma za pobeda, sakase da dade jutub gol i se izblamira, Milan ispadna od grupi. Sega so Feenord imase cista 1 na 1 sansa so golman, pocista zdravje, isto, se izblamira ne ni sutna.

Pogledni mu gi brojkite zadnji 2 sezoni, i vidi kakva digresija ima od sezonata pred 3 godini. Ti go percepiras spored ona sto znaci negoviot maksimalen potencijal, ama na teren toa Milan ne go gleda, zatoa imaat osnova muabetite za prodazba, vo sprotivno nemase ni da postojat. 3 treneri se smenija, so edniot i ja spuka (Fonseka), so nitu eden ne izvadi 100% od ona sto go poseduva, a toa pod difolt treba da se podrazbira koga igras za vakov klub, ili bilo koj klub, seedno.
Не се согласувам, еве и Лаутаро е како слеп пред гол оваа сезона, па што треба да го продадете?

Ланг може ќе го замени ама дека ќе игра подобро од сегашниов Леао не ми се верува. Човекот има исто години како Леао и нема подобар просек од Леао ни у Холандска лига, у Италија нема да постои.

А у потенцијал Леао е класа над него.

Ако го заменат со класа играч, или па со некој млад што може да биде класа супер али тоа нема да се случи.

Ибра и Тиаго Силва на времето исто ги продадоа демек секој е заменлив, али не испадна баш така.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.571
Поени од реакции
5.575
Насловиве по интернетот;

Чао и Чуквезе ќе го напуштат Милан следниот преоден рок.

Томори ако добие добра понуда ќе го напушти Милан.

Тео го напушта Милан.

Леао у Саудиска Арабија.

.....и кога ќе дојде лето пола ќе остана, ќе дојде Сити или Реал со понуда за Рејндерс и ќе отиде тој што не треба да отиде...

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.878
Поени од реакции
4.627
Пиоли создаде одлична атмосфера со играчите за да може да блескаат на теренот но сега атмосферата е тотално токсична.
Време е да се ослободат од токсините во ростерот и одново да започнат.
Ниту еден играч не е поголем од клубот!!!
Forza Milan!!!

Down

Член од
4 мај 2012
Мислења
4.094
Поени од реакции
7.066
Пулишич побарал да си оди ако остане Консеисао.

Ајде Шаше дали и оваа примадона треба да го напушти клубот?? :cool:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.878
Поени од реакции
4.627

Потребно е да се игнорираат сите крволочници и нивното злонамерие,но пред се е потребна посветеност од сите инволвирани во тимот за да се преброди оваа негативна енергија и лоша епизода за да може Милан повторно да се врати на врвот онаму каде што и припаѓа.
Forza Milan!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom