Фан клуб: Милан

Џампаоло?


  • Вкупно гласачи
    55
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2010
Мислења
7.733
Поени од реакции
13.358
Салемакерс да не е фудбалер, би бил инфлуенсер, јутјубер...
 
Последно уредено:
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.139
20220523_065134.jpg
Благодарам Томори.
Признавам бев голем скептик за него кога дојде лани во Јануари и не знаев што толку Малдини виде во него но тој навистина многу пријатно ме изненади.
Многу ми се допаѓа што секогаш е смирен,трпелив со голема концентрација во играта.Брз,агресивен,директен,одличен еден на еден,знае каде да се постави,одличен блокер на топката,вистински модерен дефанзивец.
Сега не би можел да ја замислам одбраната на Милан без него,Малдини треба да е многу горд на него.
Forza Milan!
 

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.244
Поени од реакции
8.316
Ако не пуштиш едно поздравче до Синиша “да ми прости лџбт заедницата” си


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Член од
20 ноември 2021
Мислења
23
Поени од реакции
99
Prezasluzena e ovaa titula gospoda, PRE ZA SLU ZE NA ! Da ne bea site onie sopki vo tekot na celata sezona, a zamizuvanje pred ocigledni raboti kaj konkurencijata, rabotata ke bese zavrsena i mnogu porano, no i vaka ne e loso, naprotiv dava uste pogolema tezina. Alal vera za site sto dadoa zdrav pridones vo ova skudeto, od Maldini i kompanija do Pioli i igracite. Sekoja cest !

Neblagodarno bi bilo da se izdvojat samo poedinci kako zasluzni zatoa sto ova e titula za celiot tim. Pocnuvajki od trioto Maignan&Tomori&Kalulu, preku Tonali,Teo,Kesi i Benanser, do Leao i Ziru, Rade koga i da imase sansa za igra, Florenzi, Ibra i Kjaer vo prviot del itn. Iskreno koga se povredi Kjaer si pomisliv deka tolku e od nas i Skudetoto, no kako legna pozadi Kalulu so Tomori e nerealno i za video igra.

Druga rabota za koja sto mora da im se dade raka na SITE e odnosot posle 27.04 i pobedata na Bologna nad Inter. Da napravis 4/4 protiv Fiorentina,Verona, Atalanta i Sasuolo so gol razlika 9:1, a pritoa pritisokot e takov kakov sto e, a ti si apla mlada ekipa, e rabota za sekoja pofalba. Cisto kolku da ostane zabelezano uste ova - 2 primeni gola vo poslednite 11kola, sekoja cest !

Bravo i za onie izjavi koi se forsiraa do pred 1 mesec deka Milan se bori za top 4, a se so cel da ne se dozvoli da se oseti pritisok kaj igracite.
 
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.139
20220523_171121.jpg

Благодарам Бенасер и ти си заслужен за овој успех.
Иако е со низок физикус тој е секогаш спремен,силен,многу агилен и спретен,брз фудбалер со високо IQ за играта.
Првата сезона во Милан ја изигра феноменално,лани го мачеа повредите а сезонава доби помала минутажа пред се поради одличниот напредок на Тонали но следната сезона тој се очекува да биде главен мотор и движечка сила во средината за Милан но знам дека Бенасер е сосема способен за тоа.
Forza Milan!
 
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.831
Поени од реакции
23.051
@Io Sono Interista престаните да ми бришете постови у кои немам спомнато ни еден член, нити некого сум се обратил директно.

Ако пишем полуретардиран и ако некој се пронајде ме заболе половиот орган.

На тој идиотот кој и да е што пријавуе и што се пронаоѓа и за себе мисли дека е полуретардиран нека смири комплексите од рл и небитноста и кажите му нека не ви досаѓа вас со пријави, не мене

Со овие критериуми треба пола постови на кајгана да се бришат на дневна база
 
Член од
4 октомври 2010
Мислења
7.733
Поени од реакции
13.358
Ја имаа нешто спукано, се виде тоа.
 
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.139
20220523_065043.jpg

И за на крај благодарам Калабрија.
Што да се каже за нашиот вице капитен,Милан му е во срцето но му фали самодоверба.Проблемот што го има повеќе е во главата отколку во нозете,не знам што направи Пиоли со него но од минатата сезона почна да игра самоуверено,потфрли малку во финишот на сезонава но Пиоли имаше доверба во него,сепак игра со големо срце за црвено-црниот дрес.
Вреди да се споменат и Салемакерс,Флоренци и Кјаер,благодарам момци сите вие сте заслужни за овој огромен успех што го направивте и постигнавте.
Вие сите заедно сте Милан!
Forza Milan!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom