Епа ти не го разбираш, типот дал пари за термин у балон има да ја искористи секоја топка што ќе дојде до негоОној Ориги го имам приметено кога и да игра се понаша како да игра 1 вс 11, шутира од било каде, класичен циган себичњак.
Ne go negiram toa, debakl bese, ali malce mu treba nekogas da ja resi utakmicata, ako imas nekoj sto moze da napravi nesto poveke od nego ok e i da go izvadis ali koa go vadis Leao a ti vlegue Origi so nema nikakov ucinok sezonava e luda rabota spored mene.Леао беше ужас днска не знам како некој прашуеше заш е изваден
Млитава утакмица, второ живнаја малце, се немаше зар, моеше и судијана да свири пенал за она над Бенасер али јебига.
Zatoa sto Nema talent veruvaj.Primavera prv pat u istorija polufinale LS. Neznam zosto posleden promoviran e Cutrone, sho dobi sansa, ocigledno ima talent vo ekipava.
Грршка си огромна. Има доста таленти во примавера на секоја позиција. Од одбрана до напад. Сталмак, Куенка и Зероло во средина, Траоре и Ел Хилали во напад, Болозан, Бакуне бекови и Кубис и Шимич кој не е син на Дарио Шимич туку е србин. Син му на Дарио е Роко и игра во Ред Бул не во Милан.Zatoa sto Nema talent veruvaj.
Sekoja sezona edvaj uspevaat da obezbedat opstanok,momentalno se 13.
Edini sto vredi e Chaka Traore,sin mu na Dario Simic go pravat dobar,lani izvadija eden napagac Nasti koj sezonava e na pozajmica negde vtora liga i imaat edno dete vo u15 ili u17 Cammada koj se ima istureno od golovi.
Автоматски споено мислење:
I sumirano sve toa e dosta slabo za ekipa od prv esalon. Toa bekceto Kerkez go napravija pojak od Theo so 2 asistencii vo toa prevarantskata holandska liga,golmanot Plizzari se izgubi vtora liga,Kutrone igra za Como,Kolombo ne e standarden prvotimec vo Lece itn.
Petagna,Ganz,Daniel Maldini..
Ehee vakvi ima sekoja godina.Грршка си огромна. Има доста таленти во примавера на секоја позиција. Од одбрана до напад. Сталмак, Куенка и Зероло во средина, Траоре и Ел Хилали во напад, Болозан, Бакуне бекови и Кубис и Шимич кој не е син на Дарио Шимич туку е србин. Син му на Дарио е Роко и игра во Ред Бул не во Милан.
Автоматски споено мислење:
Го заборавив и Елету исто.
Воопшто не се такви овие таленти. Тоа што ги немаш гледано е друга приказна. Гледам пошто ги гледам многу често кога играат. Не ти е ни приближно точна споредбава.Ehee vakvi ima sekoja godina.
Emil Roback,Plizzari,Marco Bresscianni,Leroy Abanda,Pobega,Bellanova,Frank Tsadjout,Lorenzo Colombo,Thiago Dias, Zannelato,Gabbia,Hachim Mastour,Jherson Vergara.
Talenti moze ima,ama za vtororazdeni i vtoroligaski ekipi.Plus pazi ti gi izdvoiv najdobrite.
Napisav sve e toa daleku od prv esalon,go priznavam samo Donnaruma i do nekade Locatelli.