Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Born to be Wild !
star.gif

Лајк за песнава и за играчов.Ме нервираше многу додека играше во Портсмут особено кога го повреди Балак,ама го засакав пак кога дојде во Милан.Голем фајтер,борец,а почитувам многу вакви играчи.Ѕверка права.

Анотонини :pos: Дај бе нека влезе Таиво АМАН !

Пато слаб засега и Ибра исто. Само чичко Сидорф ти фура јако. :D

Аквилани пак асистенција а ?

Ајде бе нека дадат гол упм...оечкувам Боатенг да ја оптегачи некоја во второто полувреме и мирно да се заврши утакмицата!

Ајде бе нека дадат гол упм...оечкувам Боатенг да ја оптегачи некоја во второто полувреме и мирно да се заврши утакмицата!
Џони предавник! :D
Иначе стварно имало пенал за Болоња а не бил досуден? Не провоцирам само прашувам, ме занима ради ретардираниот судија Роки.

Иначе стварно имало пенал за Болоња а не бил досуден? Не провоцирам само прашувам, ме занима ради ретардираниот судија Роки.
Имаше пенал, али за чудо еднаш судииве и за нас да свиркаат...
Изглеа се вадат за се што имаат свирено против Милан :cool:

Ти бе Џони брат повеќе ги играш Милан на ливче од Интер.

Како така да ти еам,константно се ставаш во позиција да навиваш за нас ? :icon_lol:

да

Иначе стварно имало пенал за Болоња а не бил досуден?
Чист ко дудна не дупена. Сидорф во Мак. репрезентација ќе го земале сега за Европското во ракомет.

Јепес петардата клизач на Абате му прави :pos:

Ти бе Џони брат повеќе ги играш Милан на ливче од Интер.

Како така да ти еам,константно се ставаш во позиција да навиваш за нас ? :icon_lol:

Не знам чоек шо ми се дешава..и кога Интер доминираа во Италија јас пак како за инает повеќе Милан ги пишев и што е најчудно скоро секогаш ги фаќав:D..ама сега мора да го стегнат газот!

Ајдеееееее Милан не заслужи бод на натпреваров а камоли сите 3....2-2 не го ни допишав кикснаа.Аквилани дефинитивно не е класа играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom