Не упаѓај во дневен ред, бате Сале сите ќе ги опфати, никој нема да е запоставен во алманахот негов.Sto be za kraj,mislam deka site do eden treba da dobijat blagodarnica. Primer Tatarusanu skina biten penal protiv Inter,golot na Maldini protiv Spezia vredi 3 boda itn.
Не упаѓај во дневен ред, бате Сале сите ќе ги опфати, никој нема да е запоставен во алманахот негов.
Малдини Јуниор доби признание од мене,Татаришан ме разочара на 6 утакмици прими 10 гола од кои 4 против Фиорентина и не заслужува таква голема почит.Sto be za kraj,mislam deka site do eden treba da dobijat blagodarnica. Primer Tatarusanu skina biten penal protiv Inter,golot na Maldini protiv Spezia vredi 3 boda itn.
Leao ima do '24 ta dogovor. Ama bi bilo dobro use letovo da im se dadat novi dogovori ne samo na Benacer i Leao, tuku vo znak na blagodarnost da se pustat novi dogovori na Tomori, Tonali, Kalulu.За следната сезона сум голем оптимиста, под услов да го продужат Леао и Бенасер....ако не му продужат на Леао летово иста песна ќе биде како оваа сезона Кеси ќе се тегави по терен и цело време само за тоа ќе се збори.
Ориги е веќе капарисан, Адил ќе биде солиден за од клупа за у средина, со Ботман одбраната ќе ни биде прејака, Ренато Санчез ќе ја освежи средината и ќе остане само десно крило.
Да го земат Берарди и ако останат Ибра и Жиру мислам дека не само што ќе бидеме пак у конкуренција за титула ќе може и да се цели на ЛШ....не на титула али бар на четврт финале![]()
Јас би ви препорачал да не се залетувате многу.![]()
Битно е да имаме прогрес и наредна сезона, да се бориме на врвот, да напредуваат фудбалерите како сега.До нареден Мај најјаки сме, што и да се деси летово.![]()