Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.571
Поени од реакции
5.575
КАТАСТРОФА! Не заслуживмо да тепамо, никаква игра...
Пато пред Робињо, и играта мртва нормално може у финиш е боље Пато ама Робињо да ја размрда играта е бољи! И кај са сеа тие што го фалеа Амелија? Викам ја тие 2 утакмици не успеаа да му шутнат нешто, ете го Амелија на дело... тапа!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Замислете утре да изгуби Јуве и да ја намалиме разликата со нерешено :D
--- надополнето: Dec 11, 2011 3:54 PM ---

зошто Бонера?
Затоа шо дозволи да шутира не знае да затворе маа се како пијан натам навам

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Никаква координираност во играта , одбраната 0 ... пато дрво а антонини ми го отече ташациве појма си нема .
Најмногу ме разочараја , вака неможи титула :sick:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Основни работи во фудбалот како трчање со топка, обичен пас во празно, дупли пас ништо не можеа да изиграат...после на исто ниво со Барселона биле пфф.

Фали деструктивец со енергија, страшно колку лесно стигаа до пред наш шеснаесетник.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
1. Јепес место Мексес а шлаг беше и Бонера
2. Не требше да го ваде Сидорф
3. Антонини
4. Пато

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Затоа шо дозволи да шутира не знае да затворе маа се како пијан натам навам
Тој шо не требаше да не дозволи да шутни беше Тиаго Силва кој испадна на лесен дриблинг. Не ја забележав добро акцијата оти зборав на телефон, а Аквилани згреши со додавање и им ја даде нив?

П.С. Пато играше?

P

PewDiePie

Гостин
Koлку и да е лош Таиво, олку неможе слаб да биде да му ебем мајката !
Е ајде де ?!?

Значи ако ја изгубиме титулата во калчо ќе биде САМО ЗАРАДИ АЛЕГРИ. Па да ти ебам мајката во пичка,Мексес на клупа,Таиво на клупа Анте и Бонера играат ! :tapp:

Оди убиј се да ти ебам црепот глуп. Емануелсон нека иде во белгиска лига под итно,не е за кај нас.
Амелија,браво мајсторе. Браво.......јас би го казнил со месечна плата за голон што го прими.

Најголем кривец за денес е алегри. Берлу и Галијани да ве ебат мистер иксови додека не купите асален среден ред.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
е плачиме по Ночерино..
Мора во јануари да се земе Монтоливо и шут карта за Бушманот од ,,Боговите пагаат на теме,, , За Бонера и Анте нем што да речам веке пола форум ми е со постови за нив.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Некња истрчаа 120мин со Јуве и денеска не натрчаа не ми се верува.

Да почнам со:
- Амелија - катастрофална грешка која не кошташе 2 бода ( и Абијати и Амелија исти кур се сезонава )

- Сидорф откако почна второ додека не го извадија буквално џогираше на терен ..и кога го вадеа 2 мин испаѓаше му требаше боца со кислород!

- Пато.. нека го земат Тевез зимава ..па на лето да го шитнеме некаде било каде..за 20-30 м сигурно некој ќе загриза,
како со играч мање да играме, не учествува во акции, не се движи ..едноставно НИШТО не прави.

- Емануелсон - којзнае како успеал да заигра во тим како МИЛАН, кој скаут го донел аир да не види!

- Антонини е приказна сам за себе - нема да го коментирам.

После утакмицава ваљда забележаа дека итно е потребен квалитетен играч од СРЕДИНАТА и ЛЕВ БЕК, не само напаѓачи ќе собираме.
Одбраната ја добива утакмицата, а не нападот!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Да али со некој друг тренер што водел ваква екипа можевме многу повеќе да извадиме! Лани Алегри се покажа како блам во Лига на Шампиони. Доколку и годинава осмина финале му буде краен дострел тогаш веќе ќе мора некој и на тоа да размислува.

Во недела ќе ни суди Џанлука Роки. Сите знаеме кој е судијава. Годинава ни има судено еднаш, прво коло (2-2 Лацио) и не е баш некој среќлија за Милан.

Значи играме со Болоња и ако нешто се смени прошливе две години тоа е пристапот со играта за овие утакмици. Се очекува победа , ма да Болоња не е наивна и е баш доле на табелава и тоа ме мучи зошто за очекување ќе биде да гледаме автобус пред нивниот гол. Ако треба да се прават некои планови за оваа утакмица тоа би биле да се задржи серијата од четири утакмици без примен гол , а со трпеливост напред би завршиле работа на незгодново гостување. Абијати и Боатенг се вратиле на тренинг!
По вистинит пост одамна немам пишано ... погоден секој сегмент !

Алегри беше изигран како мало дете. Ама да он е најперспективен италијански тренер и Пато е најперспективен напаѓач само 21 година има ... :блаблабла:

Болоња беше оштетена, кога го шутираше Ибрахимович пеналот се надевав дека ќе го утне но добро е што брзо стигна казната, ма да и бод ни е многу од Ренато ДалАра!

ПС. Далеку од тоа дека Амелија е крив за голот. Шутот не требаше да се случи кој бил голман би ме разбрал зошто тие топки по земја се незгодни. Не ги анализирам сите пошто треба да го барам постот за Сидоф :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom