Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Реално Абате е кривецот не требаше така лагано да истрча а 3 х побрз од Меси Замброта добро што не отиде на Педро зошто можеше само пенал и црвен да добие...
На Абате е голот и јас одма реков изигра супер утакмица но за првиот гол он беше крив а за вториот судијата кај виде фаул ја незнам но тоа е Виља ја погоди многу прецизно не се бранеше таа.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Хмм како што гледам Дортмунд не е во форма годинава лош старт имаат ако продолжат вака може да се оди на шопинг таму,има играчи кој може да ни бидат од корист :D.Јас искрено би се обидел за еден од овие двајца :)

Shinji Kagawa
17 March 1989 (age 22)

Mario Götze
3 June 1992 (age 19)
--- надополнето: Sep 14, 2011 11:56 AM ---
На Абате е голот и јас одма реков изигра супер утакмица но за првиот гол он беше крив а за вториот судијата кај виде фаул ја незнам но тоа е Виља ја погоди многу прецизно не се бранеше таа.
Се согласувам Абате добро ја изигра грешката се случи ама јбга се случува и на најдобрите и за Виља шутот истого погоди самиот агол иако немаше претходно фаул :P

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
Хмм како што гледам Дортмунд не е во форма годинава лош старт имаат ако продолжат вака може да се оди на шопинг таму,има играчи кој може да ни бидат од корист :D.Јас искрено би се обидел за еден од овие двајца :)

Shinji Kagawa
17 March 1989 (age 22)

Mario Götze
3 June 1992 (age 19)
--- надополнето: Sep 14, 2011 11:56 AM ---

Се согласувам Абате добро ја изигра грешката се случи ама јбга се случува и на најдобрите и за Виља шутот истого погоди самиот агол иако немаше претходно фаул :P
Kagawa од кој се врати од повреди не игра како у првиот дел на прошлата сезона. Дали беше тоа повремен блесок или што незнам, но сеа дечкото игра како обичен просек !!

Тамо ја би ги земал Геце и од Шмелцер бекчето и Хумелс централниот !!

Член од
8 февруари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
53
Еј дечки ај доста веќе за Барселона другите ако мислеа дека ќе го јадеме им кажавме како стојат работите ама ние знаеме дека секоаш сме биле појаки од нив. Нема потреба од толку радување, они нека се радуваат што не ги тепавме.;) Идеме на Наполи у недела очекувам јака утакмица мора да се победи.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Kagawa од кој се врати од повреди не игра како у првиот дел на прошлата сезона. Дали беше тоа повремен блесок или што незнам, но сеа дечкото игра како обичен просек !!

Тамо ја би ги земал Геце и од Шмелцер бекчето и Хумелс централниот !!
Хумелс е ѕвер,се гледа цврста шваба јебаго разбијач совршена замена за Неста би бил,Шмелцер така такa го имаме Таиво а за Готце не правам муабет :D
--- надополнето: Sep 14, 2011 12:31 PM ---
Со Ибра каква е ситуацијата ќе се врати за со Наполи ?
Не четири утакмици мислам пропушта,имаше на Milannews.it

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
На миланњуз почнаа да форсираат стории дека торес ќе доаѓал во милан.најновата им е дека ние ќе им дадеме еден од пато или робињо на позајмица,а они ќе ни го дадат торес.Ако ова е вистина(што не верувам) и нашиве го дадат Пато незнам.тоа би било катастрофално.Не е толку луд галијани не е:sneaky:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Каков Торес нема шанса тоа се шпекулации Пато не си оди од Милан не се луди Берлу и Галијани..

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Добро бе да победевме со барселона немаше толку да го дрвите. Дадовме гол во 93-та минута (шо според мене е најпедерското нешто во фудбалот) и наместо да се срамиме од играта шо ја покажавме (во глобала топка не фатифме) овде гледам се курчат ко да сме му дале 10 на барса.

Искрено ич не ми се бендиса то шо го видов од милан сношти. Анемичен тим кој цело време се бранеше. Добро, некој ќе речи можеби така најдобро се игра против барса (тука е и тролањето навивај за Реал, Манчестер и тн) ама стварно дека играта на Милан ќе се сведи на 3-4 контри и 8 души во одбрана 90 минути не очекував...

Со оглед на играчите шо ги имаше Алегри на располагање секоја чест за резултатот. Човекот ако продолжи вака со Милан, мислам дека за брзо ќе го стават во ист кош со Мурињо.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Добро бе да победевме со барселона немаше толку да го дрвите. Дадовме гол во 93-та минута (шо според мене е најпедерското нешто во фудбалот) и наместо да се срамиме од играта шо ја покажавме (во глобала топка не фатифме) овде гледам се курчат ко да сме му дале 10 на барса.

Искрено ич не ми се бендиса то шо го видов од милан сношти. Анемичен тим кој цело време се бранеше. Добро, некој ќе речи можеби така најдобро се игра против барса (тука е и тролањето навивај за Реал, Манчестер и тн) ама стварно дека играта на Милан ќе се сведи на 3-4 контри и 8 души во одбрана 90 минути не очекував...

Со оглед на играчите шо ги имаше Алегри на располагање секоја чест за резултатот. Човекот ако продолжи вака со Милан, мислам дека за брзо ќе го стават во ист кош со Мурињо.
Да и јас мислев тоа вчера ама ако се сеќаваш Милан во најјаките години тоа му беше играта брз гол катанаџо и чекај контра а на тоа паднаа многу гиганти така го полудевме Манчестер,Баерн па и Барселона иако и тогаш судиите ги фаворизирајаа.Ова братче ти е стариот Милан и ми се допаѓа тоа што Алегри покушава да ги врати тоа :)

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908

Незнам кој треба да се срами од играта :rolleyes:

Не гледам причина зошто не би биле задоволни, како што спомна еден член вчера на темата за ЛШ па и во најдобрите денови на Милан јас би бил задоволен со ваков резултат на гости посебно кога знаеш дека противникот е Барса која освен што игра перфектен фудбал и многумина веќе ја прогласија за најдобрата екипа во историјата. :pos: Земавме еден бод против конкурентот на нивни терен со што значително ни се зголемија шансите да го освоиме првото место во групата. Во последното коло, дома на Сан Сиро, сами ќе си решаваме токму против истиов противник.
Друго нешто, за играта гледам има доста негодувања и од други, еве едно мислење од странски форум:
In a fight, he who throws the most punches doesn't win.
He who throws the last one does.

Така и беше. Сите тие додавања на Барселона беа ништо, немаа никаква конкретна закана кон голот освен за голот на Педро и два-три шутеви, пази од мртов агол на Виља и Меси. Вториот гол беше мајсторија на Виља, таков шут еднаш во 20 обиди ќе му се погоди, но ете му се погоди баш тогаш и баш на непостоечкиот фаул (погоре на видеото) направен врз Бускетс. Тоа беше се што Барса направи во 90 минути, со 70% посед на игра и со 2673 повеќе додавања од нас.
Од друга страна ние со таква шугава игра, во прво полувреме покрај голот имавме еден неправилно досуден офсајд во ситуација кога Пато имаше иста прилика 1 на 1 со Валдез иста како таа кога го постигна голот, и уште две три добри шанси за гол, пред се многу подобри од споменатите шутеви на Виља и Меси.

За крај еве што гледал Пато 15 минути пред да почне натпреварот. :icon_lol:
ONCE YOU GO BLACK YOU NEVER GO BACK !

Kajgana Shop

На врв Bottom