Зошто да си отиде Кеси и тоа за 0, доколку не е проблем платата?Воопшто не е проблем платата. Едноставно мислат не вреди за толкава плата и затоа го пуштаат. А ако него му мења 1 милиони толку слободно. Со ништо не докажал дека заслужува тоа и добар став е. Ја не знам што толку против Закањи сте. Супер играч е што покрива повеќе позиици. Иначе за замена на Халан мислам ќе биде од Динамо загреб Хрватор младиот.
Автоматски споено мислење:
Многи е важно сеа како ќе постапат со Кесие и Ромањоли па и Калабрија. Или продолжи им договори или продај ги да не се повтори ова сценарио.
Пошто не е проблем. Едноставно Хакан не ја заслужуваа таа плата и готово. Затоа кажав сеа е важно со Кесие , калабрија и Ромањоли како ќе постапат ако не направат иста грешка ондак ова ништо нема да значи.Зошто да си отиде Кеси и тоа за 0, доколку не е проблем платата?
Закањи нека дојде, мене ми е ок фудбалер, но не ми изгледа дека е доволно добар да биде плејмејкер на клуб како Милан (што и да значи ова моментално).
Првата реченица не оди со вторатаОд една страна супер што нема да го гледам на терен Хакан како ја уништува секоја втора акција.
Од друга засилува директен ривал...
Абе засилување ќе им биде затоа што у Интер нема да течат сите акции преку него, ќе има слична улога на Ериксен, ќе биде битен за корнери, слободни, и чат пат по некој убав потег да направи.Првата реченица не оди со втората
Ако уништува секоја втора акција, како може да биде засилување???
Не се разбираме... Сто пати напишав, од ова со Хакан ми е најголем проблем тоа што ќе треба да се купува уште еден фудбалер плус, а во тимот и така беа потребни засилувања. И да, реално не заслужува нов договор со повисока плата што може да си ја дозволи клубот, поточно од политиката на клубот според која е одредено платата да е 4 милиони, освен Ибра.Пошто не е проблем. Едноставно Хакан не ја заслужуваа таа плата и готово. Затоа кажав сеа е важно со Кесие , калабрија и Ромањоли како ќе постапат ако не направат иста грешка ондак ова ништо нема да значи.
Нас ни беше најбитен за подавање на топка при изведување корнер. И при тоа да мора да го чекаш бавно да го довлечка газот до корнер знаменцето.битен за корнери