Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Честито бод,се гледаме на Сан Сиро.....
Само едно нешто ќе прашувам,зошто паѓате на исто ниво како мадридистите ?Зошто викате дека сме ве потцениле ( како да сите ние пишевме дека ќе тепаме со 5-0 ) и ред други ниски зборови ?
Доволен е коефециентот од обложувалниците 1.20 со 10 па и до 13 стигна некаде за 2 за Х беше 6.25 ццц Со Италијански шампион играете кој во пред сезоната освои 3 титули а не со Мадрид и слични екипи шо се тепат ако изгубат и кцаат играчи како коњи.
Милан е далеку од Мадристите зарем не го виде тоа на самиот натпревар? А на Сан Сиро ќе ви биде многу тешко тоа не е Бернабеу ;) Ќе се вратат Таиво, Ибрахимович, Робињо па ќе се молете за реми а за победа којзнае. :D

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Пато лани немаше дадено гол во ЛШ... оваа сезона добро почна, да се расцепе голови давајќи сезонава!

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Дечки, вие што сте одлични за визуелизација, дај најдете гиф анимација од моментот Меси кога удираше по тревата. :icon_lol:
Џст фор ју мај френд ! :icon_lol:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
абе луѓе го глеавте ли овој ночерино ? уште неможам да го дефинирам чоеков... мене ми е онака просек ко што го глеам ..

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Романтика - by Pato :icon_lol:
Алегри: Опасен малиов, и ја бев таков на времето...​

Е за ова немав наслов :pos:

--- надополнето: Sep 14, 2011 1:44 AM ---
абе луѓе го глеавте ли овој ночерино ? уште неможам да го дефинирам чоеков... мене ми е онака просек ко што го глеам ..

Ти текна ? :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
Ночерино беше топ, неговата работа си ја заврши, и да Неста е БОГ !!

Меч како тој со Лацио игра еднаш на 10 години, а како овој со Барса еднаш неделно !

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Море добро истрчал Ноче :) Само што 2-3 пати несигурно изреагира и им ја даде топката затоа така ми се виде... иначе ги имаше после на хајлајтс обележани под маркери на италијанска тв како се движеа нашиве : Сидорф , Бомел , Ночерино и Замброта... леле смешки беа , едвај одеа :D

А најкрив за првиот гол е Замброта пошто го заборави Педрито , не е само Абате што остави да го претрча Меси.

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Barcelona 2-2 Milan: Milan’s narrowness frustrates Barca

....
4 Tiredness
Cassano tired, Pato tired and Seedorf tired. Only the right hand side didn’t suffer, and it was notable that both Ignazio Abate and Antonio Nocerino had the legs to pressure Barca in the left-back zone late on. Nocerino’s persistence resulted in the corner for the goal. :pipi:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Искрени честитки од мене до сите фанови на Милан,за постигнатиот фантастичен резултат вчера против Барселона.
И,да ќе заборавев,играчите од Барселона како Бускетс и тој што одглуми непостоечки фаул од Касано(не ми текнува кој беше),освен што професионално се занимаваат со фудбал истовремено се занимаваат и со актерство!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Море добро истрчал Ноче :) Само што 2-3 пати несигурно изреагира и им ја даде топката затоа така ми се виде... иначе ги имаше после на хајлајтс обележани под маркери на италијанска тв како се движеа нашиве : Сидорф , Бомел , Ночерино и Замброта... леле смешки беа , едвај одеа :D

А најкрив за првиот гол е Замброта пошто го заборави Педрито , не е само Абате што остави да го претрча Меси.
Ночерино беше звер претрча многу а и ова кога го видов сеа кој колку претрчал ме потврди.Корисен играч е немаше некој офанзивни задачи а и Милан немаше многу пошто тоа е само со Барса со други тимови ќе се докаже повеќе не му дава за џабе Алегри шанса знае што прави.

Kajgana Shop

На врв Bottom