Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
В

Вори

Гостин
Born to be Wild !
Лајк за песнава и за играчов.Ме нервираше многу додека играше во Портсмут особено кога го повреди Балак,ама го засакав пак кога дојде во Милан.Голем фајтер,борец,а почитувам многу вакви играчи.Ѕверка права.

P

PewDiePie

Гостин
Анотонини :pos: Дај бе нека влезе Таиво АМАН !

Пато слаб засега и Ибра исто. Само чичко Сидорф ти фура јако. :D

Аквилани пак асистенција а ?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ајде бе нека дадат гол упм...оечкувам Боатенг да ја оптегачи некоја во второто полувреме и мирно да се заврши утакмицата!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.905
Поени од реакции
116.267
Ајде бе нека дадат гол упм...оечкувам Боатенг да ја оптегачи некоја во второто полувреме и мирно да се заврши утакмицата!
Џони предавник! :D
Иначе стварно имало пенал за Болоња а не бил досуден? Не провоцирам само прашувам, ме занима ради ретардираниот судија Роки.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Иначе стварно имало пенал за Болоња а не бил досуден? Не провоцирам само прашувам, ме занима ради ретардираниот судија Роки.
Имаше пенал, али за чудо еднаш судииве и за нас да свиркаат...
Изглеа се вадат за се што имаат свирено против Милан :cool:

P

PewDiePie

Гостин
Ти бе Џони брат повеќе ги играш Милан на ливче од Интер.

Како така да ти еам,константно се ставаш во позиција да навиваш за нас ? :icon_lol:

P

PewDiePie

Гостин
Иначе стварно имало пенал за Болоња а не бил досуден?
Чист ко дудна не дупена. Сидорф во Мак. репрезентација ќе го земале сега за Европското во ракомет.

Јепес петардата клизач на Абате му прави :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ти бе Џони брат повеќе ги играш Милан на ливче од Интер.

Како така да ти еам,константно се ставаш во позиција да навиваш за нас ? :icon_lol:
Не знам чоек шо ми се дешава..и кога Интер доминираа во Италија јас пак како за инает повеќе Милан ги пишев и што е најчудно скоро секогаш ги фаќав:D..ама сега мора да го стегнат газот!

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.909
Поени од реакции
726
Ајдеееееее Милан не заслужи бод на натпреваров а камоли сите 3....2-2 не го ни допишав кикснаа.Аквилани дефинитивно не е класа играч.

Kajgana Shop

На врв Bottom