Stallion
Папион __ •°
- Член од
- 13 септември 2010
- Мислења
- 1.149
- Поени од реакции
- 908
Потписот... dat Usain Bolt guy
Доволен е коефециентот од обложувалниците 1.20 со 10 па и до 13 стигна некаде за 2 за Х беше 6.25 ццц Со Италијански шампион играете кој во пред сезоната освои 3 титули а не со Мадрид и слични екипи шо се тепат ако изгубат и кцаат играчи како коњи.Честито бод,се гледаме на Сан Сиро.....
Само едно нешто ќе прашувам,зошто паѓате на исто ниво како мадридистите ?Зошто викате дека сме ве потцениле ( како да сите ние пишевме дека ќе тепаме со 5-0 ) и ред други ниски зборови ?
Џст фор ју мај френд !Дечки, вие што сте одлични за визуелизација, дај најдете гиф анимација од моментот Меси кога удираше по тревата.
Што им рече Пато на штоперите на Барса - Извинете брзам...Ајмо кандидат за нов поптис, со здравје да си го носи !
абе луѓе го глеавте ли овој ночерино ? уште неможам да го дефинирам чоеков... мене ми е онака просек ко што го глеам ..
Ночерино беше звер претрча многу а и ова кога го видов сеа кој колку претрчал ме потврди.Корисен играч е немаше некој офанзивни задачи а и Милан немаше многу пошто тоа е само со Барса со други тимови ќе се докаже повеќе не му дава за џабе Алегри шанса знае што прави.Море добро истрчал Ноче Само што 2-3 пати несигурно изреагира и им ја даде топката затоа така ми се виде... иначе ги имаше после на хајлајтс обележани под маркери на италијанска тв како се движеа нашиве : Сидорф , Бомел , Ночерино и Замброта... леле смешки беа , едвај одеа
А најкрив за првиот гол е Замброта пошто го заборави Педрито , не е само Абате што остави да го претрча Меси.