Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Абе не си прајте филмои каков црн Бонучи.
Па уште последно некој објавил дека ни Ромањоли немало да биде вклучен него Де Шиљо плус пари.

При здрави прави и пуни со паре Челзи и Компанија, Бонучи кај нас ќе дошол :icon_lol:

Се цепидлачиме со Лотито за Биља месец дена, Бонучи ќе го земале :pos:па и за Де Шиљо и 50 милиони :icon_lol:
Остај ти Биглиа, што не правеа вака за другите играчи туку платија колку што им побараа. Лотито бара 20 без бонуси за играч кој следна сезона е слободен. Ние нудиме 16+4 мил.

Демек поради фамилијарни причини сака да остане во Италија. Иначе досега и Челзи и Сити ќе го земеа.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

P

PewDiePie

Гостин
Абе та преку куров ако го барале челзи и сити,големите тимови ебате,директни виновници што фудбалот отиде во курац они и псж.....еден играч не знаат да проценат ги земаат ги даваат и после ги бараат назад за 7 пати поголема цена од тоа што ги дале. Куртон тимчиња

Ме заболе мене за Бонучи,ми спотребал знам дека никад нема да заигра за Милан,него ако вака бегаат сите јаки играчи по премиер лига,примера итн итн само ќе тоне серија а,и автоматски за сите тимови ќе биде потешко да земат јаки играчи.

Ако веќе му е здосадено,сака да смени средина и бара нов предизвик,зошто да не остане и он и било кој во Италија ако му дадат добра плата,соиграчи,услови за работа.....

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Juventus have set a €40-45M price-tag on Leonardo Bonucci. (Gazzetta dello Sport)

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.544
Поени од реакции
15.035
P

PewDiePie

Гостин
Ima red vo fan klubov. ForzaMilan e zadolzen za Instagram i takvi raboti.
Како не имало ред,ти скрши филм сеа со сликата па затоа,а ФорцаМилан уз сликата ќе обајвеше вести од релевантни извори дека сме пред потпис со Белоти и ќе ти го спакуваше убаво ова да не се нервираш :icon_lol:

Имало ред во фан клубот столе ми бичи некој селски дијалект со муабети ко да е под лсд 7 пати на ден ред имало :brlav:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Со линк не се важи дека ми го зел редот. :pipi:
Ќе има и за Белоти од проверени извори. :icon_lol:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.435
Поени од реакции
25.356
Ама глуп потез со Бертолачи на сува позајмица. Сеа барај му замена и таложи играчи во тимот. Или продавај или остави го во тимот годинава ќе има простор за сите да се докажат.
Мислам дека е добар потег ако е така, или јас наивно верувам дека Бертолачи се уште има фудбал во нозете и има потенцијал да стане корисен играч.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Момци официјално на пладне состанок Милан-Јуве на тема Бонучи.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
30-40 милјони + Де Шиљо и мојт, никаков Ромањоли.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Искрено не верувам дека ќе го пуштат, а и да го пуштаат сигурно не кај нас, зошто со Бонучи во одбранава и еден класа во средина и те како ќе сме конкуренти на Јуве барем на хартија додека почнит сезоната и видиме што и кој сме купиле.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ромањоли е надвор од било каква комбинација, првата понуда е 30м + Де Шиљо.
Ако стварно е таква понудата 30м + Дедо Шиљо, завршена работа би требало да е толкава му е и вредноста на Бонучи 40-45 м.

Како и да е не се надевам многу за Бонучи ама ако го земат леле каква сатисфакција ќе биде тоа, Чајниз слап за Пирло со иста мера :D :D :D

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.544
Поени од реакции
15.035
Мислам дека е добар потег ако е така, или јас наивно верувам дека Бертолачи се уште има фудбал во нозете и има потенцијал да стане корисен играч.
Само уште јас и ти веруваме во овој... :D

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Ова со купувањево играчи супер, ете и за Белоти уште имало интерес и останативе што се вртат по нетов да не ги повторувам, ама никој не рачуна дека имаме 32-33 играчи во тим и никој уште не си оди!

Kajgana Shop

На врв Bottom