Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
I za Casemiro pisuva[DOUBLEPOST=1499868145][/DOUBLEPOST]Ajde eve ni igrac za od klupa Ghezzal.

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Борини :pos:

Untitled.jpg

Ghezzal and his brother have just left after meeting with Milan officials.
Biglia will have a decisive meeting with Lazio in the coming hours. The player pushes to join Milan.
As early as today, Mirabelli will make a direct request for Renato Sanches from Mendes.

Се искмплицира трансферот на Шик во Јувентус и доколку не успеат да го земат еве шанса на нашите за 25-30 мил. :pipi:

Последно уредено:
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Интересно лето, одамна сме немале вакво, а и одамна не сме ја чекале сезоната да почнит уште во почеток на јули со нетрпение...
Биља, Санчез, Модрич мене па желба ми е Ковачич да го донесат. Нормално пошо на Модрич не се надевам.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Official: Milan announce they have received a tranche of €22m related to the capital increase agreed in board assembly on May 18

Bertolacci will join Genoa on a dry loan with no option to buy, done deal

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.568
Поени од реакции
29.172
Milan i Antalyaspor su postigli dogovor o prelasku Sose u turski klub za €6m, ali je Argentinac odbio ovu ponudu. #Sky prenosi takodje da je Sosin agent trazio platu od €5m godisnje za svog klijenta.

:tapp:
У Милан истите пари ги зима за седење на клупа. У Анталијаспор ќе треба да се поти колку што не се испотил 2 години предходно.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Глупи шпекулации околу платата на Соса. Добар беше вчера не знам што толку сакате да си оди. Добар е за на клупа.

Абот мора да ги носи тие наочари.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
6m Sosa kade ziveeme be :)

Dobar e za na klupa ali il capitano ke ostane sigurno taka da ako dojde Biglia ke bide visok vo sredina.

C

Castiel

Гостин
Се повеќе шпекулации за Бонучи. И според Di Marzio сме биле заинтереситани, а и неговиот агент изјавил дека сакал да си оди. Мада сепак ова ептен нереално ми е.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Последно уредено од модератор:
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.529
Абе не си прајте филмои каков црн Бонучи.
Па уште последно некој објавил дека ни Ромањоли немало да биде вклучен него Де Шиљо плус пари.

При здрави прави и пуни со паре Челзи и Компанија, Бонучи кај нас ќе дошол :icon_lol:

Се цепидлачиме со Лотито за Биља месец дена, Бонучи ќе го земале :pos:па и за Де Шиљо и 50 милиони :icon_lol:

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.636
Поени од реакции
1.208
Ама глуп потез со Бертолачи на сува позајмица. Сеа барај му замена и таложи играчи во тимот. Или продавај или остави го во тимот годинава ќе има простор за сите да се докажат.

Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Нема место другар а неможеш ни да го продадеш ке треба 1 милион да му извадат овака мош ке се покаже па догодин ке му извадеме некој милион повеќе.Плус у Џеноа има доста млади играчи можат да го искористат на полусезона за некој.[DOUBLEPOST=1499903469][/DOUBLEPOST]Ке останат најверојатно:Монтоливо,Локатели,Кеси,Бонавентура,значи ке земеме уште некој за во средина.

Kajgana Shop

На врв Bottom