Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Гледаше вчера Реал-Барселона?Ако си гледал,дали виде Касиљас ваков гол да прими?
Пс.Дида се сеќаваш со Реал што направи?:)

И што ти е поентава ? Само го докажуваш моето, чим си Касиљас таквиот гол што ќе го примиш е среќа чим си Амелија таквиот гол е примен зошто си ретардиран....

Не знам вие како фанови на Милан како гледате али јас кога Ибра беше во Интер ми беше и најомилен играч и најомразен играч во исто време. Зошто? Затоа што беше ненормален и знаеше да реши утакмица кога ќе му прдне, ама знаеше и да ја посере и тоа дебело. Муабетот ми беше за нешто што го приметив денес против Болоња, му даваат топка ја смирува и си седи лагано и нормално му ја крадат топката и си дреме не ни го брка играчот, онака си се откажува како пиче некое. Мене ова страшно ме иритираше кај него, гледам дека не ја подобрил таа особина.

И што ти е поентава ? Само го докажуваш моето, чим си Касиљас таквиот гол што ќе го примиш е среќа чим си Амелија таквиот гол е примен зошто си ретардиран....

Да го кажев твоето,немаше да се замарам да те цитирам,ќе те лајкнам и готово.Кај виде дека јас пишав дека е среќа?Ти ми збореше за вчера дека примил три гола,а јас супер си ти реков дека не прими ваков гол како што прими нашиот...И многу ниско е ако ги споредуваме Амелиа и Касиљас!! :)

Да го кажев твоето,немаше да се замарам да те цитирам,ќе те лајкнам и готово.Кај виде дека јас пишав дека е среќа?Ти ми збореше за вчера дека примил три гола,а јас супер си ти реков дека не прими ваков гол како што прими нашиот...И многу ниско е ако ги споредуваме Амелиа и Касиљас!! :)
Шо има врска Амелија со Касиљас кога и 5 голмани да застанат со дефанзивци како Бонера и Јепес се е џабе. ;)
Па и малер не се повредува вај Бонера како камен е ништо не го уништува. :D

Blah_alj Abdulelah Aljabr
@Urby28 fuck you, you piece of shit go back to Amsterdam asshole :mad: VAFFANCULO!! MERDA!!
1 hour ago Favorite Retweet Reply

lirche Lirim Perçuku
@Urby28 I've been a Milanista for longer time than you. And you don't deserve to play for Milan. That's my opinion !
6 minutes ago Favorite Retweet Reply
Urby28 Urby Emanuelson

RT @Urby28: @Blah_alj @lirche 2 you i like to say if u can talk normal to me.. Stop following me..
8 minutes ago Favorite Retweet Reply

Maлу реакции на твитер!! :D

Заебаа сите играчи од Амелија до Ибра, заеба и Алегри, само судијата изигра како треба (за нас, разбира се :)). Тоа што го изгубивме против Фиорентина сега сакаа да ни го вратат, но не можевме ни така да тепаме. :)

Утре ако тепа Јувентус, а според тоа што се случува во Рома и не би било многу тешко, ќе не доведе до незгодна позиција, но далеку од тоа дека се е изгубино. Има уште многу за играње. Тешко е да претпоставиш за Италија дека ќе биде исто како што се јадат Барса и Реал во Шпанија и дека никој не смее да киксне. Ваму полесно се губат бодови.

И слабо играме на гостувања, мора тоа да се промени.

До минтото коло екипата беше топ сите woooowww по 4 голови даваат секоја утакмица а сега сите критикувате дрва се овоа оноа, они си знаат зашо е така резултатот и зашо имаше такви глупи измени и таква летачка одбрана од 1 мин.
Го вадат најдобриот а стават изгубен играч. :eek:
Амелија не е крив за голот туку тие пред него. ;)
Значи 5 екипи може да го сакаат Таиво само ние НЕ. Барем со овие послабите екипи да изиграше ако не чао

Епа што да кажеме бе после ваква утакмица ? ToP ste kis4e ?!
Кога играат на ниво ќе се пофалат кога не ќе се плука по нив и готово тоа ти е најнормална реакција на фан кој што знае да даде критика за својот тим.
Амелија Е КРИВ за голот па како сакаш вртија.Топката се ваќаше жива и тоа може да ти го потврди секој што играл фудбал ама нашиов голман место раце има шпагети.
За Таиво се сложувам.

Се беше погрешно и мирисаше на пиздарија од сам старт. Од голот на Ди Ваио, Силва што го преспа, до Пато што немаше три контакта со топка цела утакмица, па Боатенг со тие пети што ги давааше каде треба и не треба и капак беше Урби, што не знам каква точно улога има во тимов.
Нејќу да верувам дека толкаво влијание на играва има Ночерино, ама кога он е на терен некако се им повеќе смисла, ова денес не се знаеше кој кај тера.

Сеа ни останува да се надеваме дека Рома ќе може да скубне нешто со Јуве утре и да одржиме некакви надежни дека ќе се довлечекаме до прво место до крај на полусезонава.

освен Ибра незнам кој изигра добро,тука некаде беше и Абате другиве канта..Амелија прима гол никаков,Силва грешка што ретко се случува да ја направи..Пато дебакл

Ајде ајде следно коло да се истуриме на Сиена, колку што знам петарда немаме до сега дадено а нова година се ближе, потоа барем 1 добар трансвер да оствариме (тоа нема да го сметам Тевез) или некој за да не го гледам Црепон Антонини или пак некој средина да се донесе, па со малце среќа да поминеме 1/8 финале и сериа а да освоиеме па здравје до наредна сезона и поќе.. Ама јас сум оптимиста и мислам дека со 2ца играчи донесени во зимски преоден рок што можат да играат ЛШ, маме ќе му плачиме и на Реал и на Барса

Ама јас сум оптимиста и мислам дека со 2ца играчи донесени во зимски преоден рок што можат да играат ЛШ, маме ќе му плачиме и на Реал и на Барса

Абе брат,Констант и Макси Лопез може да играат л.ш.
Со нив ќе им го плачеме мајчето на барса и реал ?

Хипотетички ти зборувам.

Абе брат,Констант и Макси Лопез може да играат л.ш.
Со нив ќе им го плачеме мајчето на барса и реал ?

Хипотетички ти зборувам.
Можда ќе збеснет незнам :), но сигурен сум дека ако некој дојди нема да е ни Констант ни Лопез туку некој сосем 10ти како што беше работата со Ночерино.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom