Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
C

Castiel

Гостин
Турчинот нема натпревар изиграно од септември. Ќе му биде потребно време.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Бака треба да гледа видеа од Кутроне како треба да се движе еден напаѓач и шо треба да праве не само да чека да му ја нацртат..

Член од
19 март 2014
Мислења
625
Поени од реакции
937
Абате со цвикерите и Нианг со 7цата на Шева мајко мила каква депресија.
Кеси доминира во дуели и игра одличен фудбал.Јас сум презадоволен од него

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Некои работи се апла очигледни и на утакмици со далеку послаби противници. Приоритет уште од денес треба да им биде продажбата на Монтоливо и Нианг без разлика на парите кои ќе бидат понудени за нив, а ако треба и гратис нека ги дадат било каде. Сега излезе вест дека Нианг е блиску до трансфер во Фенербахче и се надевам дека има вистина во ова, а ако нивната понуда е околу 18м за ѓумбево што освен да трча и паѓа не знае ништо друго, јас се пријавувам како доброволец да го носам на грб од Италија до Турција. Од друга страна Монтоливо е убедливо најслабиот везњак од сите што ги имаме во моментов. Маури и Соса имаат фудбал измислено за жабава крастава што не знае да подаде напред, а и Локатели е каде-каде подобар од него. Нека не се прават слепи при очи овие од новава управа и нека му се заблагодарат уште вечерва за досегашната соработа зошто со овој на терен ЛШ не фаќаме уште 100 години. Пишав пред некој ден дека без асален везњак ништо не правиме, но после ова и со Биља сум презадоволен па ако треба и 30м нека им искрешираат на Лацио.

Оваа сезона очекувам огормен придонес во офанзива од страна на бековите. Ако се снајде и Конти според очекувањата има да газат по страна со Родригез и ќе му отворат и тоа како голема работа на Андре Силва. Швајцарецов и денес покажа дека е квалитетен играч што знае да игра цело време напред-назад, а богами има и опасен удар/центаршут и со лева и со десна нога. (y) Јас искрено го мислев за апла левак на кој десната нога му служи само за потпирање (како левата на Де Шиљо) али покажа момаков дека ќе биде осетно засилување, а и како не би бил кога 10 години импровизираме на таа позиција. Овој Кеси какво животно е има глави да летаат на терен. :D Физички издоминира денес иако Лугано и не се некое мерило за квалитет, но како за прва утакмица и за само 20 години покажа дека има квалитет во него и покрај тоа што е физички доста силен знае и да одигра нешто со топка. Кутроне ќе биде убаво да се задржи во првава екипа како трет напаѓач и да добива шанса на веќе решени утакмици или на оние првите небитни утакмици од Купот, а по потреба не би било лошо и да влегува 15ина минути во игра кога ќе се брка резултат.

п.с Интересно е тоа што најмалку 1/3 од овие 24 играчи што настапија денес со Лугано ќе треба да летаат од тимов затоа што дури 8 играчи на кои ќе се смета и тоа како во текот на сезоната денес не беа повикани за утакмицава.

Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Бака да го шитнат да се донесе Аубамејанг.Место Лападула Кутроне.И тука е Андре Силва ја мислам дека се доволно.На крила ги имаме Сусо,Чалханоглу(или како и да е) и Борини.Може и Конти да одговоре на десно крило,пошто у Аталанта беше доста офанзивен.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јас за следна сезона, ќе купам дрес од Мирабели. Каков бог отац :pos:

На крајот од пресот на Донарума, стана и го потапша по рамо Антонио а на Џиџо му залепи заушка од позади као да е копиљче какво што уствари е. :pos: Ја имаше планирано одамна, се виде :icon_lol:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Сеа држи вода она шо Раиола го збореше за булинг :pos::pos:

Иначе го испушивме малце поеќе у војнава со Раиола, ем 6м за него ем брат му за 1м по сезона....

P

PewDiePie

Гостин
Не би рекол,баш ќе го изедевме да си го истеравме инатот и за една година да си отидеше без пари,а ќе требаше да се даваат плус пари за голман Летово.
Мора да се биде умен,нема да може секоја година по 150 мил. да се вложуваат,тие 70-80 што ќе ги земат кад тад од него итоа како добро ќе се најдат.

Тоа е тоа,сега нека си ги оправда парите,не дека ќе штедиме на пари,туку трагичното е што ја изгуби почитта кај повеќето фанови,а можеше да биде легенда на тимов каква што никогаш не бил некој голман. Може кога ќе порасне ќе му дое памет малце,може не,ќе видиме.

П.С. Мирабели,каква ебана легенда е човекот,јасно им дава на сите до знање кај се наоѓаат и што значи овој тим за фудбалот. Капа доле.....среќа Фасоне надополнува со дипломатија и смиреност,баш се good cop bad cop. :tvg:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не би рекол,баш ќе го изедевме да си го истеравме инатот и за една година да си отидеше без пари.
Мора да се биде умен,нема да може секоја година по 150 мил. да се вложуваат,тие 70-80 што ќе ги земат кад тад од него итоа како добро ќе се најдат.

Тоа е тоа,сега нека си ги оправда парите,не дека ќе штедиме на пари,туку трагичното е што ја изгуби почитта кај повеќето фанови,а можеше да биде легенда на тимов каква што никогаш не бил некој голман. Може кога ќе порасне ќе му дое памет малце,може не,ќе видиме.

П.С. Мирабели,каква ебана легенда е човекот,јасно им дава на сите до знање кај се наоѓаат и што значи овој тим за фудбалот. Капа доле.....среќа Фасоне надополнува со дипломатија и смиреност,баш се good cop bad cop. :tvg:
Го испушивме у смисла шо малиот од шпекулации за 4-5м стигна до 7м по сезона, реално тоа и била целта на Раиола сигурно инаку јас бев по секоја цена да продолжат и да може да му се извади сума ко шо доликува на моменталниот пазар за малиов пошо греота е да не искешираме 100м ако веќе сака да си оди.

P

PewDiePie

Гостин
Го испушивме у смисла шо малиот од шпекулации за 4-5м стигна до 7м по сезона, реално тоа и била целта на Раиола сигурно инаку јас бев по секоја цена да продолжат и да може да му се извади сума ко шо доликува на моменталниот пазар за малиов пошо греота е да не искешираме 100м ако веќе сака да си оди.
За платата да,ама јбг затоа и ја одбија првата понуда со свињата,знае што прави гадот,ама пак кога ќе видиш дека под 15мил за друг голман немаше да бидеме,ете ти ја платата за 2-3 сезони а и тој новиот ќе земаше плата....не знам тешка ситуација беше ова,ептен комплицирана ама се заврши некако,бар да не му ја мислиме за голман сега.

А тоа за идење,што ќе му прават ако реши да си оди ќе си оди се знае кој му е агент,ако нејќе да си оди,ако стане свесен кај се наоѓа и за 150 мил нема да си иде. Како и да е сега нека се фокусираат на уште некој играч да донесат,име изгледа потешко дека ќе видиме.....бар да не донесат некој ко калиниќ,бадељ,ист отров што нема да можеш да го избркаш или продадеш ќе станат.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947

Иначе го испушивме малце поеќе у војнава со Раиола, ем 6м за него ем брат му за 1м по сезона....
Се спрема терен за да го шитнат наредно лето. :D

Инаку дали 6м на 4 години или 5м на 5 години не мења многу, а посебно не мења ако му ги спакуваат куферите наредно лето за 80 милки. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ама затоа ако сака да си оди пак наредно лето, ќе го ошурите некого 60-70 и ќе си ги вратите и овие пари :)))

Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Ne se sekirajte Locatelli,Donaruma,Suso,Andre Silva,Conti,Rodriguez,Kesie.Drugoto leto siguren sum deka da sakat ds gi prodadat ke zemat dobra para.Imame igraci za vadenje pari ne e strasno.Sakam sea Mauri i Zanelato da ne iznenadat i da imame super mlad tim

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Од глупите шпекулации од Медиасет за денес е Де Шиљо и Ромањоли плус пари за Бонучи.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.527
Mene najvise mi se svidza u situacijava sto svinjata ne go istera svoeto so mala klauzula i nema da dobie eben denar od narednata prodazba.

Milan e pobednik u duelov kako i da svrtis, Donaruma izgubi pocit kaj fanovite, a svinjata dobi eden kur podolg[DOUBLEPOST=1499862153][/DOUBLEPOST]
Од глупите шпекулации од Медиасет за денес е Де Шиљо и Ромањоли плус пари за Бонучи.

Hahah da i ja citav, i demek Bonucci vise se dogovoril so celnicite na Milan za 7 mil evra godisno
:pos:
Barem da pisale Mediaset deka im go davamo i Zapata gratis :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom